Nyereményjáték kerámia építőanyagokkal – Fal, tető, térkő

Ha most Wienerberger Porotherm téglát és Tondach kerámia tetőcserepet vásárol, akkor megnyerheti a családi házához szükséges Semmelrock térburkolatot a Fal, tető, térkő nyereményjátékkal.

Fal, tető, térkő nyereményjáték

Részt vehet a Wienerberger, a Tondach és a Semmelrock közös, a kerámia építőanyagokhoz kapcsolódó nyereményjátékán, ha most Wienerberger Porotherm téglát és Tondach kerámia tetőcserepet vásárol. A szerencsés nyertesek 500 ezer forint értékű Semmelrock térburkolatot kapnak a családi házukhoz.

Nyeremények

  • 3 darab, egyenként 500 ezer forint értékű térkő vásárlási utalványt

Feltételek

Határidők

  • A pályázat kezdete: 2013. április 15.
  • Beküldési határidő: 2013. október 31.
  • A nyeremények kisorsolásának időpontja: 2013. november 11. 10:00 óra

Az érvényes pályázat beküldéséhez kérjük, töltse az itt letölthető Részvételi adatlapot, és hiánytalanul kitöltve küldje el a vásárlást igazoló névre szóló számlákkal együtt a következő címre.

  • Wienerberger Zrt.,
  • 1119 Budapest
  • Bártfai utca 34.

A borítékra írja rá: Fal, tető, tértő nyereményjáték!

Fal, tető, térkő nyereményjáték

Építkezzen

  • egészséges,
  • energiahatékony
  • és gazdaságos

kerámia építőanyagokból és nyerjen!

Jelen hirdetés nem minősül teljes körű tájékoztatásnak.
A részletes Részvételi szabályzat letöltése.
Az Adatkezelési szabályzat letöltése.
A nyereményjátékban résztvevők elfogadják a Részvételi szabályzatban leírtakat és hozzájárulnak az Adatkezelési szabályzatban megadottak szerinti adatkezeléshez.
A nyereményjátékban szereplő termékek körét a Részvételi szabályzat tartalmazza.
A hirdetésben szereplő fotó csak illusztráció.

Fal, tető, térkő - szórólap

További részletek: www.wienerberger.hu

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Napokon belül pályázható konvektorcserére a vissza nem térítendő támogatás! A legfontosabb tudnivalók

1,5 milliárd forint összegű támogatás érhető el az Otthon Melege Program keretében gázkonvektorok cseréjéhez.

Konvektoronként 120 ezer forint támogatás kapható

Az Otthon melege program keretében szeptember 21-től lehet pályázni gázkonvektorok cseréjére. A támogatás maximális mértéke az elszámolható bruttó költségek 80%-a, egy konvektor esetén 120 ezer forint, a teljes beruházásra maximum 500 ezer forint adható.

„Az anyag természete” - EQUITONE szálcement homlokzatok az építészetben. Pályázat építészek és építészhallgatók számára

1,1 millió forint díjért indul a harmadik, a 2017. évi pályázati időszak! Beadási határidő: 2017. október 31.

Vásároljon építőanyagot online!

Szinte mindent meg tudunk vásárolni online, miért éppen az építőanyag lenne ez alól kivétel? Egyszerű, időtakarékos és kényelmes megoldás.

Év háza 2017: a fődíj mellett 5 különdíj vár gazdára

Május 10-ig várják a szervezők a családi házak és kis társasházak tervezőinek munkáit az idei Év Háza pályázatra, amely újraindítása óta eltelt közel egy évtized alatt a legrangosabb hazai, független, szakmai díjjá nőtte ki magát.

Betonozd be magad 2017-ben is! - „Minden építés alapja” pályázat építészeknek és egyetemi hallgatóknak

Az elmúlt két évben beküldött igényes és nívós pályaművek arra ösztönözték a kiírót, hogy tervezőknek és hallgatóknak immár egységes keretben, de külön kategóriákban ismét meghirdessék a „Minden építés alapja” pályázatot.

6 tipp a nyerő energetikai pályázat elkészítéséhez

A pályázati rendszer bonyolultsága, formai követelményei gyakran teszik szükségessé az erre specializálódott szakember bevonását. Akinek nincs meg a kellő rutinja, az a sok buktatón könnyen elvérezhet, elég egy kisebb formai hiba, hogy visszadobják a pályázatát. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne vághatnánk bele magunk is, de tudnunk kell, hogy laikusként nem lesz egyszerű dolgunk.

Várépítő pályázat 2017 - Építőanyag gyermek-intézményeknek és műemlékeknek

Jövő héttől nyújthatják be igényeiket a Várépítő pályázaton a nettó 16 millió forintnyi építőanyagra és készpénzre azok a gyermekintézmények és műemlékek, melyek idén beruházást terveznek. A tetőfelújításhoz, homlokzati hőszigeteléshez és homlokzatképzéshez, gépészeti felújításhoz és beltéri felújításokhoz igényelhető építőanyagokat és szolgáltatást 16 építőanyag gyártó cég adta össze.

Jövő Otthonai – építészeti ötletpályázat a Hörmann különdíjával

A Hörmann Hungária is csatlakozott ahhoz az építőipari összefogáshoz, amelynek célja, hogy egy ötletpályázat által egyrészt a pályakezdő és a már praktizáló építészeket megszólítsa másrészt az építkezőket, felújítókat komplex, előremutató megoldásokkal, minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal segítse.