Nyílt Hétvége és Vagyonvédelmi Tanácsadás a Hörmannál

2014. június 6. és 7. között nem csupán a garázskapuké és az ajtóké lesz a főszerep. Közép-Európa legnagyobb garázskapu bemutatótermében komplett megoldásokat kaphatnak az érdeklődők az energiatakarékosságra és a biztonságra.

A Hörmann immáron nem csak garázskapukat és ajtókat kínál, hanem komplett megoldást az energiatakarékosságra és a biztonságra. Mert most nem csak a garázskapuké és ajtóké lesz a főszerep! A vagyonvédelemmel és építkezéssel-, felújítással kapcsolatos minden  kérdésre válaszolnak a vendég szakértők. Emellett a kereskedők is várják a vendégeket egyedi ajánlataikkal, tanácsadással.

És amire még a Hörmann Nyílt Hétvégén számíthatnak a látogatók:

Tanácsadás és kötetlen beszélgetés két szakértővel két témában:

Árgus Security Kft vagyonvédelmi szakértő:
2014. június 6-án, pénteken a vagyonvédelemé a főszerep. A szakértők készséggel áll vagyonvédelmi és biztonságtechnikai témákban az érdeklődők rendelkezésére. Vagyonvédelmi eszközök, módszerek, tanácsok, praktikák.

Építő Közösség szakértője:
2014. június 7-én, szombaton építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdésekre válaszolnak a független szakértők. Kötetlen beszélgetések, tanácsadás építkezőknek, felújítóknak szakemberekről, buktatókról, költségekről, energiahatékonyságról.

Hörmann Nyílt Hétvége

Ajándéksorsolás

5 db értékes könyv is kisorsolásra kerül a vendégek között! A sorsoláson való részvétel feltétele előzetes regisztráció a honlapon és a rendezvényen való részvétel.
Bodnár György: Építem a Házam 3. kötete

Nyereményjáték

2014-ben 10 db RenoMatic garázskapu is gazdára talál!

A Hörmann vendége lesz egy gulyásra!

És egy exkluzív távirányító ajándékba

Aki a regisztrálást követően eljön a nyílt hétvégére, a rendezvényen vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához az exkluzív színes távirányítók közül választhat egyet ajándékba!

Időpont:

2014. június 6. 14-18 h
2014. június 7. 10-18 h

Helyszín:

2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 15. 

Regisztráció: itt

Kapcsolódó cikkek

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Így dobd fel az otthonod a karantén alatt – A Hörmann tippjei felújításhoz, átalakításhoz

Ez az időszak kiváló alkalomként szolgálhat a már régóta halogatott lakásfelújításra vagy az időszerű karbantartásra. Apróbb változásokkal, saját készítésű lakásdekorációs megoldásokkal költséghatékony módon varázsolhatjuk hangulatosabbá és meghittebbé otthonunkat.

Érintésmentes ajtóval a fertőzések terjedése ellen

A makacs kórokozók könnyen rátelepedhetnek az általunk leggyakrabban használt felületekre, például az ajtókilincsekre. A betegségek terjedésének elkerülése érdekében javasolt érintésmentes ajtók felszerelése.

Igényes munkakörnyezet az egészségmegőrzésért

Ipari környezetben nem csak a biztonság és a kényelmesen kialakított gépi berendezés játszik központi szerepet, az igényes munkakörnyezet megteremtése is legalább annyira fontos a munkavállalók számára.

Miért válasszunk tolóajtót?

Röviden összefoglalva azért, mert ez az egyik leginkább helytakarékos és könnyen kezelhető, emellett pedig esztétikus nyílászáró. De tekintsük át ezt a témát kicsit bővebben!

Stíluskalauz beltéri ajtókhoz

A beltéri ajtó a helyiségek egyik meghatározó belsőépítészeti eleme, ezért kiválasztása kiemelt figyelmet érdemel.

Védelem otthonunk minden szegletében

Ha betörésbiztosság, akkor elsősorban a bejárati ajtók, az erkély- és teraszajtók kerülnek górcső alá. Csakhogy nem feledkezhetünk meg a tetőtéri ablakokról sem, hisz azok is hozzájárulnak szeretteink és értékeink megóvásához – bár máshogyan. Vegyük sorra, pontosan hogyan!

Betörésbiztos otthon – Praktikus rendőrségi tanácsok az ingatlanok biztonságáért

A nyár elmúltával egészen szeptember végéig nem csökken az utazási kedv. Ebben az időszakban érdemes kiemelt figyelmet fordítani otthonunk biztonságára, hiszen könnyen a betörők célpontjává válhat a hetekig őrizetlenül hagyott ingatlan.