CONSTRUMA és OTTHONDesign 2020. október 7-11.

Hamarosan megnyitja kapuit a 39. Nemzetközi építőipari szakkiállítás és a 9. Otthonteremtési szakvásár.

Figyelem! Az üzleti jellegű rendezvények, szakkiállítások megszervezése és lebonyolítása a megfelelő járványügyi szabályok betartásával nem esik korlátozás alá, ezért a HUNGEXPO szervező csapata továbbra is arra készül, hogy őszi rendezvényeit – a megfelelő higiéniai előírások szigorú betartásával - megtartja!

Az építőipar hazai csúcsrendezvénye, a közép-kelet-európai régió vezető otthonteremtési kiállítási csokra, a CONSTRUMA újabb lehetőséget kínál az építőipar, épületgépészet és lakberendezési szakma szereplőinek az újdonságok feltérképezésére a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

CONSTRUMA 2020.

A kiállítók bemutatják legújabb fejlesztésű termékeiket, a hazai és külföldi innovációkat, korszerű, energiahatékony megoldásokat. A CONSTRUMA csokor az egyik motorja az ágazat fejlődésének: nem csak bemutatja az iparág újdonságait, előrevetíti a fejlődési irányokat, segíti a szakembereket a tájékozódásban, szakmai képzésben. Koncentrált piac, kiváló lehetőség a szakmai feltöltődésre, üzletek kötésére.

2020-ban a csokor fókuszában az alábbi témák állnak:

  • KORSZERŰ ÉPÍTŐIPAR
  • INNOVÁCIÓ
  • ENERGIAHATÉKONYSÁG
  • DIGITALIZÁCIÓ
  • FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS

A kapcsolódó szakmai konferenciák, előadások, kerekasztal beszélgetések ezen aktuális kérdéseket dolgozzák fel.

Így kerül sor október 7-11. között a CONSTRUMA / OTTHONDesign Otthonteremtési kiállítási csokor megrendezésére is. A megszokottól eltérő időpontban és körülmények között szervezett kiállításokon a HUNGEXPO legnagyobb alapterületű csarnokában, az A pavilonban 150 kiállító vesz részt, akik személyesen is szeretnének partnereikkel, a szakmai látogatókkal és végfelhasználókkal találkozni.

Szakmai programok

A kiállításhoz a szakmai partnerek által szervezett konferenciák is kapcsolódnak a szakemberek fejlődését segítve. Lesz szó többek között hűtéstechnikáról, költségtervezésről, az új otthonteremtéri programok hatásairól és építőanyag-minősítésekről is. A kiállítás során átadják a CONSTRUMA díjakat is.

Vezetett szakmai túrák

A kiállítás fő támogatója a KÉSZ Zrt., a területen zajló fejlesztés kivitelezője vezetett szakmai túrákat indít a kiállítás ideje alatt az érdeklődő szakemberek számára. A túrákra a 301E standon lehet jelentkezni.

Magyar design

Az OTTHONDesign kiállítás része a MAGYAR DESIGN stand, mely idén külsejében megújulva, de küldetését tekintve változatlanul igyekszik bemutatni az utóbbi év magyar design termését, a diplomamunkáktól kezdve néhány prototípuson át a megvásárolható, megrendelhető termékekig. Ezzel egyfelől láthatóvá teszi az aktuális design trendeket, másfelől pedig egy egyedi kínálattal várja az érdeklődőket.

OTTHONDesign top tipp

A látogatók ingyenes lakberendezési tanácsadáson vehetnek részt a TOP TIPP standon.

Virtuális kiállítás

A fizikai megjelenésű kiállítás mellett, annak kibővítését, szélesebb látogatói kör elérését elősegítő virtuális kiállításon is résztvehetnek a látogatók. A kiállítók egy része már csatlakozott is hozzá, kipróbálva a virtuális tér nyújtotta lehetőségeket.

Nyitvatartás: 2020. október 7-11. naponta 9-18 óráig (vasárnap 9-17 óráig)

Szakmai napok: október 7-9.

Nagyközönség napok: október 10-11.

Az otthonteremtési csokor kiállításai

  • CONSTRUMA 39. Nemzetközi építőipari szakkiállítás
  • OTTHONDesign 9. Otthonteremtési szakvásár

Helyszín

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Gyalogos bejárat: III. kapu

Bővebb információ, valamint tájékoztató a jegyvásárlási lehetőségekről a construma.hu oldalon található.

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák