Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz? A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Sapho tapasztalatok, Sapho vélemények, Sapho ötletek, Sapho cégek, Sapho képek, Sapho tippek

Sapho cikkek

Milyen anyagból készült mosdót válasszunk?

A fürdőszoba mosdók kiválasztása számos szempont szerint történhet, de mindezek közül a legfontosabb a választott mosdó anyaga. Az élettartam és az időtállóság egyedül az anyagtól függ.

Fürdőszoba gyerekeknek – mire figyeljünk, hogy biztonságos és vidám legyen?

Akár otthoni használatra, akár óvodába keresünk gyerekek számára megfelelő szanitereket, ma már megannyi lehetőség közül választhatunk, amik élvezetessé, kényelmessé és biztonságossá teszik a kicsik napi tisztálkodási rutinját. Nézzük, milyen szempontokra érdemes odafigyelni.

Karakteres, izgalmas és modern: fókuszban a fürdőszobai design radiátorok

Ma már számtalan módon tehetjük személyre szabottá és stílusos megjelenésűvé fürdőszobánkat. Mind a burkolatok, mind a szaniterek, mind a világítás terén találni különleges darabokat, és ebből a sorból a fürdőszobai radiátorok sem maradhatnak ki. Megannyi formatervezett fűtőtest közül válogathatunk, amelyek megkapó fókuszpontként szolgálnak a fürdőszobában.

5 fürdőszobai megoldás a tiszta, csendes és higiénikus használatért

Ha fürdőszobatervezés vagy felújítás előtt állunk a szín, a forma és az anyagválasztékon túl mindenképpen érdemes tájékozódnunk arról is, hogy milyen fürdőszobai rendszerekkel tehetjük komfortosabbá és egészségünkre nézve biztonságosabbá ezt a helyiséget.

3 tipp a modern, színes fürdőszoba kialakításához

A fürdőszobában rejlő lakberendezési lehetőségek az utóbbi években hatalmas utat jártak be. A fehér csempék és szaniterek ideje lejárt, ma már hihetetlen választék közül válogathatunk és minden adott ahhoz, hogy saját személyiségünkre és stílusunkra szabjuk otthonunk egyik legintimebb helyiségét.

Csaptelepek indusztriális stílusban – loft fürdőszobák szabad szellemben

Ne gondoljuk, hogy egy loft jellegű, indusztriális stílusú fürdőszoba esetlen, duva tárgyakon kívül másból sem áll. Ennek tökéletesen ellentmond az a csaptelep sorozat, melynek minden darabja kifinomultságról árulkodik, mégis nagyszerűen illeszkedik az ipari hatású környezetbe.

Modern mosdók különleges felülettel

A 21. század mosdói nem csupán formavilágukat tekintve jelennek meg nóvumként a modern fürdőszobákban, hanem felületi kivitelükben és színek tekintetében is mutatnak figyelemre méltó újításokat.

Fürdőszobák aranykora - Szaniterek és csaptelepek arany színben

Egy nemesfém látványa a fürdőszobában különös dolgokra képes: mágnesként vonzza a tekintetet és markánsan meghatározza az enteriőr jellegét. Ahol az arany megjelenik, ott elvárjuk az eleganciát és a legmagasabb minőséget.

Az elegáns fekete – Szaniterek, csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők feketében

A fekete élre tör, különösen a fürdőszobákban. Korábban tabunak hit elvek sora dől meg, és igen, lehet fekete a fürdőkád, lehet fekete a mosdó vagy a csaptelep. Most azt is megmutatjuk, hogyan válogassuk össze, mivel variáljuk a fekete tárgyakat.

További cikkek Sapho témában

Sapho képek

POLYSAN MARLENE MONOLITH kád

Sapho

REITANO INDUSTRY mosdócsaptelep

Sapho

POLYSAN ROYAL kör alakú kád

Sapho
További képek Sapho témában

Sapho cégek

Sapho

Az 1991-ben alapított SAPHO cég központja a csehországi Libeznice városában van, Prágától 10 km-re. A kezdetben helyi kiskereskedelemmel, ma…

További cégek Sapho témában

Sapho vásárlási listák

Sapho - fürdőszobai megoldások
Sapho - fürdőszobai megoldások
590 000 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Aurum
Aurum
1 811 770 FtAz árak tájékoztató jellegűek
Sapho - Design radiátorok
Sapho - Design radiátorok
1 087 000 FtAz árak tájékoztató jellegűek
További vásárlási listák Sapho témában