Hirdetés

Építőipari, fejlesztési tudásközpont nyílt

Párizs és Bécs után Budapesten is megnyitották a C3 Atelier-t, a Holcim, valamint 12 vezető építőipari vállalat új bemutatótermét és tudásközpontját. A bécsi és párizsi példa sikere után, iparági összefogással, közel 100 millió forintból hozták létre.

A 100 millió forint értékben, hat hónap alatt elkészült, 560 m2 összterületű létesítmény előterében az Ivanka Factory Zrt. beton szófája és Losonczi Áron Litracon fényáteresztő beton recepciós pultja fogadja a látogatókat. A központ állandó és időszaki kiállításoknak, szakmai konferenciáknak, képzéseknek ad majd otthont. A korszerű bemutatóterem neve a francia „Atelier” vagyis műhely szóból, a C3 pedig az angol Cement, Concrete, Competence (cement, beton, szakértelem) szavak rövidítéséből származik.

C3 Atelier Budapest

A kezdeményezés külön értéke az iparági összefogás és együttműködés, a 13 alapító tag közül többen már a megnyitó előtt elkezdték a közös munkát. Így készült a 250 m2-es kiállítócsarnok és konferenciaterem egyedi burkolata: a Holcim készítette beton ipari padlóba az Avers „High Grade” polymer szálait keverték, amelyet a Verbau dolgozott be, és az Epotrend svéd HTC technológiájával csiszolta tükörfényesre. A kiállító terem különleges eleme a betoncsillár: a Holcim betont különleges Doka zsalukban formálták, a tervezés és kivitelezés pedig az Avers és Szimultán szakértőinek munkájának köszönhető.

A kiállító terem megnyit Jean-François Paroz, Svájc budapesti nagykövete kifejtette: „Különösen nagy értéknek tartom, hogy a jelen gazdasági körülmények között számos, a maga területén vezető szerepet játszó vállalat fogott össze, hogy egész iparáguk sikerét előmozdítsa.”

C3 Atelier Budapest

Magera Ottó, a Holcim Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: „A világ egyik vezető építőipari úgy gondoltuk, meg kell ragadnunk az alkalmat, hogy az azonos értékrendet valló vállalatokkal együttműködve tökéletesítsük szolgáltatásainkat és termékeinket, és ezt meg is mutassuk partnereinknek, ügyfeleinknek, az építőipar újdonságai iránt érdeklődőknek.”

A C3 Atelier címe:
1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47-49. III. emelet

Forrás: Holcim

 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Vásárlási listák
További vásárlási listák