Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a HOMEINFO Hetek?

2021. tavaszán rendeztük meg először ezt az országos szakmai összefogást építkezés, felújítás és lakberendezés témakörben. Összegyűjtöttünk több, mint 200 kupont, melyeket országosan több 1000 üzletben és webshopban használhattatok fel prémium termékekre és szolgáltatásokra.

A nagy sikerre való tekintettel idén ősszel ismét megrendezzük a HOMEINFO Heteket. Ezúttal főleg fürdőszoba, konyha és lakberendezés témakörben találhatsz kuponokat.

A legfontosabb dátumok:

 • 2021.09.01. – a kuponok aktiválása és a kupon letöltés első napja, hogy legyen elég időd böngészni, keresgélni és átgondolni, hol és mit szeretnél megvásárolni
 • 2021.09.17-10.17. – ebben a 4 hétben tudod felhasználni a letöltött kuponokat. Ennél korábban vagy később a kuponokat nem lehet beváltani.

Milyen kedvezményeket találok?

Minden partnerünk kedvezménye egyedi: többségük százalékban, néhányuk forintban kifejezve határozta meg a kedvezmény mértékét.
Az alábbi kategóriákban találsz kuponokat: fürdőszoba, konyha, lakberendezés, egyéb.

„Tetszik, de járvány van!”

A COVID-19 miatt sajnos még most sem garantálható, hogy a hagyományos módon tudunk majd vásárolni, ezért hoztunk nektek üzleteket, üzletláncokat és webáruházakat is egyaránt, így a számotokra legkényelmesebb és legbiztonságosabb módon választhatjátok ki a megfelelő termékeket.
A kuponokat kizárólag online felületünkön találjátok meg, melyeket elmenthettek, letölthettek, kinyomtathattok, így nem kell külön elmenni az újságárushoz és a tömegben verekednetek az utolsó darabokért. A kuponok online is könnyen beválthatóak lesznek.

Hol használhatom fel a kupont?

Országszerte több 100 beváltóhelyen: üzletekben és webshopokban egyaránt, így mindenki megtalálja a számára legkényelmesebb megoldást.
Minden kuponon felsoroljuk mely üzletekben és/vagy webshopokban, milyen feltételekkel beválthatóak.

Hogyan használhatom fel a kupont?

Minden kuponon, a felhasználás módjától függően megtalálod a kuponkódot, amellyel érvényesíteni tudod a kedvezményeket.

 • Üzlet estén: Váltsd be egyszerűen okoseszközödön a kuponkód felmutatásával, vagy kinyomtatva vidd magaddal partnerünkhöz, melyet a fizetés során érvényesítenek. Ez alól kivétel, ha a kupon saját felhasználási útmutatója szerint csak kinyomtatva fogadja el partnerünk. A kuponodat vidd magaddal okos eszközödön (telefon, tablet stb.) vagy kinyomtatva.
 • Webshop esetén: A kapott kódot másold ki és a kuponon feltüntetett felhasználási útmutatóban leírtak szerint partnerünk weboldalán a fizetési résznél írd be a megadottak szerint. A kedvezményt többnyire automatikusan levonják a végösszegből a fizetés során, de esetenként ez eltérő lehet.

Honnan tudom, hogy egy kupon üzletben, webshopban vagy mindkettőben felhasználható?

Minden kuponon feltüntetjük a felhasználást módját. A kuponon is látható egy „Webshop” és/vagy „Üzlet” felirat, valamint a kuponkódokból is látható:

 1. Ha a kuponon csak QR kód és „Beváltókódod” felirat látható, akkor a kupon csak üzletben felhasználható, online nem. Ebben az esetben egy üzletlistát is találsz a kuponnál.
 2. Ha a kuponon csak „Webshop kód” található, akkor csak online felhasználható, üzletben nem. Ebben az esetben a kuponnál nem található üzletlista.
 3. Ha a kuponon QR kód, „Beváltókódod” és „Ha inkább webshopban vásárolnál” felirat is van, a kupon bárhol felhasználható. Ebben az esetben is találsz üzletlistát a kuponnál.

Hol vásárolhatom meg a kuponokat?

Csak a homeinfo-hetek.hu weboldalán lehet megvásárolni a kuponokat.

Mindent kupont külön-külön meg kell vásárolnom vagy csak egyszer kell kifizetni az összeget?

Csak egyszer kell, az összeg magában foglalja a weboldalon található összes kupon letöltésének lehetőségét.

Mennyibe kerülnek a kuponok?

1 990 Ft-ba, azaz ezerkilencszázkilencven forintba, melyet csupán egy alkalommal kell kifizetned, és hozzáférsz az összes kuponunkhoz.

Hogyan kapom meg a kuponomat?

 • A kuponok felhasználására csak azok megvásárlását követően van lehetőséged. Ezt az összeget kiegyenlítheted a Barion.hu fizetési felületén keresztül bankkártya adataid megadásával vagy utalással. Az adataidat nem használjuk fel, nem mentjük el és nem adjuk ki harmadik félnek. A kifizetésről nyugtát vagy számlát állítunk ki.
 • Ezt követően a kuponra kattintva megtalálod a QR kódodat, egyedi kódodat vagy webshop kódodat.
 • A kupont kinyomtathatod, letöltheted PDF-ben vagy bemutathatod az üzletben, felhasználáskor.
 • FONTOS: személyes beváltás esetén a kupont mindenképp vidd magaddal, különben nem fogod tudni érvényesíteni a kedvezményt.

Ha kifizettem, hogyan kapom meg a kuponokat?

A kuponok csak a homeinfo-hetek.hu weboldalán elérhetőek. Amennyiben szeretnéd, letöltheted vagy kinyomtathatod kedvenc kuponjaidat.

Egy kupon csak egyszer vagy végtelen alkalommal felhasználható?

Minden kupon egyedi, a rajtuk szereplő kódot is egyedileg generáltuk, így azokat csak egy alkalommal tudod felhasználni. Ha többször szeretnéd, egy másik e-mail címeddel újra megvásárolhatod a letöltés lehetőségét.

Kifizettem a kupont, letöltöttem, de nincs rá szükségem. Átadhatom másnak?

A kuponok átruházhatóak, de csak egyszer felhasználhatóak, így kérjük, csak olyan kupont adj oda másnak, amit biztosan nem szeretnél felhasználni.

Kifizettem az összeget, de továbbra sem látom a kuponkódokat. Mi a teendő?

Néha beletelik pár percbe, míg a hozzáférést megkapod. Kérjük, fizetéskor a folyamatot ne szakítsd meg és ne zárd be az ablakot. Ha pár perc elteltével sincs változás, írj nekünk az info@homeinfo.hu email címre, csatold a sikeres kifizetésről szóló igazolást és írd meg azt az e-mail címed is, amellyel regisztráltál.

Nem kaptam semmilyen visszaigazolást, nyugtát vagy számlát. Mi a teendő?

A nyugtákat, számlákat 1 munkanapon belül küldjük ki a megadott email címre. Ha a beérkezett levelek között nem találod, kérjük, ellenőrizd a Spam/Promóciós vagy más egyéb almappákat is. Ha továbbra sem találod, kérjük, írj az info@homeinfo.hu email címre.

Elakadtam a Barionnal / Inkább utalni szeretnék. Hova utaljak?

Ha kicsit ráérsz, és nem azonnal szeretnéd felhasználni a kuponodat, akkor az összeget az alábbi bankszámlaszámra is átutalhatod, a számlát és a hozzáférést 1 munkanapon belül kiküldjük a megadott email címre:

 • Kedvezményezett: Develon Hungary Kft.
 • Bankszámlaszám: 10918001-00000073-55960034
 • vagy HU51 1091 8001 0000 0073 5596 0034
 • Közlemény: HOMEINFO Hetek
 • Összeg: 1 990 Ft, azaz ezerkilencszázkilencven forint.

Kérdésem van a kupon felhasználásával és a termékkel, szolgáltatással kapcsolatban. Hova fordulhatok?

Minden kuponon feltüntetjük partnereink elérhetőségeit (pl. telefonszám, weboldal, Facebook oldal, stb.), kérjük, vedd fel velük a kapcsolatot, ők fognak tudni pontos válaszokat adni a termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal kapcsolatosan.

Más jellegű kérdésem van / nem értek valamit / nem működik és csak a HOMEINFO Hetek ügyfélszolgálata segíthet. Hova fordulhatok?

Ügyfélszolgálatunkat 2021.09.01-10.17. között, munkanapokon (hétfő-péntek) 10:00-17:00 között keresheted fel:

Ha partnerként részt szeretne venni a HOMEINFO hetek akcióban, vegye fel velünk a kapcsolatot!
hirdetes@homeinfo.hu • +36 70/ 413-37-97 • +36 70/ 433-19-10

Android app iOS app

homeinfohetekGYIKÁSZFAdatkezelési nyilatkozat
© 2010-2020 Develon Hungary Szolgáltató Kft. • A változtatás jogát fenntartjuk!

 SimplePay vásárlói tájékoztató