Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?

Egy kiállítás képei - Textilvásár Como-ban

A Teletextil beszámolója a 27. comói vásárról.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

- Ilyenkor minden a textilről szól az olasz kisvárosban, Cernobbioban. Mindenütt szövött, nyomott, dizájnos anyagokba botlunk, legyen az egy hanyagul a nyakba vetett férfisál, egy bolti kirakat drapériája, vagy a reggelizőasztal szalvétája. A központi téma: a textil. Még a fák törzsére feltűzve is keskeny szöveteket láthatunk – számol be a Teletextil tudósítója az egyik legpatinásabb textil vásárról.

Teletextil borító

A vásár fő üzenete 2019-ben a múlt és a jelen, az együttműködés és a versengés összekapcsolása a textilek nyelvén. Jó hír, hogy a Proposte-n idén 10 százalékkal nőtt a látogatók száma, ami annak is köszönhető, hogy a néhány héttel korábban zárt milánói Salone del Mobile a kiállítás támogatójává lépett elő.

- A kiállítási csarnok tetjére felfutó keskeny kis szövetek sok felől indultak, mindegyikük egy-egy régi alapítású textilcég részletes történetét hordozta, ezzel is szimbolizálva azt, hogy bár minden cégnek saját története van, amíg össze nem fonódnak, addig csak a versengésről szól minden. Azonban eljött az ideje az együttműködésnek – összegzi a látottakat a Teletextil.

Teletextil olvasása →

Népszerűek a témában

Különleges építészeti megoldás, speciális Hörmann termékekkel: BIG Omniturm Frankfurtban

Az Austrotherm Kft. is támogatta az Építészfesztivált

Nyerjen 50%-os vásárlási utalványt Betatherm fürdőszobai radiátorra!