Hirdetés

Construma díjas Sika termék

A Sika ismét több, a lakosság számára fontos termékcsoporttal volt jelen a Construmán. Egyik terméküket Construma díjjal ismerték el.

A Construmán bemutatott termékek: kartusos kiszerelésű ragasztók, extrém körülmények között is teljesítő tömítőanyagok, a közösségi tereken át az erkélyeken, garázsokban, műhelyekben használható Sikafloor padlórendszer és vízszigetelő habarcsok. Emellett számos újdonsággal is szerepeltek, melyek rendkívüli praktikusságuknak köszönhetően nagy sikert arattak.

Az újdonságok közül érdemes kiemelni az alábbi termékeket:

  • A kartusos kiszerelésű ragasztók közül a Sika szuper erős, gyors ragasztója a Sikaflex 118 Extrém Grab, amely a nevében is meglévő „extrém” szóhoz méltóan extrém ragasztási feladatokra is alkalmas. Ezt az extrém erőt demonstrálva a Sikafloor ComfortFloor Pro műgyantás padlórendszeren felállított Lego kisautó vezetési ügyességi verseny főnyereménye, egy terepkerékpárt is ez a ragasztó rögzítette a falra. Ezt láthatta az a több száz játékos is, aki játszott a játékban.
A Sika termékei a Construmán
  • Az extrém körülmények között is teljesítő hézagtömítők mellett két igazi újdonsággal rukkolt elő a Sika a Construmán. Az egyik a Sikalastic-580 –as egy komponensű, kenhető tetőszigetelő bevonat, a másik pedig a prémium minőségű burkolathoz ajánlott high-tech színvonalú aljzatkiegyenlítő rendszer, a SCHÖNOX RENOTEX 3D.

A négy Construma díjból az egyiket a SCHÖNOX RENOTEX 3D kapta. A rendszer fő előnye, hogy a három termék együttes alkalmazásával - még gyenge alapfelületen is – a szerkezet megerősítését és a további munkafolyamatok 1-2 nap alatti gyors elvégzését teszi lehetővé, szemben a hagyományos, több hetes, egyéb megoldásokkal. Mindez a Hybrid Active Dry technológiának köszönhető.

A Sika termékei a Construmán
A Sika termékei a Construmán
A Sika termékei a Construmán

A SCHÖNOX mellett ugyancsak nagy sikert aratott a Sikalastic-580 vízszigetelő védőbevonat.

A Sika termékei a Construmán
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Lépjen bele bátran! Itt az alacsony fürdőkád!

Sokak számára, akik egészségi állapotuk vagy életkoruk miatt nehezebben mozognak, a fürdőkádba lépés valóságos kihívásnak tűnhet. Az M-Acryl új Eco modell belépőmagassága rendkívül alacsony, így azok is bátran használhatják, akik tartanak a hagyományos magas és mély kádaktól.

Tetőjavítás, tető vízszigetelés egyszerűen, házilag

A tetővel kapcsolatos karbantartási munkákat ajánlott szakemberre bízni. Bizonyos esetekben azonban dolgozhatunk olyan anyagokkal, melyek segítségével saját kezűleg is elvégezhető a kivitelezés.

Vízszigetelés a fürdőszobában - Hogyan építsünk vizes helyiségeket?

Ahogyan a lakásban is megszereljük a csöpögő csapot, úgy a fürdőszobában a burkolt felületek alatti felületeken is meg kell szüntetnünk a szivárgást. A fürdőszobai vízszigetelésről döntően egy rendszer részeként csempe- és járólapragasztás során beszélünk.

A terasz és az erkély vízszigetelése – Problémák és megoldások

Tél végén sok otthonban fény derül a nem megfelelő szigetelésekre, főleg a hézagoknál és áttöréseknél, melyekre mindenki a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, ugyanakkor tartós megoldást szeretné megtalálni. Itt az ideje végiggondolnunk, hogyan újítanánk fel régi teraszunkat, erkélyünket. Mielőtt kőműves kanalat ragadnánk, nézzünk át néhány fontos információt a kültéri burkolással kapcsolatban!

A vízszigetelés fontossága - Zárjuk ki otthonunkból a vizet!

Egy családi ház építésekor a vízszigetelésből származik a költségeknek nagyjából az 5%-a és a reklamációknak mintegy a 90%-a. Ezért is kormányrendelet mondja ki, hogy az építményt és a részeit védeni kell a víz, a nedvesség (talajvíz, talajnedvesség, talajpára, csapadékvíz, üzemi víz, pára, stb.) káros hatásaival szemben.

Változatos és modern hidegburkolatok beltérre – Extra méretek és tapétaszerű megjelenés

Van, ami változatlan, már-már az örökzöld kategóriába sorolható, ám meglepő, új trendek is felütötték a fejüket a beltéren alkalmazható hidegburkolatok világában.

Hézagok és repedések megszüntetése - tartós ragasztás és tömítés a legszélsőségesebb körülmények között is

A ablakok és a falazat találkozásánál, vagy a különféle burkolatok érintkező pontjain megjelenő hézagok, a mozgásból adódó repedések a legbosszantóbb problémák közé tartoznak. Ezek megszüntetése mindenképpen ajánlott, hiszen idővel még több baj okozói lehetnek.

Vízszigetelési problémák megelőzése teraszokon, erkélyeken, vizes helyiségekben - egy komponensű, rugalmas vízszigetelő habarccsal

A vízszigetelés hiánya, vagy a helytelen kivitelezés következményeként számos kellemetlen problémával kell szembenéznünk. A helyzet azonban nem reménytelen! Megfelelő anyagok felhasználásával ezek a gondok orvosolhatók.