Hirdetés

Energetikai Tanácsadó Napok – tavasszal az építőanyag-kereskedésekben

A Wienerberger energetikai szaktanácsadással segíti az építkezőket szombat délelőttönként. Építőanyag-gyártók és -kereskedők adnak tanácsot a családi házat építőknek az ország 23 pontján.

2012 tavaszán országos rendezvénysorozaton várják az építkezőket – karöltve kivitelezőjükkel – 23 építőanyag-szakkereskedésben.

A rendezvény mottója:

Energetikai szaktanácsadással segítjük Önt az építkezésben!

Közvetlenül Magyarország legnagyobb építőanyag-gyártóitól kaphatnak épületenergetikai tanácsokat, az új termékekre vonatkozó információkat és szaktanácsokat a helyi tüzépeken. Ezen túl akciókkal is várják az érdeklődőket, számos építőanyagot kedvezményes áron kínálnak a kereskedők.

Wienerberger energetikai szaktanácsadás

Keresse a rendezvénysorozat következő állomásait az Önhöz legközelebb eső helyszínen!

Együttműködő építőanyag-gyártó cégek

  • Baumit Kft.
  • Hella ÁNR Árnyékolástechnikai Kft.
  • Knauf Insulation Kft. (korlátozott helyszíneken, lásd alább)
  • Schiedel Kéménygyár Kft.
  • Tondach Zrt.
  • Viessmann Fűtéstechnika Kft. (korlátozott helyszíneken, lásd alább)

Időpont  Helyszín
2012. március 31., szombat, 9–13 óráig Éberhardt Ház Kft.,
Budapest, 22. kerület, Szabadkai utca 20–22.
Telefon: 1/362-3408; 1/362-3409
2012. március 31., szombat, 9–13 óráig Sz+C Stúdió Kft.
Szekszárd, Tartsy Vilmos utca 30.
Telefon: 74/511-833
2012. március 31., szombat, 9–13 óráig Tüzépker Kft.
Debrecen, Diószegi út 3–5.
Telefon: 52/442-080

Figyelem!
A Knauf Insulation Kft. kizárólag a következő márciusi helyszínen vesz részt a rendezvénysorozaton:

  Sz+C Stúdió Kft.
Szekszárd, Tartsay Vilmos utca 30.
Telefon: 74/511-833

A Viessmann Fűtéstechnika Kft. kizárólag a következő márciusi helyszíneken vesz részt a rendezvénysorozaton:

  Sz+C Stúdió Kft.
Szekszárd, Tartsay Vilmos utca 30.
Telefon: 74/511-833

Wienerberger Téglaipari zRt.
1119 Budapest, Bártfai utca 34.
Telefon: (1) 464–7049
info@wienerberger.hu

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Házat, de gyorsan! - 1. rész - Korszerű otthonok, pincétől a klímafödémig előregyártással

Ha érdekli egy olyan megoldás, amivel otthona szerkezetei gyorsan és időben elkészülnek, ahol akár a gépészet beépítése is egyszerűbb a megszokottnál, természetesen az egyediségéről és szépségéről sem akar lemondani, és a költségvetésnek legalább ezt a részét könnyen kézben akarja tartani, akkor ismerkedjen meg a korszerű, előgyártással készülő építőanyagokkal!

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Magyarországon 2,7 millió családi ház van. Energetikailag korszerűnek 5-10%-uk mondható, melyek energetikai korszerűsítést nem igényelnek, hiszen ezeket eleve a kor követelményeinek megfelelően építették, vagy már energiahatékonysági szempontból teljes körűen felújították azokat.

Mit mesél rólad a házad? - Személyiségünkről is árulkodik otthonunk homlokzata

A színek az emberi személyiség kifejezőeszközeként is működnek – nincs ez másként az épületeknél választott árnyalatokkal sem. Magyarországon ugyan kevésbé jellemző a széleskörű színhasználat, pedig a megfelelő a homlokzati anyag színének kiválasztásával nemcsak a lakók, a lakókörnyezet is harmonikusabbá válik.

5+1 fontos tudnivaló az építkezést megelőző földmunkákról: gépek, árak, időtartam

A családi ház építésének első fázisát a földmunkákkal kezdjük. Íme, a legfontosabb információk a gépekről, árakról, időtartamról, hogy könnyebben tervezhessünk.

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A kivitelezésben manapság a hatékonyság, a gyors és minőségi munka szinte mindig az elsődleges szempontok között szerepelnek. Szerencsére már elérhető az a modern technológiai háttér, melynek segítségével például a falazás, vagy a lépcsőépítés kifogástalanul elvégezhető. Az előregyártott betonelemek a legjobban alkalmazható anyagok közé tartoznak.

Így változnak az épületenergetikai szabályok – Amit minden építtetőnek, építkezőnek tudni érdemes

Az épületekkel kapcsolatos hőtechnikai követelmények állandó változásban vannak. Mindenki szereti az alacsony rezsit, de a folyamatosan változó szabályozást már kevésbé. Különösen akkor, ha ennek komoly következményei lehetnek a használatbavételi engedély megszerzésekor. Mire figyeljünk?

Magán- és középületek, üzemek, raktárak könnyűszerkezetes technológiával

Legyen szó műhelyről, kerti tárolóról, garázsról vagy épp egy kisvállalkozás számára épített üzemről, raktárról, boltról, ha gyorsan szeretnénk tartós és szép házat, akkor a könnyűszerkezetes épület jelentheti a megoldást.