Hirdetés

Építkezés után kikapcsolódás - Creaton Bakony Futófesztivál

Az ÉMSZ Nívódíjas zirci Bagolyvár Fogadó környékéről indul az első Creaton Bakony Futófesztivál. Szép környezet, egészséges időtöltés, finom ételek, kellemes hangulat várja a résztvevőket és a szurkolókat.

Május első hétvégéjén, május 4-én érdemes ellátogatni az első Creaton Bakony Futófesztiválra, melynek szervezője, a rajtként és célként is szolgáló zirci Bagolyvár Étterem és Galéria. A Creaton Hungary Kft. azért döntött a Futófesztivál támogatása mellett, mert a tavaly ÉMSZ Nívódíjat nyert, példásan újjáépített műemléki tetőt Creaton kerámia tetőcserép fedi.
A szervezők célja a résztvevők számára a maraton, félmaraton és minimaraton távokat is kínáló eseménnyel, hogy felhívják a figyelmet a természetjárók körében egyébként közkedvelt régió festői szépségű részére.

Építkezés után kikapcsolódás - Creaton Bakony Futófesztivál

A maratoni futás útvonala Zirc, Borzavár, Porva, Vinye, Csesznek, Nagyesztergár majd Zirc, de különböző kategóriákban induló verseny résztvevői akár a rövidebb távok közül is választhatnak. A versenyzők Creaton pólót kapnak.

Éppen azért, hogy ne csupán a futók számára legyen csábító az esemény és a környék megismerése, a Bagolyvár Fogadó a május 4-én induló futóverseny előestéjén, május 3-án, szombaton 16.00-tól tésztapartival, 20.00-tól pedig futóbállal várja a vendégeket.

Figyelem! A nevezések már zajlanak, amelyre utoljára a verseny előtti nap, szombaton 15:00-21:00 között ill. vasárnap 6:00-7:00 között a Bagolyvár Étterem és Galériában még lehetőség van. A verseny indulása 7.30.

rendezvény a futónapon

Az esemény együttműködő partnerei: Zöldbolt (www.zoldbolt.hu), Teljesítménytúrázók Társasága, Zöld Bakancs Klub, Plasticor Kft., Creaton Hungary Kft., Bagolyvár Étterem és Galéria
További információ a Creaton Bakony Futófesztiválról és a kísérő eseményeiről: itt

Szervező: Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE
Telefon: 30/3476356 e-mail: tajfutas@freemail.hu

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák