Hirdetés

20 éves a Lambda Systeme

Korszerű építési megoldásokat nyújt az építési anyagok, a szárazépítési rendszerek és az épületgépészeti szigetelések területén, a 20 éves Lambda Systeme, amely száz gyártó 18 ezer termékét forgalmazza 12 telephelyén, az ország egész területén.

A 20 éve működő építőipari vállalkozás mérlege:

 • 20 év – tapasztalat, piaci verseny, megpróbáltatások, sikerek
 • 12 telephely – országos jelenlét
 • 100 gyártó
 • 18 ezer forgalmazott cikkelem
 • 130 munkatárs

20 év az ember életében is rendkívüli állomás. Azonban egy cég életében 20 év maga a kiteljesedés. A kapu a születés, amely a jövőt rejti. Húsz éve ez a kapu kinyílt, hogy átlépjen rajta néhány ember, létrehozva valamit, amihez később újabb emberek csatlakoznak majd.
Építkezés kezdődött, mely ma is tart. Tart, mert gondoskodunk mindarról, amit felépítettünk. Mert megújítjuk, mert fejlesztjük, időtállóvá tesszük. A jelen igényei szerint a jövő szolgálatában. S az Önökében.

Ünnepeljenek velünk 2012-ben: 20 évünket és 12 telephelyünkkel!

Korszerű építési megoldásokat kínálunk az építési anyagok, a szárazépítési rendszerek és az épületgépészeti szigetelések területén 20 éve.
A Lambda Systeme Kft. neve – immár két évtizede – garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag-kereskedelem területén.

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés- szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed, minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket.

20 éves a Lambda Systeme

Cégünk

 • szerkezeti építési anyagok (mély- és magasépítési betontermékek, falazó- és tetőfedőelemek, térkövek)
 • magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek
 • épületgépészeti szigetelések
 • szárazépítési (gipszkarton- és álmennyezetei) rendszerek

forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag-kereskedelem piacán.

A Lambda Systeme Kft. országos hálózatával kiemelkedő pozíciót ért el az elmúlt húsz esztendőben.
Jelentős szakkereskedővé váltunk, növekedésünk fő motorját a folyamatos fejlődés adja. A magyarországi építési piac minél rugalmasabb kiszolgálása érdekében jelentős beruházásokat hajtottunk végre 12 telephelyünk fejlesztésében, logisztikai és raktárbázisaink működtetésében és korszerűsítésében, munkatársaink szakmai felkészültségének folyamatos jobbításában.
Ezzel az innovatív gondolkodásmóddal kerültünk a szakma élvonalába.

20 éves a Lambda Systeme

Korszerű építési technológiákat támogatunk.

Fontosnak tartjuk ezek népszerűsítését, az energia- és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körű megalapozását. Meggyőződésünk, hogy ez a törekvés hosszútávon élő környezetünk megóvását eredményezi.

Szakkereskedelmi tevékenységet folytatunk.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy elégedett vásárlóink táborát növeljük.

 • Mérnök–értékesítő munkatársaink széleskörű szaktanácsadással,
 • a lebonyolításban tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával,
 • a háttérbázisok pedig kimagaslóan jó raktári felkészültséggel

állnak partnereink rendelkezésére.

A velünk együttműködő – hazai és külföldi – építőanyag-gyártó partnereink, beszállítóink szakmai támogatása a magas minőség iránti elkötelezettségünket erősíti.

Vásárló partnereink bizalma nap, mint nap hozzájárul üzleti együttműködésünk sikereihez.
Munkatársaink odaadó munkája, fejlődést támogató együttgondolkodása komoly muníció a jövő építésében.

Elismerésnek tekintjük, hogy neves hazai és nemzetközi nagyvállalatok irodaházai, iskolák, kulturális- és egészségügyi intézmények épületei, sportlétesítmények, bevásárlóközpontok, lakóparkok és társasházak építkezései, valamint nagy ipari beruházások egyaránt szerepelnek referenciáink között.

20 éves a Lambda Systeme

Jelentős mértékű beszállítással járultunk hozzá egyebek mellett

 • a Csepeli Szennyvíztisztító-telep építéséhez,
 • az Audi és Mercedes gyárak útépítési, illetve magasépítési munkáihoz,
 • az M6-os autópálya hídépítési munkálataihoz,
 • a 76-os Zalaegerszeget elkerülő út építéséhez,
 • a 74-es út hídszigetelési munkálataihoz,
 • a Borsodchem beruházásaihoz,
 • a Liszt Ferenc repülőtér termináljainak építéséhez,
 • különféle hulladéklerakók kialakításához az ország több pontján,
 • ipari és kereskedelmi létesítmények lapostető-szigeteléseihez,
 • város- és térrendezési munkálatokhoz országszerte.

Ezúton köszönjük minden kedves partnerünknek azt a bizalmat, amellyel üzleti együttműködésünk sikereihez nap, mint nap hozzájárul!
LAMBDA SYSTEME Kft. – Budapest
H-1106 Budapest, Akna utca 24.
Telefon: (36-1) 433-0500
Fax: (36-1) 888-7150
lambda@lambda.hu

www.lambda.hu

20 éves a Lambda Systeme

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Grafitot a padlóba!

A fűtött épületek a határolószerkezeteiken keresztül vesztik el az energiájukat a náluk hidegebb környezet felé. Minél kevesebb ez az energiaveszteség, annál kevesebbet kell visszapótolnunk, vagyis kevesebbet kell fűtenünk, ami sem környezetvédelmi, sem pénzügyi szempontból nem érdektelen.

Trendi, energiahatékony zöldtetők - Fejünk felett épülhet a zöld jövő

A városi levegő hőmérséklet – a városi hőszigethatás – csökkentésének egyik leghatékonyabb módja a zöldtető.

Házat, de gyorsan! - 1. rész - Korszerű otthonok, pincétől a klímafödémig előregyártással

Ha érdekli egy olyan megoldás, amivel otthona szerkezetei gyorsan és időben elkészülnek, ahol akár a gépészet beépítése is egyszerűbb a megszokottnál, természetesen az egyediségéről és szépségéről sem akar lemondani, és a költségvetésnek legalább ezt a részét könnyen kézben akarja tartani, akkor ismerkedjen meg a korszerű, előgyártással készülő építőanyagokkal!

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Magyarországon 2,7 millió családi ház van. Energetikailag korszerűnek 5-10%-uk mondható, melyek energetikai korszerűsítést nem igényelnek, hiszen ezeket eleve a kor követelményeinek megfelelően építették, vagy már energiahatékonysági szempontból teljes körűen felújították azokat.

Patikamérlegen a hőszigetelés vastagsága

A 2021. január 1-je után új építésű lakóépületek esetén előírt közel nulla energiafelhasználás eléréséhez a hőszigetelési vastagságoknak elkerülhetetlenül növekednie kell. Ez tény és szakemberek évek óta figyelmeztetnek a közeledő változásra. Tévedés viszont, hogy ez csak az építési költségek komoly emelkedésével lehetséges.

Otthonunk egészséges lakóklímája a jó minőségű hőszigeteléssel kezdődik

Az elavult hőszigetelés nagyban befolyásolhatja a beltéri klímát, amiben élünk, ezért kiemelten fontos, hogy az ősz közeledtével, milyen felújításon esnek át a kevéssé korszerű épületek.

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.