Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Ytong falazat tapasztalatok, ytong falazat vélemények, ytong falazat ötletek, ytong falazat cégek, ytong falazat képek, ytong falazat tippek

ytong falazat cikkek

Családi ház építése környezettudatosan és fenntartható módon

Egy átlagos családi ház építése, az építkezés folyamata a legkevésbé sem nevezhető környezetbarát tevékenységnek. A jó hír, hogy elérhetők már azok a technológiák, korszerű falazatok, melyek jelentős mértékben csökkentik, vagy akár meg is szüntetik az építkezés okozta felesleges környezetterhelést. Az Ytong termékek használatával környezettudatosan építhetjük meg áhított otthonunkat.

Újragondolt építészet: fenntartható Ytong családi ház

Amikor házat építünk, általában hosszú távra tervezünk. Egy nagyobb családi ház esetén a jövőbeli elképzelés az, hogy több generációnak készül, így a tervezés során nem árt az olyan épületfizikai sajátosságokra összpontosítani, melyek nem csak az értékállóságot és a tartósságot biztosítják, de a fenntarthatóságot is.

5 ok, amiért érdemes az Ytong lépcsőelem beépítését fontolóra venni

A Xella Magyarország Kft. immáron több mint 30 éve működő Ytong Falazóelemgyárában, nem csupán téglát állítanak elő, hanem olyan teljes körű hatékony és innovatív építési megoldásokat, melyek már évtizedek óta formálják a hazai építőipari piacot.

Ytong: ahol a minőség, a fenntarthatóság és az elkötelezettség találkozik

A családi házat építtetők megszerzéséért folytatott kiélezett versenyben mindig is a bizalom elnyerése volt a fő cél. Azok az építőanyag gyártók, akik a hagyományokra, a minőségre és fenntarthatóságra építik fel hírnevüket, jobb helyzetből indulnak a konkurenseikkel szemben.

Sikeres küzdelem az idő vasfoga ellen

Az építtetők bizalmáért folytatott versenyben fontos és hatásos érv, ha egy építőanyag-gyártó a felhasznált alapanyagainak sokéves múltjára hivatkozik. Azok az építőelemek, amelyekből őseink építkeztek eredeti formájukban ma már nem találhatóak meg az építőanyag telepeken. Viszont, minden olyan gyártó, aki termékeihez az alapanyagait a Föld felszíni rétegeiből nyeri, ugyanazt a több millió éves garanciát élvezi.

Kényelmes, költséghatékony és korszerű építkezés fehér téglával

A házépítés kevesek hobbija, mert alapos szakmai és pénzügyi tervezés előzi meg az alapanyagok és a munkálatok megkezdését, melyek az eredeti tervekhez képest gyakorta elhúzódnak. Megfelelő szakértelem nélkül pedig nem könnyű jó döntéseket hozni ezekben a kérdésekben.

Régi családi házak felújítása Ytong építési rendszerrel

Az Ytong falazóelemek és hőszigetelőlapok legfontosabb előnyei a kis önsúly, a nagy szilárdság, a jó hőszigetelő képesség és az egyszerű megmunkálhatóság.

Hőszigeteléssel a valódi és tartós rezsicsökkentésért

Az egyik legégetőbb probléma, mely jelenleg sokakat foglalkoztat, a jelentősen megugró energetikai költségek, illetve ezek mielőbbi csökkentése. Mit tegyünk, ha gyorsan és hosszútávon is érezhetően szeretnénk lefaragni a fűtési költségeinkből? Gondoskodjunk lakóingatlanunk hőszigeteléséről!

Közel nulla energiaigényű épület – Így is építhetünk házat az új anyagok használatával

A 2022 óta hatályos szabályok szerint már csak “közel nulla energiaigényű” tanúsítással építkezhetünk. Bemutatjuk azt az anyagot, amelyik hiánytalanul megfelel az épületenergetikai követelményeknek, továbbá gyorsan és egyszerűen használható.

További cikkek ytong falazat témában