Még több innováció, még több tetőfedési megoldás várható - A Bramac és az Icopal Kft. a BMI Groupba társult

A Bramac a közel 100 éves múltú nemzetközi vállalatcsoport, a Braas Monier Building Group tagjaként immáron negyedik évtizede tölt be piacvezető szerepet a hazai építészeti szektorban. Idén új időszámítás kezdődött a veszprémi székhelyű cég életében, ugyanis az Icopal Kft-vel karöltve az újonnan alakult BMI Group cégcsoport részévé vált.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

A Braas Monier és az Icopal nemzetközi fúziójával létrejött a BMI Group vállalatcsoport, magyarországi piacvezető vállalataként a Bramac és az Icopal kibővült szolgáltatási kört, szélesebb termékskálát kínál. Mi sem bizonyítja jobban a vállalatcsoport piacvezető szerepét az európai építészeti szektorban, mint az elmúlt évek alatt összegyűjtött számtalan szakmai elismerés, a Bramac és az Icopal termékei a legnagyobb nemzetközi építészeti szakkiállítás többszörös díjazottjai. 2017-ben a Bramac oCool Tetőrendszerét, idén pedig az Icopal SBS Bitumenes zárólemezét ismerte el Construma Díjjal a szakmai zsűri, továbbá 2018-ra a Bramac tizedjére érdemelte ki a Superbrands, valamint nyolcadjára a Business Superbrands elismeréseket.

Pincétől a tetőig minden egy kézből
Pincétől a tetőig minden egy kézből
Bramac tetőcserép
Bramac tetőcserép
Icopal bitumenes lemez
Icopal bitumenes lemez

A Bramac eddig is piacvezetőnek számított a tetőrendszerek frontján. Nemcsak a termékfejlesztésre, hanem a szakemberek képzésére is nagy hangsúlyt fektet, a szakkonferenciák állandó résztvevője. A folyamatos innovációnak és a környezettudatos vállalatpolitikának köszönhetően évről-évre költséghatékonyabb megoldásokat kínál mind az építészek, mind az építkezni vagy felújítani vágyók számára. Az egyénre szabott megoldások a magasan képzett szakembergárdával kiegészülve a legkomplexebb fogyasztói igényeket is kielégítik. Az idei év slágere a Bramac Aerlox Classic tetőcserép, mely formai kialakításának és a speciális anyagszerkezetnek köszönhetően 30%-kal könnyebb, mint a hagyományos betoncserepek. Az Icopal által forradalmasított lapostető technika tökéletesen egészíti ki a Bramac „magastetős” szaktudását, világelső az SBS modifikált bitumenes lemezek kifejlesztésében, élen jár a vízzáró szigetelések, a pinceszigetelések valamint a zöldtető rendszerek piacán. 2018-ban a Villas termékcsaláddal bővült az Icopal termékpalettája, mely egyrészt a tető előkészítésében nyújt segítséget, továbbá a VILLAS COLOR tetőfedő lemez tartós, gyors és hatékony kisköltségvetésű tetőfedési megoldást biztosít, segítségével akár egy hétvége alatt felújítható a lakóház, nyaraló. A szakszerű műszaki támogatás mellett az alacsony karbantartási költség hasonlóan fontos szempontnak számít mindkét cég esetében. Szakértőik sokoldalú beépítési megoldásokkal, változatos kivitelezési lehetőségekkel járulnak hozzá az egyre bővülő felhasználói igények teljeskörű kiszolgálásához, minőségi anyagok, időtálló termékek gondoskodnak az épületek hosszú távú védelméről.

A XXI. században a dizájn gazdasági szerepe is folyamatosan nő, így a kivitelezésben alkalmazott technológiák kiválasztásánál a minőség mellett egyre fontosabb szempont a végeredmény esztétikuma.

Bramac tetőcserép
Bramac tetőcserép

A piaci trendekben élen járó cégcsoport kiszolgálja mind a lakossági, mind az ipari projekteket, magastető és lapostetőrendszereik, vízzáró szigeteléseik kifejlesztése mögött közel 150 éves tapasztalat áll. 40 országban több mint 11000 munkatárs dolgozik napi szinten azon, hogy a BMI Group által képviselt minőség időtálló, professzionális és trendkövető legyen, hogy az egyre bővülő kereslet egy egyre szélesebb kínálattal, valamint magas színvonalú szakértelemmel találkozhasson.

Ez is érdekelhet

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Ezeket érdemes mérlegelni, ha napelem telepítésén gondolkozunk

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

A könnyen tisztítható zuhanyzók nyomában

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

4 fontos dolog, amely nélkülözhetetlen a jó tetőhöz

Hogyan lehet életre szóló a tetőnk?

Milyen építőanyagot válasszunk?

Tetőrendszerek, energiahatékonyság és tetődivat - Körkép a BMI Bramac tetőcserepek világából

Fedezze a tető a lakás energiaszükségletét!

Lapostetők hőszigetelése - Ilyen rétegrendet válasszunk!

Fókuszban a tető

„A látszóbetonnal való munka a kísérletezés terepe.” Beszélgetés Csongrádi János Pro-Architectura díjas építésszel

Hívatlan vendégek a nyaralóban: poloska, nyest és társaik

Ismét épül a NagyCsaládiHáz

Napelemes tetőcserepek Európában

Napelemes cserepek – Hazai körkép

Az utolsó Várépítő: megszűnik az építőanyagipar legrégebbi jótékonysági összefogása

Esztétika és környezettudatosság – arany középút a megújuló energiaforrások terén

Vásárlási listák
További vásárlási listák