Nyílt Hétvége és Vagyonvédelmi Tanácsadás a Hörmannál

2014. június 6. és 7. között nem csupán a garázskapuké és az ajtóké lesz a főszerep. Közép-Európa legnagyobb garázskapu bemutatótermében komplett megoldásokat kaphatnak az érdeklődők az energiatakarékosságra és a biztonságra.

A Hörmann immáron nem csak garázskapukat és ajtókat kínál, hanem komplett megoldást az energiatakarékosságra és a biztonságra. Mert most nem csak a garázskapuké és ajtóké lesz a főszerep! A vagyonvédelemmel és építkezéssel-, felújítással kapcsolatos minden  kérdésre válaszolnak a vendég szakértők. Emellett a kereskedők is várják a vendégeket egyedi ajánlataikkal, tanácsadással.

És amire még a Hörmann Nyílt Hétvégén számíthatnak a látogatók:

Tanácsadás és kötetlen beszélgetés két szakértővel két témában:

Árgus Security Kft vagyonvédelmi szakértő:
2014. június 6-án, pénteken a vagyonvédelemé a főszerep. A szakértők készséggel áll vagyonvédelmi és biztonságtechnikai témákban az érdeklődők rendelkezésére. Vagyonvédelmi eszközök, módszerek, tanácsok, praktikák.

Építő Közösség szakértője:
2014. június 7-én, szombaton építkezéssel, felújítással kapcsolatos kérdésekre válaszolnak a független szakértők. Kötetlen beszélgetések, tanácsadás építkezőknek, felújítóknak szakemberekről, buktatókról, költségekről, energiahatékonyságról.

Hörmann Nyílt Hétvége

Ajándéksorsolás

5 db értékes könyv is kisorsolásra kerül a vendégek között! A sorsoláson való részvétel feltétele előzetes regisztráció a honlapon és a rendezvényen való részvétel.
Bodnár György: Építem a Házam 3. kötete

Nyereményjáték

2014-ben 10 db RenoMatic garázskapu is gazdára talál!

A Hörmann vendége lesz egy gulyásra!

És egy exkluzív távirányító ajándékba

Aki a regisztrálást követően eljön a nyílt hétvégére, a rendezvényen vagy azután megrendelt motoros szekcionált garázskapujához az exkluzív színes távirányítók közül választhat egyet ajándékba!

Időpont:

2014. június 6. 14-18 h
2014. június 7. 10-18 h

Helyszín:

2310 Szigetszentmiklós
Leshegy út 15. 

Regisztráció: itt

Kapcsolódó cikkek

A jövő már kapuinkon kopogtat - A Hörmann SmartControl technológiája forradalmi áttörést jelent az ipari kapuk diagnosztikájának területén

Az Ipar 4.0 révén az infokommunikációs technológia és a gyártási folyamatok egyre szélesebb körű automatizálása révén forradalmian új lehetőségek nyílnak meg, melyek nagyban hozzájárulnak a különböző erőforrások optimális felhasználásához, és ezáltal a költségek csökkentéséhez. A Hörmann nemrég egy ebbe a trendbe illő forradalmi vívmánnyal rukkolt elő: a SmartControl technológia révén már az ipari kapuk internetalapú távdiagnosztikája is lehetséges.

Garázskapu felújítás 5 lépésben - Ilyen egyszerű egy garázskapucsere, ha a megfelelő szakemberhez fordulunk

Sokak számára ismerősek lehetnek azok a helyzetek, amikor megfelelő szaktudás nélkül vágunk bele kisebb-nagyobb felújítási munkálatokba, reménykedve abban, hogy így időt, vagy pénzt spórolhatunk.

Garázskapu: az otthonunk névjegye

A garázskapu házunk homlokzatának szerves részét képezi. A funkcionalitás, mint például a kiváló hőszigetelés, a biztonság és a könnyű kezelhetőség rendkívül fontosak ugyan, azonban az esztétika nem kevésbé lényeges szerepet játszik.

Családi ház felújítása 2. rész - Falazás és nyílászáró beépítés, előkészítési munkák

Korábbi cikkünkben egy családi ház felújítási munkáinak személyes tapasztalatait mutattuk be. A cikksorozat nem a szakembereknek szánt műszaki megoldásokkal teletűzdelt írás, hanem azoknak szól, akik felújításra szánják el magukat és képesek azt végigvinni, akár saját kezűleg is.

Hogyan válasszunk minőségi nyílászárót?

A külső nyílászárók kiválasztása az építkezések, felújítások egyik legfontosabb momentuma, hiszen évtizedekre szóló döntést kell ilyenkor meghoznunk.

Otthonunk intelligens nyílászárói

Digitális világunk okos megoldásai átszövik életünk szinte minden területét. Komfortot, biztonságot, vagy éppen védelmet nyújtanak otthonunk szinte minden pontján. De mitől lehet egy terasztajtó vagy egy tetőablak intelligens és milyen kényelmi funkciókat kínálhatnak számunkra?

Tolóajtó, az esztétikus, helytakarékos és könnyen kezelhető nyílászáró

A tolóajtók legújabb generációja egyszerű és elegáns, stílustól és mérettől függetlenül tökéletesen illeszkedik bármelyik otthonba.

7 kérdés a nyílászárók kiválasztásáról – válaszok a szakértőtől

Legyen szó köz- vagy lakóépületekről, megjelenésüket és üzemeltetési költségeiket jelentősen befolyásolják a homlokzatokon alkalmazott nyílászárók. Ezek kiválasztása, az igényeknek megfelelő ablakok, bejárati- és teraszajtók felkutatása az építkezők, felújítók számára nem egyszerű feladatok. Szakértőnk tanácsaival igyekszünk megkönnyíteni az eligazodást.

A beltéri ajtó kiválasztása – 5 fontos tudnivaló

Felújítás vagy építkezés után, amikor az új otthon berendezésének fázisába jutunk, a beltéri ajtók kiválasztása sokunk számára okoz fejtörést. Milyen anyagú, felületű legyen az ajtó? Mihez illeszkedjen színben, stílusban? Helyiségenként melyik típus lesz a megfelelő? Jobb ilyenkor szakértő segítségét kérni!