Hirdetés

Legfinomabb ízek a konyhában – egyenesen a csapból

Legyen az akár egy pohár sima víz az intenzív otthoni testmozgás után, dúsan szénsavas víz a barátokkal elköltött vacsorához, vagy egy korty enyhén szénsavas víz a gyerekeknek – most fenségesen hűs és szűrt víz érkezhet a poharunkba egyenesen a csapból, az ízlésünknek megfelelően hűtve, enyhén vagy erősen szénsavasan.


Az egyszerűen beszerelhető GROHE Blue Home vízszűrő rendszer tiszta felfrissülést kínál egyetlen gombnyomásra. Nem kell többé nehéz csomagokat hazacipelni, mert ezentúl otthon is tökéletes, tiszta ízű ivóvíz vár, ami a család és vendégek számára egyaránt élvezetet nyújt. Ám a GROHE Blue Home vizének kiváló íze csak egy a rendszer által nyújtott rengeteg előny közül.

Present Time

Naponta két liter, a lehető legegyszerűbben

A GROHE Blue Home támogatja az egészséges életmódot. A rendszer egyszerű kezelhetősége és a szűrt víz frissítő íze az egész család számára megkönnyíti a napi szinten javasolt két liter víz elfogyasztását. A választható Magnesium+ szűrő magnézium hozzáadásával gazdagítja a vizet, és még finomabbá teszi annak ízét.

GROHE Blue Home vízszűrő

Pihekönnyű muffinok és pezsgő limonádé

Hogy mi jelenti a fenségesen könnyű sütemények, az ízletes belga gofrik vagy a csodálatosan légies muffinok titkát? A szénsavas víz! Vagy adjuk hozzá a GROHE Blue Home víz kivételes ízét a házi készítésű limonádéhoz vagy a különleges koktélokhoz. A vízszűrő rendszerrel egyszerűen ízletessé varázsolhatunk minden fogást.

Kompakt kialakítás és egyszerű használat

A GROHE Blue Home vízszűrő rendszer beépített BWT szűrővel és CO2 tartállyal felszerelt konyhai csapból és hűtőegységből áll. A csap elegáns és időtálló dizájnja tökéletesen passzol minden konyhastílushoz. A hűtő a kívánt hőmérsékletre hűtött, tökéletes italokat garantál, és még a legkisebb konyhai szekrényben is elhelyezhető, ha annak szélessége legalább 30 cm. A vízszűrő rendszer részét képező szűrők és az új CO2 patronok egyaránt egyszerűen megrendelhetők a GROHE webáruházából, és otthon egy szempillantás alatt kicserélhetők.

GROHE Blue Home vízszűrő

Műanyag- vagy üvegpalack? Egyik sem!

Ideje búcsút mondani a nehéz palackoknak! A GROHE Blue Home különösen fenntartható és környezetkímélő módon szolgál vízzel. Egyetlen liter iparilag készített ásványvíz előállítása hét teljes liter vizet, valamint műanyagot és energiát igényel, és jelentős CO2 kibocsátással jár. Egy liter GROHE Blue Home víz előállítása csupán ugyanannyit – vagyis egyetlen liter vizet igényel. A németországi Göttingeni Egyetem által végzett vizsgálat megerősítette, hogy a GROHE Blue Home vízszűrő rendszer több mint 60%-kal csökkenti a CO2 kibocsátást. Eszerint a rendszer többféleképpen is kifizetődő befektetést jelent.

GROHE Blue Home vízszűrő

www.grohe.com

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák