Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?

Az IKEA visszahívja a GUNGGUNG gyerekhintát súlyos sérülés veszélye miatt

Az IKEA arra kér mindenkit, hogy amennyiben GUNGGUNG gyerekhintát vásárolt, haladéktalanul távolítsa el azt a gyerekek közeléből, és hozza vissza a legközelebbi IKEA áruházba, ahol visszakapja a teljes vételárát.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Az IKEA olyan esetekről értesült, amikor a hinta felfüggesztő alkatrészei nem bizonyultak az IKEA minőségi elvárásainak megfelelőnek, ezáltal súlyos sérülés lehetősége állt fenn.

Hibás IKEA gyerekhinta

„Olyan termékeket fejlesztünk, amelyek ösztönzőleg hatnak a gyerekek kreativitására és a fizikai játék iránti természetes igényükre. A gyerekek a játék során nem ügyelnek a biztonságukra, ezért erről nekünk kell gondoskodnunk, még a termékfejlesztés során. Az IKEA elkötelezett álláspontja, hogy kizárólag olyan játékokat árusít, amelyeket a saját gyermekeinknek is jó szívvel adnánk.
A GUNGGUNG hinta a piacra kerülése előtt megfelelt a fennálló összes szabványnak és előírásnak. A termékeinket ugyanakkor a piacra kerülésük után is folyamatosan teszteljük. Ezek tapasztalatai alapján, továbbá a tudomásunkra jutott esetek után arra a következtetésre jutottunk, hogy a GUNGGUNG hinta felfüggesztő alkatrészei nem teljesítik szigorú előírásainkat.  A további balesetek elkerülése érdekében ezért haladéktalanul kivonjuk a forgalomból a GUNGGUNG hintát” – mondja Cindy Andersen, a Gyerekek IKEA-ja termékcsoport felelős vezetője.

A GUNGGUNG gyerekhinta 2014. március óta kapható az IKEA összes piacán.
A GUNGGUNG hintát bármelyik IKEA áruházban visszaveszik, és a vételár teljes összegét visszatérítik. A visszatérítéshez nem szükséges bemutatni a vásárlást igazoló blokkot.

Hibás IKEA termék

További információ a www.ikea.hu weboldalon található, vagy a 06 1 460 31 60-as telefonszámon kapható.

Népszerűek a témában

Az Austrotherm Kft. is támogatta az Építészfesztivált

Különleges építészeti megoldás, speciális Hörmann termékekkel: BIG Omniturm Frankfurtban

Nyerjen 50%-os vásárlási utalványt Betatherm fürdőszobai radiátorra!