Nyílt Hétvége és Vagyonvédelmi Tanácsadás a Hörmannál

2014. június 6. és 7. között nem csupán a garázskapuké és az ajtóké lesz a főszerep. Közép-Európa legnagyobb garázskapu bemutatótermében komplett megoldásokat kaphatnak az érdeklődők az energiatakarékosságra és a biztonságra.

A Hörmann immáron nem csak garázskapukat és ajtókat kínál, hanem komplett megoldást az energiatakarékosságra és a biztonságra. Mert most nem csak a garázskapuké és ajtóké lesz a főszerep! A vagyonvédelemmel és építkezéssel-, felújítással kapcsolatos minden  kérdésre válaszolnak a vendég szakértők. Emellett a kereskedők is várják a vendégeket egyedi ajánlataikkal, tanácsadással.

És amire még a Hörmann Nyílt Hétvégén számíthatnak a látogatók:

Tanácsadás és kötetlen beszélgetés két szakértővel két témában:

Árgus Security Kft vagyonvédelmi szakértő:
2014. június 6-án, pénteken a vagyonvédelemé a főszerep. A szakértők készséggel áll vagyonvédelmi és biztonságtechnikai témákban az érdeklődők rendelkezésére. Vagyonvédelmi eszközök, módszerek, tanácsok, praktikák.

Építő Közösség szakértője:
2014. június 7-én, szombaton építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdésekre válaszolnak a független szakértők. Kötetlen beszélgetések, tanácsadás építkezőknek, felújítóknak szakemberekről, buktatókról, költségekről, energiahatékonyságról.

Hörmann Nyílt Hétvége

Ajándéksorsolás

5 db értékes könyv is kisorsolásra kerül a vendégek között! A sorsoláson való részvétel feltétele előzetes regisztráció a honlapon és a rendezvényen való részvétel.
Bodnár György: Építem a Házam 3. kötete

Nyereményjáték

2014-ben 10 db RenoMatic garázskapu is gazdára talál!

A Hörmann vendége lesz egy gulyásra!

És egy exkluzív távirányító ajándékba

Aki a regisztrálást követően eljön a nyílt hétvégére, a rendezvényen vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához az exkluzív színes távirányítók közül választhat egyet ajándékba!

Időpont:

2014. június 6. 14-18 h
2014. június 7. 10-18 h

Helyszín:

2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 15. 

Regisztráció: itt

Kapcsolódó cikkek

Otthonunk intelligens nyílászárói

Digitális világunk okos megoldásai átszövik életünk szinte minden területét. Komfortot, biztonságot, vagy éppen védelmet nyújtanak otthonunk szinte minden pontján. De mitől lehet egy terasztajtó vagy egy tetőablak intelligens és milyen kényelmi funkciókat kínálhatnak számunkra?

Tolóajtó, az esztétikus, helytakarékos és könnyen kezelhető nyílászáró

A tolóajtók legújabb generációja egyszerű és elegáns, stílustól és mérettől függetlenül tökéletesen illeszkedik bármelyik otthonba.

7 kérdés a nyílászárók kiválasztásáról – válaszok a szakértőtől

Legyen szó köz- vagy lakóépületekről, megjelenésüket és üzemeltetési költségeiket jelentősen befolyásolják a homlokzatokon alkalmazott nyílászárók. Ezek kiválasztása, az igényeknek megfelelő ablakok, bejárati- és teraszajtók felkutatása az építkezők, felújítók számára nem egyszerű feladatok. Szakértőnk tanácsaival igyekszünk megkönnyíteni az eligazodást.

A beltéri ajtó kiválasztása – 5 fontos tudnivaló

Felújítás vagy építkezés után, amikor az új otthon berendezésének fázisába jutunk, a beltéri ajtók kiválasztása sokunk számára okoz fejtörést. Milyen anyagú, felületű legyen az ajtó? Mihez illeszkedjen színben, stílusban? Helyiségenként melyik típus lesz a megfelelő? Jobb ilyenkor szakértő segítségét kérni!

Megbízható gyártótól válasszunk nyílászárót!

Számos, keserves tapasztalat mutatja, hogy a címadó mondat nem minden esetben evidencia. Pedig éppen a nyílászárók és az ezekhez kapcsolódó kiegészítők tipikusan azon termékek körébe tartoznak, melyeket nem áll szándékunkban sűrűn cserélgetni. A minőségért pedig érdemes alaposan körülnézni a kínálatban.

Bejárati ajtók – miért fontos a funkció és a látvány harmóniája?

Mindennapi használati tárgyainktól elsősorban azt várjuk, hogy betöltsék eredeti rendeltetésüket. De vajon a praktikum-e a legfontosabb oka a kiválasztásnak? Fontos-e, hogy egy használati tárgy egyúttal a legújabb formatervezési trendeknek is megfeleljen? Hogyan jelenik meg a praktikum, a funkcionalitás és az esztétikum mindennapi használati tárgyainkban?

Helytakarékos megoldások modern enteriőrökbe – stílusos tolóajtók

A lakás berendezése során gyakran végig sem gondoljuk, hogy a hagyományos ajtóknál az ajtólap nyitási tartománya bizony értékes helyet vesz el a térből, mely kicsi helyiségek esetében különösen “fájdalmas” tud lenni. A tolóajtó sok szempontból jelenthet ideális megoldást.

Miért fontos a revíziós ajtók alkalmazása?

Szigorú előírások szabályozzák, hogy az épületek gépészeti-, elektromos- és egyéb berendezéseihez szükség esetén a szakemberek egyszerűen hozzáférjenek. A takaráshoz használt, úgynevezett revíziós ajtó azonban – túl azon, hogy nélkülözhetetlen – esztétikus megjelenésű is kell, hogy legyen.

Minőségi tűzgátló ajtók az otthonok védelmében

A nyílászárók kiválasztásánál otthonunk biztonsága az egyik legfontosabb szempont. A tűzgátló biztonsági ajtók ebben nyújtanak hatékony segítséget.