Hirdetés

Újra építenek az Álomépítők

Az Álomépítők a harmadik évfolyamban újra tíz családi házat építenek vagy újítanak föl. A Holcim alapítványa pénzzel, dolgozói pedig munkájukkal segítik a nehéz sorsú családok álmodott otthonának megvalósítását. Idén már a harmadik helyszínen dolgoztak a Holcim munkatársai. Ezúttal a Homeinfo.hu is elkísérte őket.

Az Álomépítők a Viasat 3 produkciója, a műsorban évadonként tíz családnak segítenek, kinek új házat építenek, kinek pedig felújítják a régit. Fontos kikötés, hogy olyanokat válasszanak, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe. Az Álomépítők célja, hogy megmutassák, összefogással lehet változtatni a bajba jutottak életén.

A Holcim Hungária Otthon Alapítvány segíti az Álomépítők harmadik évadát. Az alapítvány 2005 óta támogatja az önkormányzatokat a bérlakásépítésben, eddig félmilliárd forinttal segítette 141 család új otthonának fölépítését. Az idei évadban az Álomépítők munkáját is támogatja a Holcim Hungária Otthon Alapítvány, a cég dolgozói pedig kétkezi munkájukkal is részt vesznek az otthonteremtésben az Álomépítőket segítve.

Álomépítők és a Holcim

Álomépítők és a Holcim

Álomépítők és a Holcim

Álomépítők és a Holcim

Álomépítők és a Holcim

Álomépítők és a Holcim

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák