Nagy magyar siker: Nemzetközi szakmai díjat kapott a Lakberendezők Országos Szövetsége

Első magyar jelöltként, a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) kapta meg a Luxury Brand of The Year 2019 (az Év Luxus Márkája 2019) Design Space kategóriájának egyik díját Lengyelországban. A rangos, nemzetközi elismeréssel a magyar szervezet szakmai és érdekvédő munkáját is értékelte a szakemberekből álló zsűri.

A Mariusz Pujszo színész, rendező, forgatókönyvíró által alapított díjat immár tizedik éve a legkiválóbb európai fogyasztói luxusmárkák nyerhetik el.

Eddig olyan brandek kapták meg különböző kategóriákban az elismerést, mint például a Ferrari, a Braun, a Deutsche Bank, a Volvo, a Claudine Design és a Tubadzin. A szakmai zsűri olyan cégeknek, szervezeteknek ítéli oda a rangos elismerést, amelyek példaértékűen segítik a magas minőségű termékek és szolgáltatások elterjedését, ennek a szemléletnek a meghonosítását.

Luxury Brand of The Year 2019 díjátadó

A lengyelországi Janów Podlaskiban megrendezett díjátadón, a Lakberendezők Országos Szövetségét Kővári Judit elnökségi tag és Feuertag Ottó alapító elnökségi tag képviselte. Kővári Judit az elismerés átvétele után elmondta, a LOSZ megalakulása óta egyik missziójának tekinti, hogy képviselje, közvetítse a magas színvonalú környezetkultúrát. A LOSZ-t az egyik kategória korábbi győztese, a lengyel Tubadzin jelölte, elsősorban a magyar szövetség tevékenysége és a két szervezet sikeres együttműködése alapján.

A Lakberendezők Országos Szövetsége Európában egyedülálló módon nem pusztán szakmai érdekképviseletként tevékenykedik, hanem tervező és támogató céges tagságával számos önálló projektet is megvalósít. A szervezet szakmai támogatója a homeinfo.hu által szervezett Fürdőszoba és otthoni wellness kiállításnak is.

Ács Erzsébet, a szakmai szervezet elnöke elmondta: nagy meglepetés volt számukra már a jelölés is. Hozzátette, hogy az egyre bővülő kreatív erőforrásainkat használva és partnereinkkel szoros együttműködésben a jövőben is mindent megtesznek a minőségi lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint tapasztalt és pályakezdő lakberendezőink támogatása érdekében.

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás: Budapest, január 17-19.

Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk önnek. Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen!

A Vizafogó Tagóvoda bővítése és a jászberényi fürdőfejlesztés terve nyerte a jubileumi Média Építészeti Díját

15. alkalommal szavazott médiazsűri Magyarország építészeti csúcsteljesítményeiről az Uránia Nemzeti Filmszínházban. Az esemény főtámogatója idén is az Austrotherm Kft. volt.

Új EGLO Bemutatóterem és Lámpaszalon Budapesten - Megnyílt az EGLO Shop in Shop partnerüzletek zászlóshajója

Az EGLO új szalonja a világítással kapcsolatos szolgáltatások terén kínál egészen különlegeset: olyan koncentrált formában vonultatja fel a lámpa kínálatot és az ehhez kapcsolódó kiegészítőket, technikai újdonságokat, amit eddig csak kevés helyen láthattunk.

Mennyit lehet most alkudni az ingatlanpiacon?

Az alku lehetősége nem csak a reális ártól, hanem az eladó motivációjától is függ.

Fontos tudnivalók a tetőterek kialakításáról

A magastetők alatti terület, a padlástér a bővíthetőség ígéretét hordozza magában a lakóházak, de akár a középületek esetében is. Mindez azonban számos, statikai, gépészeti és belsőépítészeti kérdést vet fel, melyeket még a tervezés szakaszában kell alaposan átgondolnunk.

Így alakulhat egy falusi ház modern lakótérré

Egy eklektikus sváb falusi ház felújítása és letisztult modern stílusúvá alakítása nem mindennapi feladat, de a Csikós Terv építészeti elképzeléseit alapul véve ezt a kihívást is sikerült egy rendkívül elégedett megrendelővel zárni.

Flokkolt szőnyeg, az elnyűhetetlen melegburkolat

Az ma már nem újdonság, hogy egy járólap fahatású, de azt talán még kevesen tudják, hogy egy bizonyos szőnyegtípus is keltheti fa- vagy betonburkolat hatását. Ez a különleges anyag a flokkolt szőnyeg.

Miért nagyon hasznos a jó lakberendezési terv?

A közösségi terekre fókuszálva nyújtunk segítséget abban, hogy mire érdemes figyelni a berendezési tárgyak elhelyezését illetően.

Magas minőség, professzionális tervezés – Bútorok egyedi igényekre

Egy enteriőr kialakításakor számos kényelmetlenségbe ütközhetünk, de az egyik legnagyobb probléma a bútor és a tér méreteinek összeegyeztetésekor adódhat. Hol rövidebb 10-20 cm-rel a konyhabútor és kitöltetlen rések, zugok maradnak, hol néhány centivel szélesebb az amúgy álomszép franciaágy és le kell mondanunk róla.