Még raabÓLINTHATSZ az új fürdőszobára! Építkezel vagy felújítasz? Még gyűjtheted a pecséteket a Raab Karcher Építőanyag Kereskedésekben!

Október 31-ig érdemes még kiemelt figyelmet fordítani a Raab Karcher Építőanyag Kereskedésekre, ahol értékes nyeremények várják a vásárlókat.

Garantált ajándékok több kategóriában!

Vásárlásodért értékes ajándékokra beváltható pecséteket adunk, amennyiben a munkálatokhoz szükséges alapanyagokat egy helyről, egyszerűen, az ország 29 városában megtalálható Raab Karcher Zrt. Építőanyag Kereskedések egyikében, vagy a budapesti és budaörsi Profi Centrum áruházakban szerzed be. Idén ősszel minden raktárról történő, készpénzes vásárlás esetén, bruttó 25.000 forintonként egy pecsét jár a Raab Karcher kereskedésekben kérhető Pecsétgyűjtő füzetekbe. Kérd kollégáinktól kereskedéseink vagy áruházaink egyikében és gyűjtsd a pecséteket!

Raab Karcher nyereményjáték

A Pecsétgyűjtő füzetben összesen 4 kategóriában találhatod meg garantált ajándékainkat:

I. kategória – 20 darab pecsét – 3,6 V akkus csavarozó
II. kategória – 40 darab pecsét – Tablet
III. kategória – 80 db pecsét – Beltéri grillsütő, televízió, kávéfőző (választható)
IV. kategória – 200 db pecsét – Fürdőszoba elemek


Az akció időtartama 2016. szeptember 1 – 2016. október 31., a Pecsétgyűjtő füzetbe történő gyűjtés utolsó napja 2016. október 31. A gyűjtött pecsétekért járó ajándékok igénylésének utolsó napja 2016. november 30.

A Raab Karcher Építőanyag Kereskedelmi Zrt. kereskedések és a Profi Centrum áruházak elérhetőségei, illetve a játék további részletei megtalálhatóak az alábbi weboldalon: www.raabkarcher.hu/raabolintasz

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák