Hirdetés

Július 31-én zárul a Tubądzin Design Awards  második szakasza

Az építészek, lakberendezők és szakirányú tanulmányokat folytató hallgatók részére kiírt Tubądzin Design Awards pályázat második szakasza hamarosan lezárul.

2020. július 31-én zárul a Tubądzin Design Awards  második szakasza, melynek mottója: #future – A jövő a ti kezetkeben van!

A ma projektje már a jövő generációjának szól. Várjuk a Young Power kategória elképzeléseit! Diákok, egyetemi hallgatók, ne feledjétek: Párizs, Varsó, Lwow legrangosabb tervezőstúdiójába nyerehettek szakmai gyakorlatot!

Az időpontokat a győztesekkel személyesen egyeztetjük 2021 évre. Ezeken kívül még számos jutalom várja a Pályázókat!

Tubądzin Design Awards pályázat

Új helyzet – Új kategória

Manapság egyre nagyobb az igény a személyre szabott terek kialakítására. Az új kategóriában olyan terveket várunk, melyek a magán- és szakmai élet egyidejű működtetésére kínálnak megvalósítható ötleteket, ötvözik a munkahely és a mindennapi élet funkcionalitását.

A projektleírásokban világosan meg kell határozni a felhasználók igényeit, elvárásait. A hely típusában nincs kikötés, fontos azonban annak funkcionalitása, esztétikája és megvalósításnak lehetősége. Engedjétek szabadon fantáziátokat!

Tubądzin Design Awards pályázat

A pályázat résztvevői:

  • TDA regisztrációval rendelkező építészek, lakberendezők és diákok (építészet, belsőépítészet, lakberendezés, formatervezés)

Feltételek:

  • Minimum 3 db, maximum 10 db grafika/fotó.
  • Olyan projekteket várunk, melyek a mobilitás kérdésével foglalkoznak a magán és a szakmai élet területén, egy térben. A tervhez kérjük a célfelhasználó, a terület funkcionalitásának, felosztásának és a lehetséges megoldásainak leírását.
  • Kerámialapok megjelenése esetén csak Tubądzin termékek használhatók

Díjazás:

  • A Future Now kategória győztesét 1000 Euro pénzjutalomban részesítjük.
  • Munkáját publikáljuk az Elle Decoration és a White Mad Magazinban,

szakfolyóiratokban, valamint a szervező és a TDA pályázat támogatóinak honlapján, közösségi oldalain.

A munkák beküldésének határideje:
2020.05.20 - 2020.08.20

Érdeklődöm a pályázat iránt

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

5+1 fontos tudnivaló az építkezést megelőző földmunkákról: gépek, árak, időtartam

A családi ház építésének első fázisát a földmunkákkal kezdjük. Íme, a legfontosabb információk a gépekről, árakról, időtartamról, hogy könnyebben tervezhessünk.

Régi borospincéből építész műterem Budajenőn

Felújtani, átalakítani, az eredeti funkciókat elhagyni és újragondolni, komoly munka, de látva az eredményt, kimondhatjuk: megéri fáradozni.

Baumit Life Challenge - Nemzetközi építészeti pályázat és közönségszavazás

324 épület szerepel a Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti díján. A jelölések 26 országból, Európából és Kínából érkeztek.

Dombház szupervályogból - egy alternatív építészeti technológia

A megszokottól eltérő dolgokra félve, kétkedve tekintünk. Biztonságos? Megéri belevágni? Nem történik ez az építkezésben sem  máshogyan. Valószínű, hogy itt az ideje elgondolkodnunk a jól bevált építési, építkezési módok leváltásán, ezzel is hozzásegítve magunkat egy fenntarthatóbb világ kialakításához.

Híd alá épített stúdiót magának egy formatervező

Még ha sokszor átvitt értelemeben is használjuk, a “híd alatt lakás” mibenlétével sokan tisztában vannak. A fogalom, szerte a világon, kevés pozitív jelentést hordoz. Egy spanyol tervező, fittyet hányva a sztereotípiákra, saját pop-up stúdiót alakított ki egy valenciai híd alatt. Jól tette!

Konvektoronként 120 ezer forint támogatás kapható

Az Otthon melege program keretében szeptember 21-től lehet pályázni gázkonvektorok cseréjére. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 80%-a, egy konvektor esetén 120 ezer forint, a teljes beruházásra maximum 500 ezer forint adható.

Fontos kérdés építkezés előtt: hogyan válasszunk építészt?

Megvásároltuk a telkünket, többé-kevésbé az anyagi forrásaink is egyben vannak és a fejünkben összeállt a kép arról, milyen házat szeretnénk. De ki fogja ezt nekünk megtervezni? És lehet-e úgy, ahogy mi szeretnénk? Vajon tud-e ehhez még hozzátenni vagy a téves elképzeléseinket kijavítani? Kire bízhatjuk ezt a nagy felelősséggel járó feladatot?

A szerethető beton

Az építészek és a design világa imádja, sokan mégis idegenkednek tőle, pedig a beton már régen nem az a durva és erőteljes, elvakolandó monstrum, ami régen volt. Sokan azért is szeretik, mert mind előállításával, mind pedig használatával környezetünket is kímélhetjük.

„Az anyag természete” - EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben. Pályázat építészek és építészhallgatók számára

1,1 millió forint díjért indul a harmadik, a 2017. évi pályázati időszak! Beadási határidő: 2017. október 31.