Hirdetés

Nagy magyar siker: Nemzetközi szakmai díjat kapott a Lakberendezők Országos Szövetsége

Első magyar jelöltként, a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ) kapta meg a Luxury Brand of The Year 2019 (az Év Luxus Márkája 2019) Design Space kategóriájának egyik díját Lengyelországban. A rangos, nemzetközi elismeréssel a magyar szervezet szakmai és érdekvédő munkáját is értékelte a szakemberekből álló zsűri.

A Mariusz Pujszo színész, rendező, forgatókönyvíró által alapított díjat immár tizedik éve a legkiválóbb európai fogyasztói luxusmárkák nyerhetik el.

Eddig olyan brandek kapták meg különböző kategóriákban az elismerést, mint például a Ferrari, a Braun, a Deutsche Bank, a Volvo, a Claudine Design és a Tubadzin. A szakmai zsűri olyan cégeknek, szervezeteknek ítéli oda a rangos elismerést, amelyek példaértékűen segítik a magas minőségű termékek és szolgáltatások elterjedését, ennek a szemléletnek a meghonosítását.

Luxury Brand of The Year 2019 díjátadó

A lengyelországi Janów Podlaskiban megrendezett díjátadón, a Lakberendezők Országos Szövetségét Kővári Judit elnökségi tag és Feuertag Ottó alapító elnökségi tag képviselte. Kővári Judit az elismerés átvétele után elmondta, a LOSZ megalakulása óta egyik missziójának tekinti, hogy képviselje, közvetítse a magas színvonalú környezetkultúrát. A LOSZ-t az egyik kategória korábbi győztese, a lengyel Tubadzin jelölte, elsősorban a magyar szövetség tevékenysége és a két szervezet sikeres együttműködése alapján.

A Lakberendezők Országos Szövetsége Európában egyedülálló módon nem pusztán szakmai érdekképviseletként tevékenykedik, hanem tervező és támogató céges tagságával számos önálló projektet is megvalósít. A szervezet szakmai támogatója a homeinfo.hu által szervezett Fürdőszoba és otthoni wellness kiállításnak is.

Ács Erzsébet, a szakmai szervezet elnöke elmondta: nagy meglepetés volt számukra már a jelölés is. Hozzátette, hogy az egyre bővülő kreatív erőforrásainkat használva és partnereinkkel szoros együttműködésben a jövőben is mindent megtesznek a minőségi lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint tapasztalt és pályakezdő lakberendezőink támogatása érdekében.

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

XXI. századi enteriőr halasi csipkével – Pályázat

Az Agrárminisztérium, a Gróf Széchenyi Család Alapítvány, a Vesta Home Magyarország Zrt., és a Lakberendezők Országos Szövetsége, valamint a Halasi Csipke Közalapítvány pályázatot hirdet a hazai lakberendezők és belsőépítészek számára, melynek keretei közt egy világhírű hungarikumot, a halasi csipkét kell betervezni egy XXI. századi enteriőrbe.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Év Fürdőszobája Díjkiosztó

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás egyik legrangosabb eseménye az Év fürdőszobája 2020 pályázat eredményhirdetése és a díja átadása volt.

Fontos tudnivalók a tetőterek kialakításáról

A magastetők alatti terület, a padlástér a bővíthetőség ígéretét hordozza magában a lakóházak, de akár a középületek esetében is. Mindez azonban számos, statikai, gépészeti és belsőépítészeti kérdést vet fel, melyeket még a tervezés szakaszában kell alaposan átgondolnunk.

Így alakulhat egy falusi ház modern lakótérré

Egy eklektikus sváb falusi ház felújítása és letisztult modern stílusúvá alakítása nem mindennapi feladat, de a Csikós Terv építészeti elképzeléseit alapul véve ezt a kihívást is sikerült egy rendkívül elégedett megrendelővel zárni.

Miért nagyon hasznos a jó lakberendezési terv?

A közösségi terekre fókuszálva nyújtunk segítséget abban, hogy mire érdemes figyelni a berendezési tárgyak elhelyezését illetően.

Magas minőség, professzionális tervezés – Bútorok egyedi igényekre

Egy enteriőr kialakításakor számos kényelmetlenségbe ütközhetünk, de az egyik legnagyobb probléma a bútor és a tér méreteinek összeegyeztetésekor adódhat. Hol rövidebb 10-20 cm-rel a konyhabútor és kitöltetlen rések, zugok maradnak, hol néhány centivel szélesebb az amúgy álomszép franciaágy és le kell mondanunk róla.

Funkcionális és dekoratív: különleges ágyvégek

Egy jól megválasztott, ötletes ágyvég egyedivé és rendkívül dekoratívvá varázsolhatja a hálószobát, felöltözteti az ágyat és szinte önmagában is berendezi a helyiséget. Nem is annyira a funkció itt a lényeg, hanem a mesés látvány.

Nyaralóban is otthonosan

Egy jól megtervezett hétvégi ház sok örömet és valódi kikapcsolódásra alkalmas időt jelent tulajdonosainak.Sajnos sok nyaraló válik a retró bútorok raktárává, mert amit otthon megununk vagy nem fér el, azt kivisszük a nyaralóba. Pedig lehet ezt másképp is.