Hirdetés

20 éves a Lambda Systeme

Korszerű építési megoldásokat nyújt az építési anyagok, a szárazépítési rendszerek és az épületgépészeti szigetelések területén, a 20 éves Lambda Systeme, amely száz gyártó 18 ezer termékét forgalmazza 12 telephelyén, az ország egész területén.

A 20 éve működő építőipari vállalkozás mérlege:

 • 20 év – tapasztalat, piaci verseny, megpróbáltatások, sikerek
 • 12 telephely – országos jelenlét
 • 100 gyártó
 • 18 ezer forgalmazott cikkelem
 • 130 munkatárs

20 év az ember életében is rendkívüli állomás. Azonban egy cég életében 20 év maga a kiteljesedés. A kapu a születés, amely a jövőt rejti. Húsz éve ez a kapu kinyílt, hogy átlépjen rajta néhány ember, létrehozva valamit, amihez később újabb emberek csatlakoznak majd.
Építkezés kezdődött, mely ma is tart. Tart, mert gondoskodunk mindarról, amit felépítettünk. Mert megújítjuk, mert fejlesztjük, időtállóvá tesszük. A jelen igényei szerint a jövő szolgálatában. S az Önökében.

Ünnepeljenek velünk 2012-ben: 20 évünket és 12 telephelyünkkel!

Korszerű építési megoldásokat kínálunk az építési anyagok, a szárazépítési rendszerek és az épületgépészeti szigetelések területén 20 éve.
A Lambda Systeme Kft. neve – immár két évtizede – garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra az építőanyag-kereskedelem területén.

A kezdetekkor viszonylag szűk termékpaletta mára tulajdonképpen az építés- szigetelési folyamat majd teljes spektrumára kiterjed, minden esetben szem előtt tartva a legmagasabb minőségi követelményeket.

20 éves a Lambda Systeme

Cégünk

 • szerkezeti építési anyagok (mély- és magasépítési betontermékek, falazó- és tetőfedőelemek, térkövek)
 • magasépítési szigetelőanyagok és homlokzati rendszerek
 • épületgépészeti szigetelések
 • szárazépítési (gipszkarton- és álmennyezetei) rendszerek

forgalmazásával vívta ki meghatározó szerepét a mai magyar építőanyag-kereskedelem piacán.

A Lambda Systeme Kft. országos hálózatával kiemelkedő pozíciót ért el az elmúlt húsz esztendőben.
Jelentős szakkereskedővé váltunk, növekedésünk fő motorját a folyamatos fejlődés adja. A magyarországi építési piac minél rugalmasabb kiszolgálása érdekében jelentős beruházásokat hajtottunk végre 12 telephelyünk fejlesztésében, logisztikai és raktárbázisaink működtetésében és korszerűsítésében, munkatársaink szakmai felkészültségének folyamatos jobbításában.
Ezzel az innovatív gondolkodásmóddal kerültünk a szakma élvonalába.

20 éves a Lambda Systeme

Korszerű építési technológiákat támogatunk.

Fontosnak tartjuk ezek népszerűsítését, az energia- és környezettudatos gondolkodás minél szélesebb körű megalapozását. Meggyőződésünk, hogy ez a törekvés hosszútávon élő környezetünk megóvását eredményezi.

Szakkereskedelmi tevékenységet folytatunk.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy elégedett vásárlóink táborát növeljük.

 • Mérnök–értékesítő munkatársaink széleskörű szaktanácsadással,
 • a lebonyolításban tevékenykedők korrekt értékesítési adminisztrációval, jól szervezett logisztikával,
 • a háttérbázisok pedig kimagaslóan jó raktári felkészültséggel

állnak partnereink rendelkezésére.

A velünk együttműködő – hazai és külföldi – építőanyag-gyártó partnereink, beszállítóink szakmai támogatása a magas minőség iránti elkötelezettségünket erősíti.

Vásárló partnereink bizalma nap, mint nap hozzájárul üzleti együttműködésünk sikereihez.
Munkatársaink odaadó munkája, fejlődést támogató együttgondolkodása komoly muníció a jövő építésében.

Elismerésnek tekintjük, hogy neves hazai és nemzetközi nagyvállalatok irodaházai, iskolák, kulturális- és egészségügyi intézmények épületei, sportlétesítmények, bevásárlóközpontok, lakóparkok és társasházak építkezései, valamint nagy ipari beruházások egyaránt szerepelnek referenciáink között.

20 éves a Lambda Systeme

Jelentős mértékű beszállítással járultunk hozzá egyebek mellett

 • a Csepeli Szennyvíztisztító-telep építéséhez,
 • az Audi és Mercedes gyárak útépítési, illetve magasépítési munkáihoz,
 • az M6-os autópálya hídépítési munkálataihoz,
 • a 76-os Zalaegerszeget elkerülő út építéséhez,
 • a 74-es út hídszigetelési munkálataihoz,
 • a Borsodchem beruházásaihoz,
 • a Liszt Ferenc repülőtér termináljainak építéséhez,
 • különféle hulladéklerakók kialakításához az ország több pontján,
 • ipari és kereskedelmi létesítmények lapostető-szigeteléseihez,
 • város- és térrendezési munkálatokhoz országszerte.

Ezúton köszönjük minden kedves partnerünknek azt a bizalmat, amellyel üzleti együttműködésünk sikereihez nap, mint nap hozzájárul!
LAMBDA SYSTEME Kft. – Budapest
H-1106 Budapest, Akna utca 24.
Telefon: (36-1) 433-0500
Fax: (36-1) 888-7150
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.lambda.hu

20 éves a Lambda Systeme

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Patikamérlegen a hőszigetelés vastagsága

A 2021. január 1-je után új építésű lakóépületek esetén előírt közel nulla energiafelhasználás eléréséhez a hőszigetelési vastagságoknak elkerülhetetlenül növekednie kell. Ez tény és szakemberek évek óta figyelmeztetnek a közeledő változásra. Tévedés viszont, hogy ez csak az építési költségek komoly emelkedésével lehetséges.

Otthonunk egészséges lakóklímája a jó minőségű hőszigeteléssel kezdődik

Az elavult hőszigetelés nagyban befolyásolhatja a beltéri klímát, amiben élünk, ezért kiemelten fontos, hogy az ősz közeledtével, milyen felújításon esnek át a kevéssé korszerű épületek.

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Jó dolog, amikor az ember össze tudja kötni a kellemeset a hasznossal és ugyanígy több szempontból jó nekünk, ha a praktikust kötjük össze a kötelezővel. Hiszen, ha már valamire „hivatalból” is oda kell figyelnünk, azt miért ne tennénk úgy, hogy abból minden tekintetben a lehető legjobban jöjjünk ki? Erre jó példa az ISOTEC tetőszigetelés.

Nyáron is fontos a hőszigetelés

Hajlamosak vagyunk a hőszigeteléssel kapcsolatban csak a téli fűtési szezonra koncentrálni, amikor az elsődleges célunk az, hogy a szigetelőrendszer és a nyílászárók ne engedjék ki a benti meleget. Pedig a nyári kánikulában sem csak a ventilátorok és légkondicionálók használatával enyhíthetjük a hőséget.

A tetőfelújítás új korszaka: szarufa fölötti szigetelés Isotec panellel

Nem mindegy, hogy a régi tető szigetelését milyen minőségben, mennyi idő alatt és milyen hibázási lehetőségek mellett végeztetjük el. A későbbi bosszankodás esélyét csökkenti nullára az Isotec tetőszigetelő panel.

Meleg zokni a ház láb(azat)ára

Az épületenergetikai szabályozás változása minden szerkezetet érint, nem csak a külső falakat vagy a tetőt. A célunk ugyanis az, hogy a termikus burok egyenletesen vegye körbe épületünket, nem maradjon szigeteletlenül semelyik része sem.

4 + 1 tipp az egészséges lakóklímáért a nyári hőségben

A vírushelyzet enyhülésének ellenére valószínű, hogy az eddig megszokottaktól eltérően az idei nyáron többen, több időt töltenek majd otthonaikban, zárt térben. Éppen ezért érdemes tehát odafigyelnünk életterünk klímájára.

Csináld magad épületgépészet: elsőre furcsa, de jól működik!

A villanyszerelés, vagy éppen a vízvezetékszerelés egy komoly szakma, amit nem biztos, hogy szerencsés az egyre népszerűbb DIY (Do it yoursfelf! – Csináld magad!) útján haladva kiváltani. Vagy mégis?