Hirdetés

Új név, változatlan tartalom és minőség – Brandnevet váltott a Mediterrán –

Hazánk egyetlen több mint 90 éve működő, teljes mértékben magyar tulajdonban lévő építőipari nagyvállalata, a Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft. 2014-ben abszolút piacvezető pozíciót szerzett magának az elmúlt években tapasztalható dinamizmusának eredményeként. Tekintettel a piaci változásokra és a termékkínálat bővülésére, vezető márkanevüket 2014 februárjában Terránra módosították.

A családi vállalkozás a betoncserép-gyártás területén az elmúlt években számos technológiai, valamint termékfejlesztést hajtott végre, és egyre meghatározóbb részét birtokolja a tetőcserép-gyártási piacnak, amelyben ma már technológiai szempontból is vezető helyet mondhat magáénak. A nagyvállalat betoncserepei forma- és színvilág tekintetében is egyaránt a Kárpát-medence jellegzetes hangulatát idézik, emellett pedig a fejlesztések során megálmodott legújabb termékeik kimondottan mai, modern és éghajlathoz nem köthető stílusjegyeket hordoznak.
„Bízunk benne, hogy ez a cégünk piaci erejét és pozícióját tükröző változás nemcsak számunkra, hanem a kölcsönös előnyök mentén partnereink számára is további pozitív változásokat indukál. Az új brandnév csak a külső változására vonatkozik, a tartalom és a minőség, az innovatív technológiák használata és az értékállóság, amit a cég az 1920-as megalakulás óta képvisel, változatlan marad. Az újításoknak köszönhetően létrejött technológiai bázis hosszú távon stabil alapot nyújt vevőink kiszolgálására, és piacaink további bővítésre is.” – nyilatkozta Gódi Attila ügyvezető. 

A bólyi központtal rendelkező cég az elmúlt 10 évben összesen három új gyárral bővült. 2004-ben Farkasdon, majd 2008-ban Kunszentmiklóson, végül 2012-ben Bólyban kerültek átadásra a csúcstechnológiás, automata gyártósorral felszerelt cserépgyárak. 2013 őszén a Magyar Termék Nagydíjjal, valamint MagyarBrands tagsággal jutalmazták a recesszió ellenére 12%-os növekedést felmutató céget eddig elért eredményeiért és fejlesztéseiért. A jelenleg 175 főt foglalkoztató cég – 4 gyárával és 5 értékesítési központjával – a cserépgyártási piac élvonalába tartozik, immár 8 országot lát el termékeivel, és egyre magasabbra tör. A bólyi nagyvállalat cégcsoportszinten 7 milliárd forintos éves árbevételt tudhat magáénak.
A Terrán tetőcserepek minőséget és innovatív tartalmat jelentenek a jövőben is, az elmúlt 90 év tapasztalatainak felhasználásával pedig a cég folyamatosan bővülő termékkínálattal szolgál a hazai és határon túli vásárlók számára. A Terrán legújabb, fizikai paramétereiben számottevő újdonságokkal rendelkező termékeit a Construma szakmai kiállításon hamarosan testközelből is megismerhetik az érdeklődők.

Forrás: Mediterrán Magyarország Betoncserép Gyártó Kft.

 Új név, változatlan tartalom és minőség

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Tetőrendszerek, energiahatékonyság és tetődivat - Körkép a Bramac tetőcserepek világából

Ha tetőcserepekről van szó, sokunknak a Bramac neve jut elsőként eszébe – nem véletlenül. A világ legnagyobb, hazánkban több évtizede jelenlévő tetőfedőanyag gyártó vállalata mind technikai újításait, mind pedig trenddiktáló szerepét tekintve a “leg-ek” kategória egyik éllovasa.

Fedezze a tető a lakás energiaszükségletét!

Véges energiakészleteink arra figyelmeztetnek, hogy egyre sürgősebbé váltak a megújuló energiák hasznosítása. A Bramac Napelem Rendszerei a Nap erejét használva állítanak elő energiát, amely egy családi ház szükségleteit is képes fedezni.

Fókuszban a tető

Nem gondolnánk, de a házaink tető konstrukciójának formai, színbeli kialakítását is jelentősen befolyásolják az aktuális divatok. A tető kiválasztása nem egyszerű feladat, fontos része a tervezésnek, figyelembe véve a megrendelő kívánságát és ízlését is.

Hívatlan vendégek a nyaralóban: poloska, nyest és társaik

Egy nyaralóban másfajta kártevőkre számíthatunk, mint az otthonunkban, ahol folyamatosan élünk. Pele, nyest, denevér és poloska a leggyakoribb kellemetlen lakótársak. Íme, néhány ötlet, hogyan szabadulhatunk meg ezektől.

Ismét épül a NagyCsaládiHáz

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete és a Wienerberger Téglaipari Zrt, valamint a Tondach Magyarország Zrt. által útjára indított NagyCsaládiHáz pályázat 2014-es nyertesei az építkezés első fázisainál járnak. A fonyódi Kovács család igazán szerencsés helyzetben van…

Napelemes tetőcserepek Európában

Miután sorra vettük a tetőcserépbe integrált napelemek minden előnyét és hátrányát, valamint áttekintettük hazai elterjedtségét, nézzünk kicsit szét tágabb hazánkban, Európában is. Mi újság van napelemes tetőcserép fronton?

Napelemes cserepek – Hazai körkép

A hazai fejlesztésű napelemes cserép gyártásának beindulása ezidáig még várat magára, azonban több hazai forgalmazó is foglalkozik tetőbe integrálható német gyártású napelemekkel.

Napelemes tetőcserepek – érvek és ellenérvek

Számtalan pro és kontra érv hangzik el, ha a napelemes tetőcserepek jönnek szóba, egy laikus pedig nehezen szűri ki a számára valóban hasznos részeket. Íme, egy kis útmutató az napelemes tetőcserépről szóló információk tengerében.