Páramentesítő készülék

A nedves levegőjű helyiségekben a felszálló pára a hűvösebb falon lecsapódik, ennek következtében vizes lesz a fal és a tapéta, majd hamarosan kialakul a penészréteg a falon.

Bison air max páramentesítő készülék

A nedves, penészes falú helyiségekben a baktériumok könnyen, gyorsan szaporodnak, a levegő dohossá, penészessé válik. Ez pedig káros az ott élő vagy dolgozó emberekre, légúti betegségeket okoz, különösen a gyermekek számára veszélyes. Az arra hajlamosakban elősegíti az asztma kialakulását.

Bison air max páramentesítő készülék Bison air max páramentesítő készülék Bison air max páramentesítő készülék

A penészesedés és a betegségek azonban megelőzhetők a Bison air max páramentesítő készülékkel, amely higiénikus környezetet teremt, mert az utántöltő tabletta segítségével kivonja a levegőből a felesleges párát.
Használatával elérhető az egészséges 50–60 százalékos páratartalom, hatása hosszan tartó.

A Bison air max egy tablettával akár fél liter víz összegyűjtésére is alkalmas. Előnye még, hogy a tabletta a szagokat is semlegesíti. Használat során a vizet könnyedén ki lehet önteni a tárolóból. Az utántöltővel a készülék körülbelül 2 hónapig használható.

Bison air max páramentesítő készülék
Bison air max páramentesítő készülék Bison air max páramentesítő készülék Bison air max páramentesítő készülék Bison air max páramentesítő készülék

A 450 grammos készülék 35 köbméterig, az 1 kilogrammos 60 köbméterig ajánlott. A készülék tartalmazza az utántöltő tablettákat is.

Bison air max páramentesítő készülék Bison air max páramentesítő készülék

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Vizes épületek felújítása

Építési hibák – falazás

Bitumenes szigetelésű lapos tetők felújítása 2.

Bitumenes szigetelésű lapos tetők felújítása 1.

Gépészet a passzívházakban

Vásárlási listák
További vásárlási listák