Geberit Innovation Days: kiállítási élmény & értékes tudás

A Geberit egy egészen különleges eseményre várja az érdeklődőket! A három napon át tartó Geberit Innovation Days nemcsak a szakértők által bemutatott designban, funkcionalitásban és technológiában képviseli a svájci cégtől már jól megszokott innovációt, hanem a rendezvény lebonyolítási módjában is!

Izgalmas és hasznos: a kiállítások új dimenziója

Több mint 300 négyzetméteren építették fel a „House of Geberit”-et, azt a valódi, fizikailag létező standot, amely ennek az innovatív, hibrid kiállítási koncepciónak az alapját képezi. A Geberit április 12-14-ig élőben ad közvetítést erről az új és egyedülálló kiállítási standról, az érdeklődőknek pedig nincs más dolguk, mint a képernyő előtt kényelmesen elhelyezkedve megszerezni azt a tudáselőnyt, amit a Geberit szakemberei átadnak neki designról, funkcionalitásról és technológiáról.

Az Innovation Days keretében a Geberit szerelőket, kivitelezőket, tervezőket, építészeket, lakberendezőket és kereskedőket kért fel, hogy legyenek aktív résztvevői ennek a különleges élménynek. Az érdeklődők kilenc választható témakörből állíthatják össze saját, egyéni programjukat, mindezt úgy, hogy az a legjobban illeszkedjen személyes ütemtervükhöz. A tájékoztatók, eszmecserék és érdekes beszélgetések 20–25 percig tartanak.

ÉRDEKLŐDÖM AZ ESEMÉNY IRÁNT

A kilenc témakör

„Welcome And News” (Beköszöntő és hírek)

Lényegre törő áttekintés a Geberit 2021-ben piacra kerülő termékeiről.

„Water Flow” (Vízáramlás)

Új Geberit termékek a csővezetéki rendszerek és öblítőtartályok világából.

„Design Freedom” (Tervezési szabadság)

A Geberit újításai az egyedülálló fürdőszobai tervezés szabadságáért.

„Solutions For Your Needs” (Az Ön igényeinek megfelelő megoldások)

Hogyan növelhető a fürdőszobai kényelem, egyúttal tisztaságot és tágas teret is nyújtva?

„Feel Fresh: AquaClean” (A frissesség érzése)

A frissesség érzése a fürdőszobában a Geberit higiéniai berendezéseivel.

„Time For Touchless” (Időtlen elegancia érintés nélkül)

A Geberit érintésmentes megoldásai a vizesblokkok fokozott higiéniai biztonsága érdekében.

„Full System Thinking” (Rendszerszintű gondolkodás)

A falsík előtti és mögötti rendszerek optimális kombinációja révén hogyan egyszerűsödnek a tervezési és szerelési folyamatok, és milyen új lehetőségek adódnak ezáltal?

„Planning Made Easy” (Egyszerű tervezés)

Szoftveralkalmazások és a Geberit személyre szabott BIM-adatai a tervezési folyamatok egyszerűsítése érdekében.

„Digital Services” (Digitális szolgáltatások)

Alkalmazások és digitális eszközök, melyekkel a Geberit támogatja a szakembereket tervezésnél, értékesítésnél és szerelésnél.

A formabontó, újító eseményen a Geberit szakértői interaktívan, élő csevegésben állnak a résztvevők rendelkezésére, és válaszolják meg kérdéseiket.

ÉRDEKLŐDÖM AZ ESEMÉNY IRÁNT

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Elsőre furcsa, de létezik: fény az éjszakában, a pihentető alvásért. Az éjszakai irányfény értékes segítséget nyújthat

Hogy napközben, a munkával, tanulással, bármilyen fizikai és/vagy szellemi tevékenységgel töltött időt milyen minőségben éljük meg, nagyban függ attól, hogy előtte milyen volt az éjszakánk.

Kis fürdőszobák nagy kedvence: wc és bidé egyben

Egy modern és kényelmes fürdőszobából manapság már nem hiányozhat a bidé. Csakhogy a fürdőszobák alapterülete még mindig ritkán teszi lehetővé, hogy ennek a higiéniai szempontból is egyre inkább nélkülözhetetlen szaniternek helyet találjunk. Jó hír, hogy erre is van megoldás!

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Vajon tudjuk-e mi mindent kell szem előtt tartanunk, mivel kell feltétlenül számolnunk, mielőtt a fürdőszoba felújításába belevágunk? Ezzel a check-listtel nem fogunk tévedni.

A rendezett fürdőszoba titka – hasznos tippek a tároláshoz

Aki már valaha építkezett vagy felújított (jó sokan vannak, vagyunk), az tudhatja, hogy konnektorból, illetve fürdőszobai tárolókapacitásból soha nem lehet elég. Erre sokszor már csak utólag jövünk rá, ilyenkor kerülnek használatba a hosszabbítók, elosztók, valamint az esztétikailag nem feltétlenül legjobban odaillő plusz fürdőszobai polcok, tárolók.

Takarékosság, minőség, dizájn – innovatív, pénztárcakímélő megoldások a fürdőszobában

Ha egy termék adott funkciót hatékonyabban, kevesebb energia felhasználásával, ráadásul jobb minőségben lát el, akkor nem sok érv szól amellett, hogy ne azt válasszuk. A Novaservis Metalia ECO+ termékcsaládja éppen ilyen. A cseh gyártó legújabb csaptelepei és zuhanyszettjei takarékos, egyben élményt is nyújtó fürdőszobai megoldásokat kínálnak, köszönhetően a beépített, szabályozható levegőztető perlátornak és a részletekben rejlő innovatív újításoknak.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Zuhanytálca extrákkal: esztétikus, strapabíró, biztonságos és…

A Geberit legújabb zuhanytálca családja, a Geberit Sestra, tökéletesen illeszkedik a svájci gyártó prémium minőséget képviselő fürdőszobakínálatába. A Geberit Sestra ásványi anyagból készült zuhanytálca nemcsak elegáns megjelenésű, strapabíró és kiemelkedően csúszásmentes, de speciálisan kialakított szifonjának köszönhetően tökéletes megoldás alacsony padlószerkezetű fürdőszoba felújításánál is.