Hirdetés

Nyereményjáték kerámia építőanyagokkal – Fal, tető, térkő

Ha most Wienerberger Porotherm téglát és Tondach kerámia tetőcserepet vásárol, akkor megnyerheti a családi házához szükséges Semmelrock térburkolatot a Fal, tető, térkő nyereményjátékkal.

Fal, tető, térkő nyereményjáték

Részt vehet a Wienerberger, a Tondach és a Semmelrock közös, a kerámia építőanyagokhoz kapcsolódó nyereményjátékán, ha most Wienerberger Porotherm téglát és Tondach kerámia tetőcserepet vásárol. A szerencsés nyertesek 500 ezer forint értékű Semmelrock térburkolatot kapnak a családi házukhoz.

Nyeremények

  • 3 darab, egyenként 500 ezer forint értékű térkő vásárlási utalványt

Feltételek

Határidők

  • A pályázat kezdete: 2013. április 15.
  • Beküldési határidő: 2013. október 31.
  • A nyeremények kisorsolásának időpontja: 2013. november 11. 10:00 óra

Az érvényes pályázat beküldéséhez kérjük, töltse az itt letölthető Részvételi adatlapot, és hiánytalanul kitöltve küldje el a vásárlást igazoló névre szóló számlákkal együtt a következő címre.

  • Wienerberger Zrt.,
  • 1119 Budapest
  • Bártfai utca 34.

A borítékra írja rá: Fal, tető, tértő nyereményjáték!

Fal, tető, térkő nyereményjáték

Építkezzen

  • egészséges,
  • energiahatékony
  • és gazdaságos

kerámia építőanyagokból és nyerjen!

Jelen hirdetés nem minősül teljes körű tájékoztatásnak.
A részletes Részvételi szabályzat letöltése.
Az Adatkezelési szabályzat letöltése.
A nyereményjátékban résztvevők elfogadják a Részvételi szabályzatban leírtakat és hozzájárulnak az Adatkezelési szabályzatban megadottak szerinti adatkezeléshez.
A nyereményjátékban szereplő termékek körét a Részvételi szabályzat tartalmazza.
A hirdetésben szereplő fotó csak illusztráció.

Fal, tető, térkő - szórólap

További részletek: www.wienerberger.hu

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A modern technológiai háttérnek köszönhetően, előregyártott betonelemekkel végezhető el a falazat, a lépcsők gyors és minőségi építése.

Minőségi építőanyagok környezettudatos szemlélettel

Az építőanyagokkal szemben támasztott egyik legfontosabb elvárás a magas minőség, mely mellett egyre inkább megkerülhetetlenné válik a környezettudatosság és az energiatakarékosság iránti igény. Azonban kérdés, hogy találunk-e a piacon ilyen termékeket? Ezzel kapcsolatban jó híreink vannak!

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Baumit Life Challenge - Nemzetközi építészeti pályázat és közönségszavazás

324 épület szerepel a Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti díján. A jelölések 26 országból, Európából és Kínából érkeztek.

Mire jó a klinkertégla?

Majd’ 5000 éve ismerjük és használjuk a különféle agyagtéglákat, mígnem a technika fejlődésével, a magas hőfokon égetéssel megszülethetett a nagy keménységű klinkertégla. A lényeges különbségeket az eltérő égetési hőmérséklet adja, melynek számos előnyét megtapasztalhatjuk az alkalmazás során.

Konvektoronként 120 ezer forint támogatás kapható

Az Otthon melege program keretében szeptember 21-től lehet pályázni gázkonvektorok cseréjére. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 80%-a, egy konvektor esetén 120 ezer forint, a teljes beruházásra maximum 500 ezer forint adható.

„Az anyag természete” - EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben. Pályázat építészek és építészhallgatók számára

1,1 millió forint díjért indul a harmadik, a 2017. évi pályázati időszak! Beadási határidő: 2017. október 31.

Év háza 2017: a fődíj mellett 5 különdíj vár gazdára

Május 10-ig várják a szervezők a családi házak és kis társasházak tervezőinek munkáit az idei Év Háza pályázatra, amely újraindítása óta eltelt közel egy évtized alatt a legrangosabb hazai, független, szakmai díjjá nőtte ki magát.