Nagy magyar siker: Nemzetközi szakmai díjat kapott a Lakberendezők Országos Szövetsége

Első magyar jelöltként, a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) kapta meg a Luxury Brand of The Year 2019 (az Év Luxus Márkája 2019) Design Space kategóriájának egyik díját Lengyelországban. A rangos, nemzetközi elismeréssel a magyar szervezet szakmai és érdekvédő munkáját is értékelte a szakemberekből álló zsűri.

A Mariusz Pujszo színész, rendező, forgatókönyvíró által alapított díjat immár tizedik éve a legkiválóbb európai fogyasztói luxusmárkák nyerhetik el.

Eddig olyan brandek kapták meg különböző kategóriákban az elismerést, mint például a Ferrari, a Braun, a Deutsche Bank, a Volvo, a Claudine Design és a Tubadzin. A szakmai zsűri olyan cégeknek, szervezeteknek ítéli oda a rangos elismerést, amelyek példaértékűen segítik a magas minőségű termékek és szolgáltatások elterjedését, ennek a szemléletnek a meghonosítását.

Luxury Brand of The Year 2019 díjátadó

A lengyelországi Janów Podlaskiban megrendezett díjátadón, a Lakberendezők Országos Szövetségét Kővári Judit elnökségi tag és Feuertag Ottó alapító elnökségi tag képviselte. Kővári Judit az elismerés átvétele után elmondta, a LOSZ megalakulása óta egyik missziójának tekinti, hogy képviselje, közvetítse a magas színvonalú környezetkultúrát. A LOSZ-t az egyik kategória korábbi győztese, a lengyel Tubadzin jelölte, elsősorban a magyar szövetség tevékenysége és a két szervezet sikeres együttműködése alapján.

A Lakberendezők Országos Szövetsége Európában egyedülálló módon nem pusztán szakmai érdekképviseletként tevékenykedik, hanem tervező és támogató céges tagságával számos önálló projektet is megvalósít. A szervezet szakmai támogatója a homeinfo.hu által szervezett Fürdőszoba és otthoni wellness kiállításnak is.

Ács Erzsébet, a szakmai szervezet elnöke elmondta: nagy meglepetés volt számukra már a jelölés is. Hozzátette, hogy az egyre bővülő kreatív erőforrásainkat használva és partnereinkkel szoros együttműködésben a jövőben is mindent megtesznek a minőségi lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint tapasztalt és pályakezdő lakberendezőink támogatása érdekében.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Ingyenes lakberendezési tanácsadás és konzultáció a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Grafitot a padlóba!

Okosotthon 46 négyzetméteren

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Év Fürdőszobája Díjkiosztó

Vásárlási listák
További vásárlási listák