Hirdetés

Hírlevél feliratkozóknak

1000 Ft kedvezmény

jegyvásárlásra a februárban megrendezésre kerülő Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra.

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed, és küldjük a kupont!

A kuponkódod:

hi24kiállítás

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

S9 a legnagyobb Ultra HD felbontású televízió

Már Magyarországon is kapható a Samsung Ultra HD felbontású televíziója (UHD) az S9. A 216 cm-es képátlójú tévé önálló, mozgatható keretben áll.

Ez a cikk több mint 2 éves. Lehet, hogy bizonyos része már nem aktuális.

Az S9 UHD tévé kerete több szerepet is betölt, így például ebben kapott helyet a valódi koncerthangzást biztosító, 12 egységből álló, 120 wattos hangrendszer. Az S9 állhat a saját lábán a szoba közepén vagy a falra akár függesztve is. A Samsung S9 UHD tévé igazi áttörést jelent a televíziózás világában. A fejlesztéseknek köszönhetően a 85 hüvelykes (216 cm) képernyő káprázatos ultra HD (3840 × 2160) felbontású képet ad a televíziónéző számára. A tévé kontrasztaránya óriási, így a hardveres és szoftveres fejlesztéseknek köszönhetően a feketék még mélyebbek, a fehérek pedig még tisztábbak. Emellett a Samsung saját – 4 lépcsős – konvertáló motorja úgy javítja fel az SD, HD vagy full HD tartalmakat UHD felbontásra, hogy megtartja a kép részletgazdagságát, és így kivételesen valósághű képminőséget biztosít.

Samsung S9 a legnagyobb Ultra HD felbontású televízió

A Samsung S9 UHD televízió a forradalmian új One Connect Boxnak köszönhetően folyamatosan frissíthető. Ez a technológia, a Smart Evolution Kithez hasonlóan, mérföldkövet jelent a televíziózás világában, hiszen ezekkel az eszközökkel a jövőben piacra kerülő készülékek legmodernebb szoftveres és hardveres újításai egy parányi eszköz segítségével átültethetők. A One Connect Box által az UHD tévé képes lesz alkalmazkodni a ma még formálódó UHD szabványokhoz – mint például a képtömörítési eljárás, új generációs HDMI csatlakozás – ötvözve a Smart Evolution Kit nyújtotta előnyöket is.

Samsung S9 a legnagyobb Ultra HD felbontású televízió

A Smart Hub 2.0 különböző tartalmakat kínál a felhasználóknak, és számos szolgáltatást, alkalmazást nyújt:

  • A Moziarena alkalmazás használatával a legújabb filmek közül válogathatunk.
  • A közösségi panel segítségével egyszerűen és gyorsan kapcsolatba léphetünk barátainkkal a Facebookon vagy a Twitteren. A Skype-on keresztül pedig életnagyságban beszélgethetünk szeretteinkkel.
  • A Smart Interakció intelligens hang- és mozgásvezérlést, valamint arcfelismerést biztosít.
  • Az All Share funkció segítségével pedig különböző készülékek – fényképezőgépek, notebookok, táblagépek és okostelefonok csatlakoztathatók a tévéhez, az azokon található tartalmak azonnal megoszthatók a televízióval és a közösségi oldalakon keresztül ismerőseinkkel.

Samsung S9 a legnagyobb Ultra HD felbontású televízió