Hirdetés

Július 31-én zárul a Tubądzin Design Awards  második szakasza

Az építészek, lakberendezők és szakirányú tanulmányokat folytató hallgatók részére kiírt Tubądzin Design Awards pályázat második szakasza hamarosan lezárul.

2020. július 31-én zárul a Tubądzin Design Awards  második szakasza, melynek mottója: #future – A jövő a ti kezetkeben van!

A ma projektje már a jövő generációjának szól. Várjuk a Young Power kategória elképzeléseit! Diákok, egyetemi hallgatók, ne feledjétek: Párizs, Varsó, Lwow legrangosabb tervezőstúdiójába nyerehettek szakmai gyakorlatot!

Az időpontokat a győztesekkel személyesen egyeztetjük 2021 évre. Ezeken kívül még számos jutalom várja a Pályázókat!

Tubądzin Design Awards pályázat

Új helyzet – Új kategória

Manapság egyre nagyobb az igény a személyre szabott terek kialakítására. Az új kategóriában olyan terveket várunk, melyek a magán- és szakmai élet egyidejű működtetésére kínálnak megvalósítható ötleteket, ötvözik a munkahely és a mindennapi élet funkcionalitását.

A projektleírásokban világosan meg kell határozni a felhasználók igényeit, elvárásait. A hely típusában nincs kikötés, fontos azonban annak funkcionalitása, esztétikája és megvalósításnak lehetősége. Engedjétek szabadon fantáziátokat!

Tubądzin Design Awards pályázat

A pályázat résztvevői:

  • TDA regisztrációval rendelkező építészek, lakberendezők és diákok (építészet, belsőépítészet, lakberendezés, formatervezés)

Feltételek:

  • Minimum 3 db, maximum 10 db grafika/fotó.
  • Olyan projekteket várunk, melyek a mobilitás kérdésével foglalkoznak a magán és a szakmai élet területén, egy térben. A tervhez kérjük a célfelhasználó, a terület funkcionalitásának, felosztásának és a lehetséges megoldásainak leírását.
  • Kerámialapok megjelenése esetén csak Tubądzin termékek használhatók

Díjazás:

  • A Future Now kategória győztesét 1000 Euro pénzjutalomban részesítjük.
  • Munkáját publikáljuk az Elle Decoration és a White Mad Magazinban,

szakfolyóiratokban, valamint a szervező és a TDA pályázat támogatóinak honlapján, közösségi oldalain.

A munkák beküldésének határideje:
2020.05.20 - 2020.08.20

Érdeklődöm a pályázat iránt

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

“A maximumot kihozni a tervezésből, csak az ügyféllel együtt lehet” – beszélgetés Zámbó Tímea építészmérnök, belsőépítésszel, az Év fürdőszobája pályázat díjazottjával

Természetközeliség, a külső és belső terek határainak feszegetése, a hagyományos funkciók továbbgondolása, mindez kreatív formavilággal, igényes és harmonikus megjelenéssel. Ha röviden akarnánk összefoglalni, ez jellemezné legjobban Zámbó Tímea munkáit, aki formabontó megoldásokat is szívesen alkalmaz terveiben.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Mezítláb a Párisi udvarban - KROKI stúdió

Virtuális túra a felújított Párisi udvarban kialakított, ötcsillagos hotel fürdőszobáiban

5+1 fontos tudnivaló az építkezést megelőző földmunkákról: gépek, árak, időtartam

A családi ház építésének első fázisát a földmunkákkal kezdjük. Íme, a legfontosabb információk a gépekről, árakról, időtartamról, hogy könnyebben tervezhessünk.

Régi borospincéből építész műterem Budajenőn

Felújtani, átalakítani, az eredeti funkciókat elhagyni és újragondolni, komoly munka, de látva az eredményt, kimondhatjuk: megéri fáradozni.

Baumit Life Challenge - Nemzetközi építészeti pályázat és közönségszavazás

324 épület szerepel a Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti díján. A jelölések 26 országból, Európából és Kínából érkeztek.

Dombház szupervályogból - egy alternatív építészeti technológia

A megszokottól eltérő dolgokra félve, kétkedve tekintünk. Biztonságos? Megéri belevágni? Nem történik ez az építkezésben sem  máshogyan. Valószínű, hogy itt az ideje elgondolkodnunk a jól bevált építési, építkezési módok leváltásán, ezzel is hozzásegítve magunkat egy fenntarthatóbb világ kialakításához.

Híd alá épített stúdiót magának egy formatervező

Még ha sokszor átvitt értelemeben is használjuk, a “híd alatt lakás” mibenlétével sokan tisztában vannak. A fogalom, szerte a világon, kevés pozitív jelentést hordoz. Egy spanyol tervező, fittyet hányva a sztereotípiákra, saját pop-up stúdiót alakított ki egy valenciai híd alatt. Jól tette!