Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás a BOK Csarnokban, február utolsó hétvégéjén

A február 23-25. közötti Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításon a lakberendezés – és azon belül a bútorok, a világítás, valamint a lakástextilek – kerülnek a figyelem fókuszába. Péntektől vasárnapig, három napon keresztül belefeledkezhetünk az elképesztő kínálatba, megismerhetjük a legújabb trendeket és bepillanthatunk a szakmai kulisszák mögé.

A bútorok, a lámpák, a kiegészítő dekorációs termékek, valamint az otthonokból nélkülözhetetlen lakástextilek harmonikus együttműködése teremti meg azt a miliőt, ami hangulatossá és egyedivé varázsol minden lakást. Azok számára, akik éppen az új otthonuk berendezésének küszöbén állnak, vagy éppen egy felújítás után szusszannának egyet, netán szeretnék felfrissíteni a belső tereket, a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás lesz a tökéletes helyszín. Nem kell napokig üzletről üzletre járni, vagy a neten böngészni az áhított bútorok, világítástechnikai eszközök, textíliák után, itt és most végre egyben látható, kipróbálható, tapintható számtalan termék.

JEGYVÁSÁRLÁS

A rendezvény nem csupán inspirálódásra, ötletek gyűjtésére kínál alkalmat, hanem az otthonukat berendezni vágyók, a lakberendezők, valamint a bútorokat, lámpákat és lakástextileket kínáló cégek találkozója is.

Az érdeklődők ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött lakberendezési tanácsadáson vehetnek részt, melyet a Lakbrendezők Országos Szövetségének tagjai nyújtanak. A kiállítók a termékek, illetve szolgáltatások bemutatása mellett hasznos szakmai tanácsokkal is ellátják a standokra látogatókat. Természetesen a kedvezményes vásárlási lehetőségek, a kiállítás ideje alatt igénybevehető akciók, és az értékes nyeremények sem maradnak el.

A Kiállítás az új partnerkapcsolatok kiépítésére, a meglévők elmélyítésére is nagyszerű lehetőség, melyet elsősorban a résztvevő cégek értékelnek igazán. Emellett szakmai rendezvények is szerepelnek a programban: konferenciák és kerekasztal beszélgetések a lakberendezők és belsőépítészek számára, bemutatkozó előadások, illetve a textilipar és a világítástechnika innovációit tárgyaló szakmai fórumok.

MEGVESZEM A JEGYET

Állandó eseményként köszönthetjük a lakberendezőknek kiírt Év moodboardja pályázatot, melyre tematikus inspirációs táblákkal nevezhetnek a tervezők. A pályázat nyerteseinek kihirdetésére, illetve a díjátadóra a Kiállítás első napján, február 23-án kerül sor.

Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2024
Népszerűek a témában

Válaszd a hazait a Terránnal is!

Európa egyik legmodernebb áthidaló- és gerendagyárát adta át Kőszegen a Wienerberger

Óriás gyártó, kis lábnyommal: a Hörmann élen jár a környezetvédelmi törekvésekben