Kedvezmények
országosan építkezéshez, felújításhoz és lakberendezéshez

Kupon beváltás időszaka
2021. március 1-15.
Több mint 1000 beváltóhelyen
Kiemelt támogatónk:Lakberendezők Országos Szövetsége

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a HOMEINFO Kedvezmény Hetek?

Az első országos szakmai összefogás építkezés, felújítás és lakberendezés témakörben. Összegyűjtöttünk több 100 kupont, melyeket országosan több mint 1000 üzletben és webshopban használhatsz fel prémium termékekre és szolgáltatásokra.

A legfontosabb dátumok:

  • 2021.02.01. – a kuponok aktiválása és a kupon letöltés első napja, hogy legyen elég időd böngészni, keresgélni és átgondolni, hol és mit szeretnél megvásárolni
  • 2021.03.01-15. – ebben a két hétben tudod felhasználni a letöltött kuponokat. Ennél korábban vagy később a kuponok nem beválthatóak.

Milyen kedvezményeket találok?

Minden partnerünk kedvezménye egyedi: többségük százalékban, néhányuk forintosítva határozta meg a kedvezmény mértékét, vagy kuponodért cserébe értékes ajándékokat kapsz vásárlásod mellé.
Az alábbi kategóriákban találsz kuponokat: építkezés-felújítás, lakberendezés, nappali, fürdőszoba, konyha, hálószoba, gyerekszoba, garázs, kert, wellness, szolgáltatás, egyéb.
A kuponok között egyaránt találsz magánszemélyeknek és üzleti szereplőknek szóló kuponokat.

„Tetszik, de járvány van!”

A COVID-19 miatt sajnos nem garantálható, hogy a hagyományos módon tudunk majd vásárolni, ezért hozunk nektek üzleteket, üzletláncokat és webáruházakat is egyaránt, így a számotokra legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon választhatjátok ki a megfelelő termékeket.
A kuponokat kizárólag online felületünkön találhatjátok meg, melyeket elmenthettek, letölthettek, kinyomtathattok, így nem kell külön elmenni az újságárushoz és a tömegben verekednetek az utolsó darabokért. A kuponok online is könnyen beválthatóak lesznek.

Hol használhatom fel a kupont?

Országszerte több mint 1000 beváltóhelyen: üzletekben és webshopokban egyaránt, így mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb megoldást.
Minden kuponon felsoroljuk, hogy mely üzletekben és/vagy webshopokban, milyen feltételekkel beváltható a kupon.

Hogyan használhatom fel a kupont?

Minden kuponon, a felhasználás módjától függően megtalálod a kuponkódot, amellyel érvényesíteni tudod a kedvezményeket:

  • QR kód beváltása: Váltsd be egyszerűen okos készülékeden a kód felmutatásával, vagy kinyomtatva vidd magaddal partnerünkhöz, melyet a fizetés során érvényesítenek. Ez alól kivétel, ha a kupon saját felhasználási útmutatója szerint csak kinyomtatva fogadja el partnerünk.
  • Webshop esetén: A kapott kódot másold ki és a kuponon feltüntetett Felhasználási útmutatóban leírtak szerint partnerünk weboldalán a fizetési résznél írd be a megadottak szerint. A kedvezményt többnyire automatikusan levonják a végösszegből a fizetés során, de esetenként ez eltérő lehet.

A kuponodat vidd magaddal okos eszközödön (telefon, tablet stb.) vagy kinyomtatva.

Hogyan kapom meg a kuponomat?

  1. Kérjük regisztrálj a https://homeinfo-hetek.hu weboldalán. Ezt megteheted e-mail címeddel, Google vagy Facebook fiókoddal is. Ha már van HOMEINFO.hu regisztrációd, azzal a felhasználóneveddel és jelszavaddal is be tudsz lépni a HOMEINFO Kedvezmény Hetek weboldalára.
  2. A kuponok megtekintésére csak azok megvásárlását követően van lehetőséged. Ezt az összeget kiegyenlítheted a Barion.hu fizetési felületén keresztül bankkártya adataid megadásával. Az adataidat nem használjuk fel, nem mentjük el és nem adjuk ki harmadik félnek. A kifizetésről nyugtát vagy számlát állítunk ki.
  3. Ezt követően a kuponra kattintva megtalálod a QR kódodat, egyedi kódodat vagy online kódodat.
  4. A kupont kinyomtathatod, letöltheted PDF-ben vagy e-mailben is kiküldjük neked. FONTOS: személyes beváltás esetén a kupont mindenképp vidd magaddal, különben nem fogod tudni érvényesíteni a kedvezményt.

Mindent kupont külön-külön meg kell vásárolnom vagy csak egyszer kell kifizetni az összeget?

Egyszer kell csak, az összeg magába foglalja a weboldalon található összes kupon letöltésének lehetőségét.

Egy kupon csak egyszer vagy végtelen alkalommal felhasználható?

Minden kupon egyedi, a rajtuk szereplő kódot is egyedileg generáltuk, így azokat csak egy alkalommal tudod felhasználni. Ha többször szeretnéd, egy másik e-mail címeddel újra regisztrálva ismételten megvásárolhatod a letöltés lehetőségét.

Kifizettem a kupont, letöltöttem, de nincs rá szükségem. Átadhatom másnak?

A kuponok átruházhatóak, de csak egyszer felhasználhatóak, így kérjük, csak olyan kupont adj oda másnak, amit biztosan nem szeretnél felhasználni.

Kifizettem az összeget, de továbbra sem látom a kuponkódokat. Mi a teendő?

Néha beletelik pár percbe, míg a hozzáférést megkapod. Kérjük, fizetéskor a folyamatot ne szakítsd meg és ne zárd be az ablakot. Ha pár perc elteltével sincs változás, írj nekünk az info@homeinfo.hu email címre, csatold a sikeres kifizetésről szóló igazolást és írd meg azt az e-mail címed is, amellyel regisztráltál.

Nem kaptam semmilyen visszaigazolást, nyugtát vagy számlát. A kuponokat e-mailben kértem, nem kaptam meg. Mi a teendő?

Ha a beérkezett levelek között nem találod, kérjük, ellenőrizd a Spam / Promóciós vagy más egyéb almappákat is. Ha továbbra sem találod, kérjük, írj az info@homeinfo.hu email címre.

Kérdésem van a kupon felhasználásával és a termékkel, szolgáltatással kapcsolatban. Hova fordulhatok?

Minden kuponon feltüntetjük partnereink elérhetőségeit (pl. telefonszám, e-mail cím, weboldal, Facebook oldal), kérjük, vedd fel velük a kapcsolatot, ők fognak tudni pontos válaszokat adni a termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatosan.

Más jellegű kérdésem van, nem értek valamit, nem működik és csak a HOMEINFO Kedvezmény Hetek ügyfélszolgálata segíthet. Hova fordulhatok?

Ügyfélszolgálatunkat az info@homeinfo.hu email címen éred el. Kollégáink 2021.02.01-03.15. között hétfő-péntek 10:00-17:00 között, 2 munkanapon belül válaszolnak a levelekre.

Ha partnerként részt szeretne venni a HOMEINFO hetek akcióban, vegye fel velünk a kapcsolatot!
hirdetes@homeinfo.hu • +36 70/ 413-37-97 • +36 70/ 433-19-10

homeinfohetekGYIKÁSZFAdatkezelési nyilatkozat
© 2010-2020 Develon Hungary Szolgáltató Kft. • A változtatás jogát fenntartjuk!

Barion