Hirdetés

2014-ben a Daikin Emura nyerte el a legjobb formatervezésért járó reddot díjat

2014-ben a légkondicionáló berendezések kategóriájában a Daikin Emura nyerte el a legjobb formatervezésért járó, világhírű reddot díjat és ezzel újfent bebizonyította, hogy a modern kori klíma szabályzás kiemelkedő ikonja.

A neves reddot díjakat az ipari formatervezés elismert nemzetközi szaktekintélyeiből álló zsűri ítéli oda. Számos szempont szerint bírálják el a termékeket, többek között esztétika, innováció, funkcionalitás, környezetvédelmi tulajdonságok, minőség, ergonómia és időtállósság alapján. Az idei díjakért 53 ország 1.816 gyártójának, tervezőjének és építészének összesen 4.815 különféle terméke szállt versenybe.

A reddot díjas Daikin Emura

Az Európában – külön az európai esztétikai szempontok szerint – tervezett Daikin Emura rendkívül áramvonalas, karcsú és elegáns, így bármilyen enteriőrbe beleillik. Az innovatív kompresszor technológiának köszönhetően az egységek energiaosztálya A+++, miközben zajszintjük alig 19dB. Carl Lievens, a Daikin Central Europe ügyvezető igazgatója így nyilatkozott az elismerő díjjal kapcsolatban: – „Ez a kitüntető díj ékes bizonyítéka annak, hogy az új Daikin Emura remekül ötvözi az elegáns dizájnt a csúcstechnológiával. Ízléses vonalvezetéséhez, a felhasznált minőségi anyagokhoz és a kivételes felületkezeléshez ugyanilyen kitűnő hatékonyságbeli mutatók társulnak.”

Az ezüst/antracit, illetve matt kristályfehér színben kapható Daikin Emura egy applikáció („Online Controller”) segítségével mind Apple, mind Android rendszerekről távolról is vezérelhető. A beépített intelligens jelenlét érzékelővel energiát takarít meg, ha a helyiségben nem tartózkodik senki, huzatmentes légáramlást biztosít és sokkal kevesebb energiát fogyaszt, mint más légkondicionáló berendezések.

Áramvonalas formák jellemzik a Daikin Emurát

Modern környezetben a Daikin Emura

A Daikin termékekkel kapcsolatos további információért látogasson el a www.daikin.hu oldalra.

http://www.hoszivattyu-tudastar.hu/

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Fűtés, hűtés környezetbarát és gazdaságos módon - Mit kell tudnunk a hőszivattyúról?

Hazánkban a levegő-víz hőszivattyúk a legelterjedtebbek, mert ezek beruházási költsége a legkedvezőbb, így alábbi cikkünkben elsősorban ezekkel a készülékekkel foglalkozunk.

Hűtés, fűtés, melegvíz ellátás gazdaságosan, hőszivattyúval

Gyakran még mindig nem egyértelmű, hogy milyen előnyökkel jár egy hőszivattyú beszerelése. Íme, egy új típus, számos pozitív tulajdonsággal.

Tervezzünk, mielőtt klímát veszünk!

Még éppen időben vagyunk, ha belevágunk a légkondicionáló berendezés megvásárlásába. Közben persze számtalan kérdés merül fel: melyik és milyen készülék lesz megfelelő, mennyire hűtsük le a lakást, tartsunk-e a zajoktól, érdemes-e hűtő-fűtő készüléket venni?

Mire figyeljünk klíma választás előtt? A legfontosabb tudnivalók a készülék kiválasztásától a garanciáig

Ha eddig halogattuk, most már nagyon időszerű beszereznünk a megfelelő klíma készüléket. De vajon tudjuk-e, hogy milyen szempontok szerint keressünk és válasszunk?

Újgenerációs vízmelegítők: a hőszivattyús bojler

Már azt hihetnénk, hogy nincs mit tovább ragozni egy villanybojleren, tartály, fűtőszál és víz, ezzel kész. A fejlesztők azonban gondoltak egy nagyot és a legújabb rendkívül energiatakarékos hőszivattyú elvét belecsempészték egy ilyen villanybojlerbe, teljes sikerrel.

Infrafűtés! No, de mi az igazság?

Manapság ki ne hallott volna az infrafűtésekről? Ki ne hallotta volna, hogy az infrafűtés a jövő fűtéstechnikája, amely környezet-, pénztárca- és felhasználóbarát?! Sőt! Beépítése egyszerű, szinte csak be kell dugni a konnektorba és már működik is! De mit mond erről egy gépészmérnök, aki fűtési rendszereket tervez?

Így kerüljük el a klímaszerelési bakikat

A splitklímák szerelésénél sok hibalehetőség fordulhat elő, amitől a készülékek nem működnek megfelelően, vagy akár tönkre is mehetnek.