Hirdetés

Nyereményjáték kerámia építőanyagokkal – Fal, tető, térkő

Ha most Wienerberger Porotherm téglát és Tondach kerámia tetőcserepet vásárol, akkor megnyerheti a családi házához szükséges Semmelrock térburkolatot a Fal, tető, térkő nyereményjátékkal.

Fal, tető, térkő nyereményjáték

Részt vehet a Wienerberger, a Tondach és a Semmelrock közös, a kerámia építőanyagokhoz kapcsolódó nyereményjátékán, ha most Wienerberger Porotherm téglát és Tondach kerámia tetőcserepet vásárol. A szerencsés nyertesek 500 ezer forint értékű Semmelrock térburkolatot kapnak a családi házukhoz.

Nyeremények

  • 3 darab, egyenként 500 ezer forint értékű térkő vásárlási utalványt

Feltételek

Határidők

  • A pályázat kezdete: 2013. április 15.
  • Beküldési határidő: 2013. október 31.
  • A nyeremények kisorsolásának időpontja: 2013. november 11. 10:00 óra

Az érvényes pályázat beküldéséhez kérjük, töltse az itt letölthető Részvételi adatlapot, és hiánytalanul kitöltve küldje el a vásárlást igazoló névre szóló számlákkal együtt a következő címre.

  • Wienerberger Zrt.,
  • 1119 Budapest
  • Bártfai utca 34.

A borítékra írja rá: Fal, tető, tértő nyereményjáték!

Fal, tető, térkő nyereményjáték

Építkezzen

  • egészséges,
  • energiahatékony
  • és gazdaságos

kerámia építőanyagokból és nyerjen!

Jelen hirdetés nem minősül teljes körű tájékoztatásnak.
A részletes Részvételi szabályzat letöltése.
Az Adatkezelési szabályzat letöltése.
A nyereményjátékban résztvevők elfogadják a Részvételi szabályzatban leírtakat és hozzájárulnak az Adatkezelési szabályzatban megadottak szerinti adatkezeléshez.
A nyereményjátékban szereplő termékek körét a Részvételi szabályzat tartalmazza.
A hirdetésben szereplő fotó csak illusztráció.

Fal, tető, térkő - szórólap

További részletek: www.wienerberger.hu

Tizenöt éves, építőipari (Bautrend, Magyar Építéstechnika), biztonságtechnikai (Árgus) nyomtatott szaklapoknál eltöltött főszerkesztői, lapigazgatói gyakorlat után 2011 és 2014 között a homeinfo.hu főszerkesztője volt és a securinfo.hu alapító főszerkesztője. Hisz abban, hogy fejlődő világunkban az on-line sajtó az információ fő forrása.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

“A maximumot kihozni a tervezésből, csak az ügyféllel együtt lehet” – beszélgetés Zámbó Tímea építészmérnök, belsőépítésszel, az Év fürdőszobája pályázat díjazottjával

Természetközeliség, a külső és belső terek határainak feszegetése, a hagyományos funkciók továbbgondolása, mindez kreatív formavilággal, igényes és harmonikus megjelenéssel. Ha röviden akarnánk összefoglalni, ez jellemezné legjobban Zámbó Tímea munkáit, aki formabontó megoldásokat is szívesen alkalmaz terveiben.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Gyors és minőségi falak, lépcsők építése előregyártott betonelemekkel

A modern technológiai háttérnek köszönhetően, előregyártott betonelemekkel végezhető el a falazat, a lépcsők gyors és minőségi építése.

Minőségi építőanyagok környezettudatos szemlélettel

Az építőanyagokkal szemben támasztott egyik legfontosabb elvárás a magas minőség, mely mellett egyre inkább megkerülhetetlenné válik a környezettudatosság és az energiatakarékosság iránti igény. Azonban kérdés, hogy találunk-e a piacon ilyen termékeket? Ezzel kapcsolatban jó híreink vannak!

Milyen építőanyagot válasszunk?

Az építőipar praktikus újításai sokban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy leendő otthonunk minőségi lakókörnyezetet biztosítson számunkra, a bőség zavara ugyanakkor nehezíti lehetőségeink felmérését. Cikkünkben ezért bemutatjuk a legáltalánosabban használt építőanyagok jellemzőit, és azt, hogy milyen anyagokban érdemes gondolkodnunk, ha otthonunk építését tervezzük.

Baumit Life Challenge - Nemzetközi építészeti pályázat és közönségszavazás

324 épület szerepel a Baumit Life Challenge nemzetközi építészeti díján. A jelölések 26 országból, Európából és Kínából érkeztek.

Mire jó a klinkertégla?

Majd’ 5000 éve ismerjük és használjuk a különféle agyagtéglákat, mígnem a technika fejlődésével, a magas hőfokon égetéssel megszülethetett a nagy keménységű klinkertégla. A lényeges különbségeket az eltérő égetési hőmérséklet adja, melynek számos előnyét megtapasztalhatjuk az alkalmazás során.