Hirdetés

Legyen a gyerekszoba a színek birodalma!

Fontos, hogy a gyerekszoba a gyermek tetszését nyerje el leginkább, ám a picik egészségére is vigyázzunk minden felhasznált anyag tekintetében. A Remmers, hintalovas logóval ellátott felületkezelőivel ez nem okozhat problémát.

Az aktuális lakberendezési trendek a letisztult, minimalista dizájnt helyezik előtérbe, melyet túlnyomóan a visszafogott, egyszerű színek alkalmazása jellemez az enteriőr kialakítása során. Más azonban a helyzet, ha a gyerekszobáról van szó, hiszen itt lényeges szempont, hogy a család legfiatalabb tagjai kedvüket leljék a kis birodalmunkban. Ennek megoldása viszont nem mindig egyszerű, hiszen sok gyerkőc pont a saját szobáját szereti legkevésbé, mert olyan „unalmas” dolgok történnek ott, mint például a délutáni alvás, melyért a legtöbb lurkó nem kifejezetten lelkesedik. Adódik tehát a feladat, hogy olyan enteriőrt alakítsunk ki, amely a kicsiknek is kedvére való. Mi lehet ilyenkor a segítségünkre?

Remmers felületkezelő és faápoló szerek

Természetesen a színek, a minták és a különböző figurák, melyek megjelenhetnek a falakon, a bútorokon vagy a padlón. Fontos, hogy amellett, hogy a gyermek tetszését elnyerje a helyiség, a picik egészségére is vigyázzunk minden felhasznált anyag tekintetében. A Remmers, hintalovas logóval ellátott felületkezelőivel ez nem okozhat problémát, mert az így megjelölt kül- és beltéri faápolók mind megfelelnek az EN71/3 szabványnak, ezért alkalmasak gyerekjátékok, bútorok vagy akár a gyerekszoba padlójának kezelésére is. Mit is jelent ez?

Remmers felületkezelő és faápoló szerek

Ha ezekkel az anyagokkal ápoljuk vagy díszítjük gyermekünk szobájának fafelületeit, nem kell aggódnunk, ha esetleg a gyerkőc megnyalja vagy megrágcsálja a fát, hiszen biztosak lehetünk benne, hogy semmilyen veszélyt nem jelent a legkisebbek egészségére sem. Ezekkel a termékekkel az is lehetséges, hogy bevonjuk a gyermekeket szobájuk végső kialakításába, együtt festhetjük például a bútorokat. Ez közös időtöltésnek is nagyszerű, ezenkívül az együtt díszített bútordarab kedvesebb is lesz a kicsik számára, ha ők maguk is részt vesznek annak elkészítésében.

Igazi színkavalkádot csempészhetünk a gyerekszobába a Remmers Deckfarbe vízbázisú fedőfestékének segítségével, mely sokféle színben elérhető a visszafogott szürkétől a legélénkebb pink, sárga vagy akár kék és zöld színekig. Ha pedig valami egyszerűbbre vágyunk vagy valamely fafelület természetes szépségét szeretnénk hangsúlyozni, a természetes gyanta és lenolajbázisú viaszlazúr, a Wohnraum-Lasur lehet segítségünkre. És ez csak két termék a Remmers számos gyermekbarát felületkezelője közül!

Remmers felületkezelő és faápoló szerek

A Remmers EN71/3 szabványnak megfelelő termékeivel valóban csak a fantázia szab határt a gyerekszobák dekorálásában.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

5 tipp tiniszoba kialakításához a tetőtérben

A legtöbb otthonban a padlásterek vagy kihasználatlanok, vagy raktárhelységekként funkcionálnak, ezért amikor felújításra, átalakításra kerül sor, a tetőterek gyakran lemaradnak a listáról.

A gyerekszoba berendezése

A legtöbb szülőnek vannak ötletei arról, hogyan alakítsa ki gyermeke szobáját, de a fontos részletek felett, mint a biztonság, vagy a praktikum, gyakran elsiklanak. Amikor pedig több gyerkőc egy térben történő elhelyezése kerül szóba, akkor mindez fokozottan érvényes.

Parketta vizes helyiségekbe

A parkettával – a közhiedelemmel ellentétben – bátran burkolhatjuk a vizes helyiségeket is. Ez egyáltalán nem földtől elrugaszkodott ötlet, hiszen bizonyos feltételek betartásával, ugyanolyan hasznos és látványos lehet, mint bármelyik kerámia- vagy greslap.

Ötletek a gyerekszoba festéséhez

A gyerekszoba falainak festése több figyelmet érdemel, mint bármelyik helyiségé. Egyrészt nem mindegy, hogy milyen festéket, vegyszereket használunk, másrészt lehet, hogy a falak festése dekorációs célokat is szolgál, ami pedig különleges technikát és előkészítést igényel. Most lépésről-lépésre követhetjük végig az előkészítéstől a befejezésig a festés folyamatát, tippeket kapunk a festék és az eszközök kiválasztásához és megmutatjuk, hogyan lehet vidám kuckót varázsolni egy apró gyerekszobából.

Fogas a gyerekszobába saját kezűleg

Csináld magad: készítsen egyszerű, és biztos lábakon álló fa formájú ruhafogast, amelyen a levelek helyén kabátokat, táskákat és játékokat is tárolhat.

Készítsen mesebeli íróasztalt iskolakezdésre!

A gyerekek szeretnek játszani, de a tanulás is lehet szórakoztató - különösen megfelelő környezetben. Ezen a mesefigurás íróasztalon biztosan könnyebb az iskolakezdés, és játékosabb a leckeírás!

Tündérmesés lányka szoba

A lányos anyukák figyelmébe ajánljuk ezt az elképesztően bájos hálószoba stílust. Amennyiben kislányának Ön is egyedi tervezésű hálószobaötleteket keres, akkor valószínűleg el lesz ragadtatva ettől a mesés ötlettől.