Nyílt Hétvége és Vagyonvédelmi Tanácsadás a Hörmannál

2014. június 6. és 7. között nem csupán a garázskapuké és az ajtóké lesz a főszerep. Közép-Európa legnagyobb garázskapu bemutatótermében komplett megoldásokat kaphatnak az érdeklődők az energiatakarékosságra és a biztonságra.

A Hörmann immáron nem csak garázskapukat és ajtókat kínál, hanem komplett megoldást az energiatakarékosságra és a biztonságra. Mert most nem csak a garázskapuké és ajtóké lesz a főszerep! A vagyonvédelemmel és építkezéssel-, felújítással kapcsolatos minden  kérdésre válaszolnak a vendég szakértők. Emellett a kereskedők is várják a vendégeket egyedi ajánlataikkal, tanácsadással.

És amire még a Hörmann Nyílt Hétvégén számíthatnak a látogatók:

Tanácsadás és kötetlen beszélgetés két szakértővel két témában:

Árgus Security Kft vagyonvédelmi szakértő:
2014. június 6-án, pénteken a vagyonvédelemé a főszerep. A szakértők készséggel áll vagyonvédelmi és biztonságtechnikai témákban az érdeklődők rendelkezésére. Vagyonvédelmi eszközök, módszerek, tanácsok, praktikák.

Építő Közösség szakértője:
2014. június 7-én, szombaton építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdésekre válaszolnak a független szakértők. Kötetlen beszélgetések, tanácsadás építkezőknek, felújítóknak szakemberekről, buktatókról, költségekről, energiahatékonyságról.

Hörmann Nyílt Hétvége

Ajándéksorsolás

5 db értékes könyv is kisorsolásra kerül a vendégek között! A sorsoláson való részvétel feltétele előzetes regisztráció a honlapon és a rendezvényen való részvétel.
Bodnár György: Építem a Házam 3. kötete

Nyereményjáték

2014-ben 10 db RenoMatic garázskapu is gazdára talál!

A Hörmann vendége lesz egy gulyásra!

És egy exkluzív távirányító ajándékba

Aki a regisztrálást követően eljön a nyílt hétvégére, a rendezvényen vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához az exkluzív színes távirányítók közül választhat egyet ajándékba!

Időpont:

2014. június 6. 14-18 h
2014. június 7. 10-18 h

Helyszín:

2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 15. 

Regisztráció: itt

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Miért válasszunk tolóajtót?

Röviden összefoglalva azért, mert ez az egyik leginkább helytakarékos és könnyen kezelhető, emellett pedig esztétikus nyílászáró. De tekintsük át ezt a témát kicsit bővebben!

Stíluskalauz beltéri ajtókhoz

A beltéri ajtó a helyiségek egyik meghatározó belsőépítészeti eleme, ezért kiválasztása kiemelt figyelmet érdemel.

Védelem otthonunk minden szegletében

Ha betörésbiztosság, akkor elsősorban a bejárati ajtók, az erkély- és teraszajtók kerülnek górcső alá. Csakhogy nem feledkezhetünk meg a tetőtéri ablakokról sem, hisz azok is hozzájárulnak szeretteink és értékeink megóvásához – bár máshogyan. Vegyük sorra, pontosan hogyan!

Betörésbiztos otthon – Praktikus rendőrségi tanácsok az ingatlanok biztonságáért

A nyár elmúltával egészen szeptember végéig nem csökken az utazási kedv. Ebben az időszakban érdemes kiemelt figyelmet fordítani otthonunk biztonságára, hiszen könnyen a betörők célpontjává válhat a hetekig őrizetlenül hagyott ingatlan.

A jövő már kapuinkon kopogtat - A Hörmann SmartControl technológiája forradalmi áttörést jelent az ipari kapuk diagnosztikájának területén

Az Ipar 4.0 révén az infokommunikációs technológia és a gyártási folyamatok egyre szélesebb körű automatizálása révén forradalmian új lehetőségek nyílnak meg, melyek nagyban hozzájárulnak a különböző erőforrások optimális felhasználásához, és ezáltal a költségek csökkentéséhez. A Hörmann nemrég egy ebbe a trendbe illő forradalmi vívmánnyal rukkolt elő: a SmartControl technológia révén már az ipari kapuk internetalapú távdiagnosztikája is lehetséges.

Garázskapu felújítás 5 lépésben - Ilyen egyszerű egy garázskapucsere, ha a megfelelő szakemberhez fordulunk

Sokak számára ismerősek lehetnek azok a helyzetek, amikor megfelelő szaktudás nélkül vágunk bele kisebb-nagyobb felújítási munkálatokba, reménykedve abban, hogy így időt, vagy pénzt spórolhatunk.

Garázskapu: az otthonunk névjegye

A garázskapu házunk homlokzatának szerves részét képezi. A funkcionalitás, mint például a kiváló hőszigetelés, a biztonság és a könnyű kezelhetőség rendkívül fontosak ugyan, azonban az esztétika nem kevésbé lényeges szerepet játszik.

Családi ház felújítása 2. rész - Falazás és nyílászáró beépítés, előkészítési munkák

Korábbi cikkünkben egy családi ház felújítási munkáinak személyes tapasztalatait mutattuk be. A cikksorozat nem a szakembereknek szánt műszaki megoldásokkal teletűzdelt írás, hanem azoknak szól, akik felújításra szánják el magukat és képesek azt végigvinni, akár saját kezűleg is.

Hogyan válasszunk minőségi nyílászárót?

A külső nyílászárók kiválasztása az építkezések, felújítások egyik legfontosabb momentuma, hiszen évtizedekre szóló döntést kell ilyenkor meghoznunk.