Hirdetés

Hörmann: kétmilliós nyereményjáték, kedvezmények, készülődés a Construmára

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Európa piacvezető garázskapu gyártó és forgalmazó cége ismét megszervezi nagysikerű, nem vásárláshoz kötött nyereményjátékát. Az év végéig bárki próbára teheti szerencséjét, nem kell mást tennie, mint a Hörmann akciós újságában található kupont kitölteni, és visszaküldeni a megadott elérhetőségekre, vagy Hörmann szakkereskedőhöz is le lehet adni. Sőt, a kupont már online is ki lehet tölteni! A tét: kétmillió forint értékű nyeremény, a legnépszerűbb Hörmann termékek várnak gazdára!

Idén az alábbi termékekért lehet játszani, mindegyikből 5-5 db-ot sorsolnak ki 2016. január 12-én:

RenoMatic garázskapu
RenoDoor Light bejárati ajtó
RotaMatic 2 szárnyas-kapu meghajtás
LineaMatic tolókapu meghajtás

Hörmann garázskapu

Amennyiben valaki 2015 folyamán vásárol garázskaput, és kitöltve visszajuttatja a kupont, akkor is részt vehet a sorsoláson. Amennyiben nyer, a kapu árát jóváírják. A nyereményjáték mellett a Hörmann ugyanakkor számos, igen jelentős kedvezményekkel indítja a tavaszt.

A Hörmann termékeivel, további akciókkal a Construmán, az építőipar legnagyobb hazai vásárán is lehet majd találkozni 2015. április 15-19 között, az A pavilon 207/B standján. Az évente több ezer látogatót vonzó rendezvényen a Hörmann garázskapuk, garázskapu-meghajtások és bejárati ajtók innovatív palettáját vonultatja fel azzal a céllal, hogy vásárlóival a lehető legszélesebb termékpalettát ismertesse meg. Bemutatja a legfontosabb fejlesztéseit, hogy profik és amatőrök még átfogóbb képet kapjanak a keresett termékekről, ezzel is segítve mindenkit a választásában. A legújabb műszaki fejlettségű személybejárós szekcionált garázskapuk is ki lesznek állítva, de megtekinthető lesz a legmagasabb biztonsági és esztétikai követelményeknek is megfelelő, elismert ThermoSafe bejárati ajtó is.

A folytatást Garázskapu Tudástár oldalunkon olvashatja.

forrás: Hörmann

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák