Érdekességek

Fedezd fel, hogy milyen érdekességek várnak a kiállításon!

AFIRMAX vinyl burkolatok: gyönyörű, mint a fa!

Sokan egy kategóriába sorolják a vinyl padlókkal, de az SPC ennél sokkal-sokkal több! A szilárd szerkezetű, ásványianyag-tartalmú padlóburkolatokkal növelheti otthona hőérzetét, tartós, magas kopásállóságú felülete akár közületi használatra is alkalmassá teszi, élethű beton vagy fa mintázatával tökéletesen illik otthonába, csendes, nem kopogós a felülete, UV-, hő-, és vízálló. Próbálja ki milyen a használatban, nézze meg a különböző mintázatokat, méreteket. Várjuk a Csomiép Kft. standján!

Okos zuhanyrendszer – kényelem személyre szabva

Az Aqualisa márka a 2023-as Fürdőszoba Kiállításon mutatkozik be a hazai közönség számára, és igazi csemege lesz mindazoknak, akik szeretik a digitális és okosotthon megoldásokat! Hanggal, vagy applikáción keresztül vezérelhető zuhany, személyre szabott profilok a család minden tagja számára, gazdaságos és nyomon követhető vízfogyasztás – az Aqualisa standján bepillantást nyerhet a kényelem és a jövőbe mutató technológia tökéletes ötvözetébe!

AREZZO design ONYX elektromos radiátor

Az ultravékony kialakítása kiemeli az egyedi megjelenését. Az AREZZO design ONYX elektromos törölközőszárító edzett üvegből készült, a termék vastagsága mindösszesen 8 mm. A fűtőelem egyenletesen helyezkedik el az üveg és a test között. Ez az elektromos radiátor az exkluzív, egyedi kialakítás mellett két fő funkciót lát el: törölközők és egyéb textíliák szárítása; fűtés.

Öntött márvány térkád - Maryland

Az öntöttmárvány fürdőkádban lévő víz hosszabb ideig tartja a hőmérsékletét. A kőkompozitból készült fürdőkádba öntött víz sokkal tovább marad meleg. Az anyag természetes eredete miatt teljesen biztonságos és a mindennapi használat során is megőrzi színét. Öntöttmárvány termékeink felülete jóval simább (a piacon kapható hasonló anyagokból készült termékekhez képest) így a szerkezetének köszönhetően ellenáll a szennyeződéseknek és higiénikusabb is.

Rockwall törölközőszárító

Egy modern és kényelmes fürdőszoba nélkülözhetetlen eleme a fürdőszobai törölközőszárító radiátor. Természetes igényünk, hogy a radiátor stílusa, színe, mérete, egész megjelenése tökéletesen illeszkedjen a fürdőszobánkba, sőt, akár különleges látványeleme is lehet a helyiségnek. A kádból vagy a zuhany alól kilépve rögtön egy puha, meleg törölközőbe bugyolálhatjuk magunkat és utána sem kell azon törni a fejünket, hogy a nedves textilt hol és hogyan szárítgassuk.

Planika PORTO kültéri bioetanol kandalló

A Planika PORTO termékcsalád egy elegáns, égéstermék-mentes kültéri bioetanol kandalló, mely a maga nemében egyedülálló a piacon, hiszen korábban kültérre tervezett, automata rendszerű bioetanolos kandallóval nem jelent még meg senki sem. Egyszerű sziluettjével és gyönyörű mintázatú burkolatával kétségtelenül a figyelem középpontjába kerül mind az egyszerű, mind a modern belső és külső terekben. Kompakt méretű, ugyanakkor rendelkezik a BEV technológia minden előnyével. A Plug&Play megoldás biztosítja a kandalló intuitív és egyszerű vezérlését.

Atlas Concorde – Marvel Gala

A Marvel Gala egy utazás a természet legcsodálatosabb remekművein, a Föld legszembetűnőbb tájai által ihletett drágakövek gyűjteményén keresztül. Márványok, kristályok, gránitok és kvarcitok élénk és mély színekben, extrém realizmussal és a grafikai részletekre való odafigyeléssel. A Marvel Gálát a Marvel projekt 10. évfordulója alkalmából hozták létre, ezzel ünnepelve a természet szépségét. A Marvel Gálával a kerámia márvány estélyi ruhát ölt, és elegáns, értékes és kifinomult felületként jelenik meg. Hódolat a természetnek, amely öt természetes kő intenzív színeit idézi, hogy elegánsan fedezzen fel és határozzon meg új nyelveket a belső terek építészetében.

Ragno - Papers

A Papers kollekció üzenete a nyugalom mint az életminőség szinonimája. Az újjászületés története, a szervezett rendetlenség hangulata, a „ joie de vivre „ ( életszerető ) személyíségjegy megtestesítése. Enyhén matt felületű, selymes tapintású falicsempék , szinei dekoratív háttérként teszik különlegessé a teret, vagy alapként szolgálnak a dekorlapok egyediségét kiemelendő.

FAP - Roma Stone

A FAP Ceramiche bemutatja az új ROMA STONE-t: a falburkolatok és porcelánkövek gondosan megtervezett gyűjteményét, amely ösztönös és eklektikus karakterrel rendelkezik, négy esztétikában kifejezve: márvány, kő, kordenlapok, valamint a természet által inspirált matt és fényes dekorációk. Négy különböző felület ugyanazzal a hatással: tapintható, burkolható és energikus, könnyen illeszthető esszenciák és színek széles választékát kínálva.

FAP - Ylico

A FAP Ceramiche bemutatja az YLICO-t: a cementhatású burkolólapok új kollekcióját, egy olyan anyagot, amely a természetes és a mesterséges anyag közötti modernitást szimbolizálja. Az YLICO megkülönböztető jegye a beton átültetése – amelyet általában olyan tulajdonságokkal társítanak, mint az erő, a súly és a statikus jelleg – egy olyan anyagba, amely meghaladja annak lényegét, és varázslattal olyan finom és könnyű, mint egy ruha, amely képes alkalmazkodni a falakhoz és a padlóhoz.

Marca Corona – Terracreta

A Terracreta termékcsaláddal a Marca Corona a hagyományos agyag alapanyag modern felhasználását egyesítette a legújabb ipari technológiával és a legmodernebb olasz belsőépítészeti trendekkel. A Terracreta család egy egyszerű, de ugyanakkor rendkívül magas szinten megtervezett kiemelkedő értéket képviselő termékcsalád. A mintákban megjelenik az üvegszemcsés zárványok vizuális látványa, a kézzel formázott anyag plasztikussága és végül, de nem utolsó sorban a tradicionális majolika díszítés képi megjelenítése.Az egyik legcsodálatosabb dekorelem a Lacca, amely egy három dimenziós felülettel, a kék szín, szinte felfoghatatlan mélységével , olyan fényjátokot biztosít a burkolt felületen, amellyel a helység igazi meghatározó kiemelkedő szépségű design elemévé válik, miközben a hagyományt csempészi vissza , a legmodernebb ipari technológia felhasználásával.

Duravit – Zencha – A zen szertartása

A Zenchával Sebastian Herkner - a hagyományos japán rituálék és kivitelezés ihlette - egy jól átgondolt fürdőszobai sorozatot hozott létre, amely a szokatlan pult feletti medencéket letisztult bútorokkal ötvözi. A mosdó és a kád legszembetűnőbb tervezési jellemzője a lekerekített forma, amely kecses, lágyan ívelt kifelé irányuló élben végződik. A Zencha kollekció különleges ismérve, hogy kiváló minőségű anyagokból készült, mint a tömörfa és a texturált üveg.

BETTE – BetteAir

BetteAir egy következő generációs zuhanyfelület, a világ első zuhanycsempéje, mely filigrán kialakításával szinte beleolvad a padlóba. Elérhető 8-féle méretben és 31-féle színben. A BetteAir zuhanycsempe rendelhető BetteAnti-Slip Sense csúszásgátló felülettel is. A BetteAnti-Slip Sense a csúszásgátlás legújabb fejlesztése. A mikrorészecskékbe rejtett súrlódási hatás csak a vízzel való érintkezéskor aktiválódik. Száradás után nincs észrevehető különbség a zuhanyzó vagy a kád felületének megjelenésében, tapintásában.

EMCO – Prime Mirror

Falba süllyesztett tükrös szekrény és fürdőszoba szekrény. Magas minőségű alumíniumból készültek, így nem fognak rozsdásodni. A LED világítás színhőmérséklet és a fényerőssége fokozatmentesen állítható. A szekrény belsejében a hátfal is tükör, a két állítható üvegpolcnak köszönhetően pedig bármilyen tárgy helytakarékosan elhelyezhető. A mindkét oldalon tükörrel rendelkező ajtók nyitási szöveg 135°.

Fitneszparkok

A BeStrong által gyártott sport és gyerekfitnesz park egy sokoldalúan és biztonságosan használható, kis területigényű szabadtéri fitnesz komplexum. A szabadtéren elhelyezett kondiparkok ingyenesen elérhetőek, nemtől, kortól és edzettségtől függetlenül. Akár már fiatal korban is lehet játékos feladatokkal használni a gyerekek ügyességének fejlesztésére. A kondiparkokban elhelyezett eszközökön a felhasználó saját súlyával dolgozik, ami élettanilag az egyik legelőnyösebb testedzésforma.

Gumilapok

A gumilapjaink első számú célja az volt, hogy fitneszparkjainkat a lehető legbiztonságosabbá tegyük a minőségi eséscsillapító talajburkolat révén. Azonban sportparkjainkon kívül kiváló választás fitnesztermekben, játszótereken, kertekben és istállókban egyaránt. Ez a fajta talajburkolat jellegéből fakadóan jó vízelnyelő és csúszásgátló képességgel rendelkezik.

CrossFit eszközök

A beltéri sporteszközeink között jelen vannak a statikus, a súlyzós, és a mozgásos-rekreációs elemek egyaránt. Egyedi igények alapján gyakorlatilag bármilyen összeállítás kivitelezhető. Az otthoni felhasználástól egészen az egyesületi edzőterem kialakításáig alkalmazhatóak az eszközök.

MUGÁK

A MUGA (Multi Use Games Area) egy többfunkciós sportpálya, melyet egyaránt használhatják a kosárlabdázók, a kispályás futballisták, a kézilabdázók és akár röplabdázni is lehet rajta megfelelő felfestés és kiegészítők használatával.

Kerámia burkolólapok

A Cover-Tech vékonyított, nagyméretű kerámia burkolólapjai higiénikus felületüknek köszönhetően kiválóan alkalmasak nem csak lakóterek burkolására – beleértve falazatot és padlót is, kültéren és beltéren egyaránt – hanem közületi helyiségekben, szállodákban vagy akár kórházakban történő beépítésre is. Felújítási munkáknál különösen jól használható, hiszen a meglevő burkolat állapotának függvényében akár bontás nélkül is beépíthető.

Baldocer csempék, járólapok

A Baldocer már több, mint 20 éve jelen van a piacon, Európa szerte. Ez idő alatt tökéletesítette el csempéi, járólapjai minőségét és nyerte el országában a piacvezető pozíciót. A Baldocer gyártási technológiáinak köszönhetően nem követi a trendet, hanem MEGHATÁROZZA AZT. Ennek is köszönhető, hogy széles és exkluzív termékpalettával rendelkeznek. Kínálatunkban megtalálható fahatású padlólapok, kőhatású burkolatok, 3D dekorcsempék. A burkolatok felülete lehet matt, selyem, és magasfényű, ezen felül található csúszásmentes változat kül- és beltéri felhasználású egyaránt. Szeretné egyedivé és igazán különlegessé tenni otthonát, mindezt elérhető áron? Akkor jó helyen jár! Válogasson Ön is ezekből a páratlan burkolólapokból a klasszikustól a modern stílusig, és valósítsa meg álmait!

Az új Deante Silia kollekció

A lengyel Deante már bizonyította, hogy megjelenésben és minőségben is könnyedén felveszi a versenyt a piac többi szereplőjével. A 2023-as év nagy meglepetése a méltán népszerű Silia kollekció legújabb csaptelep családja, mely gyönyörűen egyszerű és mégis időtálló formáival, selyemfényű felületeivel nem csak a minimalista, de a most trendi gentle loft, art deco vagy japandi stílusú enteriőrök tökéletes kiegészítője is lehet! Keresse a Deante újdonságait a Csomiép Kft. standján!

Moduláris bútorok minden fürdőszobába!

Bemutatkozik a Defra legújabb, moduláris fürdőszoba bútor kollekciója! Variálja, rendezze az egymáshoz tökéletesen passzoló, trendi megjelenésű és kiváló minőségű elemeket tetszése, és az adott helyiség méretei szerint! Használja a kész terveket, vagy engedje szabadon a fantáziáját a Defra különböző kollekcióiból biztosan ki tudja választani azt, amelyik tökéletesen illik majd az ön fürdőszobájába!

LUNART SPC FLOORING kő- és fahatású padló kollekció

Az újgenerációs LUNART SPC FLOORING kő- és fahatású padló kollekciója 100%-ban vízálló, ezáltal minden helyiségbe, akár fürdőszobába és konyhába is burkolható! Előnye, hogy könnyen tisztántartható, portaszító hatással rendelkezik, mi több antibakteriális és újrahasznosítható tulajdonságának köszönhetően bátran kijelenthetjük, hogy nemcsak egészség szempontból biztonságos, de környezetbarát is! Padlófűtés esetén is alkalmazható.

Matt felületű termékek

A piaci trendeket és a vásárlói igényeket figyelembe véve a Geberit kínálatában is folyamatosan jelennek meg matt felületű termékek.

2023-tól a kínálat részeként matt fekete kivitelű vizeldevezérléseket és Piave, továbbá Brenta csaptelepeket, sőt mosdóhoz való designszifont is forgalomba helyezünk, a matt fehér WC-kerámiáink, -ülőkéink, -fedeleink és bidéink, valamint mosdóink mellett.

A matt kivitelű kerámiáink diszkrét és modern hatást keltenek, ráadásul tisztításuk ugyan olyan egyszerű, mint a fényes felületűeké.

INFINITY – The engineered surface

Gyönyörű felületek, fantasztikus színek, exkluzív megjelenés - 6 és 12 mm-es óriás  porcelán lapok

HSK design radiátorok, prémium minőség

Radiátorok, zuhanyfalak, és fürdőszobai kiegészítők a híres német precizitás, és kiváló minőség jegyében. A prémium kategóriás termékekre 10 év minőségi garanciát, és 20 év alkatrészgaranciát vállal a gyártó – nem véletlenül. Saját gyártású, szigorúan tesztelt biztonsági üveget, hibátlan fém alkatrészeket tartalmaz minden csomag. Aki HSK terméket vásárol, biztos lehet benne, hogy prémium minőségű német terméket vásárol. Tudjon meg többet a HSK-ról, keresse a Csomiép Kft. standján!

Egyedileg épített dekor LED falak

Egyedileg épített dekor LED falak otthonra, irodába, lobbyba vagy akár szaunába.

Egyedi képes LED panel

Egyedi képes LED panel általános vagy hangulatvilágításnak.

Superplan Zero zuhanytálca

A SUPERPLAN ZERO egy padlószintű, fenntartható acélzománcból készült remekmű. Az akadálymentes megközelítés és a rendkívül precíz sarokrádiusz lehetővé teszi, hogy az elegáns zuhanyfelület a csempékkel együtt ragyogjon. Az extra tágas, alig észrevehető lejtős alap és a falhoz közeli lefolyó különleges zuhanyélményt garantál. Ezenkívül a méretek és színek széles választéka szinte minden tervezési és testreszabási követelményt kielégítenek. A beépítő szakember teljesen meggyőződhet a KALDEWEI beépítési rendszerekkel végzett időtakarékos beépítésnek és az alacsony beépítési magasságnak köszönhetően - még nagy formátumú zuhanyzók esetén is. Engedd magad inspirálni!

Oyo Duo szabadon álló kád

A KALDEWEI MEISTERSTÜCK OYO DUO a német mérnöki munka remeke, példátlan tojásformában, acélzománcból készült. Stefan Diez ezzel a szabadon álló káddal egy kecses dizájnszobrot alkotott, amely harmonikusan illeszkedik a fürdőszoba terébe, áramló és szinte lebegő. A japán porcelándizájn által ihletett dupla falú termék minimális organikus vonalaival és elegáns funkcionalitásával nyűgözi le. A KALDEWEI sokéves tapasztalatának köszönhetően a KALDEWEI MEISTERSTÜCK OYO DUO belső formája egyszerre kínál maximális fekvéskomfortot és lehetőséget a víz, mint erőforrás környezetbarát felhasználására. Külső formája az elegancia, a könnyedség és a természetesség gondolatát követi. A dizájn egy szabadon folyó forma pillanatképet testesíti meg, amely éppen a földet érintette, szinte lebegőnek tűnik és teljesen feszült. Ez a feldolgozott anyagok iránti megbecsülés kifejezése. Emelje fel fürdőszobáját az új BIO KALDEWEI dizájnnal!

Kerámia mozaikok

Bármilyen kerámia burkolólapból, bármilyen - egyenes vágással kialakítható - forma megvalósítható. Az elemek hálóra ragasztott formában kerülnek burkolásra.

Lépcsőlapok kerámia burkolatból

Burkolólapok csúszásmentesítése bemarásokkal, majd ugyanazon oldaluk élgömbölyítése a legmoderbebb olasz technológiával.

“L” profil hidegburkolatból

A burkolólapok széleinek 45 fokban történő (“gérbe”) vágása után összeillesztett elemek egy speciális -fagyálló- anyaggal válnak eggyé, amelyek élei esztétikus mértékben csiszolást is kapnak.

KLUDI LOGO zuhanyszett matt feketében

Kézi zuhany, fejzuhany, fali rúd, termosztát: minden alkatrész tökéletesen összehangolva. Esztétikailag jól megkomponált megjelenés a stílusos fürdőszobában, amelyet ismét kiemel a kiváló minőségű, matt fekete porbevonat. A rendkívüli zuhanyélményekhez készült.

Kludi NOVA FONTE Pura - red dot design díjas

A karakteres, de cseppet sem tolakodó NOVA FONTE Pura lenyűgöz időtlen eleganciájával. A különösen vékony, 36 mm-es átmérőjű csaptest-kialakításával a termékcsalád páratlan kifinomultságot kínál. A klasszikus krómtól és a stílusos matt feketétől az időtlen matt fehérig (2023-tól).

KLUDI PUSH & SWITCH

Végeztünk a hagyományos, sokszor nehézkes és akadozó átváltással. Váltson egyszerűen a világújdonság KLUDI PUSH & SWITCH segítségével. Egy ujjal megnyomható gomb segítségével végezzük az átváltást. Valódi hozzáadott értékkel bíró innováció, mert érezhetően könnyebbé és kellemesebbé teszi az emberek életét.

Alexis fürdőszoba bútor

2022-es újdonság, divatos színekben, széles méretválasztékban. Kerrock fedlappal és mosdómedencékkel rendelkező, fürdőszoba bútor. Rejtett bemart foganytúkkal tervezték, mosdómedencéje két féle formában választható.

Andromeda zuhanykabin

A Kolpa 2022-es újdonsága, nyíló ajtó és fix oldalfal kombinációja 200mm -es magassággal. A profilok és fém kiegészítők Silver Brill, magasfényű galvanizált ezüst bevonattal és fekete szinterezett színben is választható. Az üvegtáblák 6 illetve 8 mm vastag biztonsági üvegből készülnek, vízlepergető Clean Coat bevonattal ellátottak. A zuhanykabin közvetlenül burkolatra is helyezhető.

Atlas TKP 90 zuhanykabin

Atlas TKP, negyedköríves , nyíló ajtajú sarokbelépős zuhanykabin. A fix részek merevítővel ellátottak. A profilok és fém kiegészítők Silver Brill magasfényű galvanizált ezüst bevonattal rendelkeznek.
Az üvegtáblák 6 mm vastag biztonsági üvegből készülnek, átlátszó és Frost intim zónás felületű biztonsági üveggel is rendelhető. A zuhanykabin közvetlenül a burkolatra is helyezhető.

Betty fürdőkád

Újdonság az egyszerű formák kedvelőinek. Széles méretválasztékban, középlefolyós megoldással is rendelhető, megújult előlappal rendelkező fürdőkád.

Dream-SP fürdőkád

Falhoz állítható fürdőkád térben álló kád élményekkel. Helytakarékos megoldás arra az estre, ha helyszűkében vagyunk, de szabadon álló kádra vágyunk. Nagyvonalú megjelenést ad a kisebb fürdőszobákban is.

Libretto, az aszimmetrikus sarokkád

Helytakarékos elegáns, ugyanakkor ugyanakkor nem hivalkodó sarokba tehető fürdőkád. Jobbos és balos elhelyezés is lehetséges, előlapja a padlónál befelé ívelt, a rendkívül kényelmes használathoz.
Sarok ülőkéje kényelmesen alacsonyan helyezkedik el.

Lux-FS fürdőkád

2022-es fejlesztése a Kolpánál ez az új termék, a feszített víztükrű medencék formáját követi, hasznos leöblíthető peremmel a hosszú oldalon. Színazonos fehér le-és túlfolyó garnitúrával kiegészítve luxus érzést kelt minden fürdőszobában. Beépíthető verzió is rendelhető.

Malaya fürdőszobai bútorcsalád

A Malaya bútor Kerrock mosdóval, és 3D fóliázott MDF korpusszal és fronttal ellátott bútorcsalád. Két színből, DARK GREY és NATUR OAK rendelhető. Szálcsiszolt antracit színű fém fogantyúval felszerelt, csillapított záródású fiókokkal és ajtókkal működnek.

Naomi fürdőszobai bútorcsalád

Rendkívüli széles méretválasztékban elérhető bútorcsalád. 3 féle színben elérhető, a front a korpusz anyaga is 3D óliázott MDF, rendkívüli tartós bevonat a vizes helyiségekbe. Mosdója öntött márvány, bemart foganytúprofillal és fiókrendezővel felszerelt termék.

Virgo tolóajtós zuhanykabin

Virgo UNI TK felső sínrendszerű, tolóajtós zuhanykabin. Csapágyazott görgők futnak a felső rudazaton, melyek az ajtón kívül esnek, így a legritkább esetben érhet víz a mechanikát. A fix rész és a tolóajtó között kényelmes rés van, igy könnyen tisztán tartható mindkét üvegfelület. A fém részletek fekete színben is rendelhető.

LAUFEN LUA - A legújabb fürdőszobai kollekció

A fenntarthatóság minden LAUFEN kollekcióban fontos tényező, és ez alól a LUA sem kivétel. A kollekció erőssége abban rejlik, hogy beilleszthető a LAUFEN más sorozataiba. A LUA-t hosszú évekre tervezték, ezért a kádaknak, wc-nek, mosdóknak tartósnak és időtállónak kell lenniük.

"A kerámia nem a múlté – időtlen" – mondja Toan Nguyen.

A stílusos design és a letisztult vonalvezetés exkluzív megjelenést kölcsönöz a kollekció termékeinek, amelyek számos környezetben használhatók.

Sabina Pro Slim egyenes kád

Modern, minimalizmus egy 2 személyes fürdőkád képében.

A formabontó részletekben gazdag Sabina Pro Slim 4 szín közül választhatja ki a szívéhez legközelebb álló egyedi, rés kialakítású le- és túlfolyót. Ami garantálja, hogy fürdőkádja még kifinomultabban simuljon fürdőszobája összképébe.

A mindössze 18 mm vékony slim kádperem pedig olyan gyönyörű, hogy élőben is látnia kell. Jöjjön el a Fürdőszoba Kiállításra és keresse az M-Acryl standnál.

M-Acryl szabadon álló kádak

A szabadon álló kádak sokak fantáziáját megmozgatják. Nem véletlen, hogy reneszánszukat élik.

Gyönyörűek és bárhova rakhatók, nem kell kompromisszumot kötni a fallal. A kádforma a kádmester elképzelései szerint tud érvényesülni. Kényelmesek; szabadon lehet bennük kezet-lábat lógatni. Tartósak és csúcsminőséget képviselnek: 15 év garancia jár melléjük.

Nézze meg a kiállításon élőben is az ékszer szépségű M-Acryl szabadon álló kádakat, és válassza ki Önhöz leginkább illőt.

Paradyż My Way kollekciók

A Paradyż My Way by Gosia Baczyńska kollekciói eredetiségükkel, gazdag formavilággal és nem mindennapi színvilágukkal gyönyörködtetnek, meghatározva a jövő belsőépítészeti trendjeit. Kivételes részletek, aprólékos és stílusos kidolgozás adják a különböző iparágak jellemzőinek fúziójából született kivételes termékeket.

Formani kilincs- és fogantyú

A világhírű, holland Formani kilincs- és fogantyúgyártó cég megszállottja a részleteknek. 17 kollekciójuk mindegyikében teljeskörű megoldást kínálnak, az ajtó- és ablakkilincsek, fogantyúk és fürdőszobai kiegészítők mind összehangolhatók. A kiállításon ezeket a magas minőségű skandináv design kollekciókat mutatjuk be a nagyközönségnek.

Glass Design kilincsek

Az olasz tervezésű és gyártású Glass Design termékekből olyan exkluzív kollekciók jönnek létre, melyek magukon hordozzák a kézműves hagyományok gazdagságát. A páratlan szépségű egyedi tárgyakban igazán életre kelnek a formák és színek.

JAN Vetrite üvegajtók

A JAN Vetrite kollekció a lenyűgöző elegancia és a funkció fúziója. A sokoldalú Vetrite üveg tökéletesen harmonizál a JAN prémium ajtókkal, és összeolvadásuk létrehozza AZ AJTÓT, ami otthonod ékszere, drágaköve lehet.

JAP Ideanet üvegajtók

Igazán izgalmas hatásúak a JAP Ideanet üvegajtajának fémszövettel laminált változatai, melyek akár válaszfalként is használhatók a térben. A csehországi székhelyű, exclusive ajtórendszereket gyártó cég a gondos kivitelezés és a kifinomult műszaki megoldások elkötelezett híve. Kínálatukban a nyíló vagy tolóajtók mellett speciális nyitásmódokkal is találkozhatunk.

JAP IdeaLine üvegajtók

Rendkívüli hangulatot teremtenek a JAP IdeaLine üvegajtók, osztóprofilokkal ellátott változatai. Akár válaszfalként is remekül használhatók a térben. Az alumíniumkeretes, üveg ajtórendszerek gyártását gondos kivitelezés és kifinomult műszaki megoldások jellemzik.

Pascal ajtócsalád

A Pascal modul ajtócsalád a kitűnő ár-érték arányú termékeket képviseli a magyar beltéri ajtópiacon. Ismertségét megalapozta, hogy termékcsaládtól függően magyar szabvány - így szinte a legtöbb falnyílásba megfelelő-, de akár egyedi méretben, a vevő igényei szerint is kerülhetnek gyártásra.
A márka minden évben előrukkol egy újdonsággal vagy különlegességgel.

Radaway Print

Fotóminőségű képek a zuhanyzóüvegen. Színes, tartós és lélegzetelállítóan szép kép a zuhanykabinjára.

A Radawaynél a szépség és a minőség kéz a kézben jár. Egy speciális digitális nyomtatóval tartós és ellenálló kerámiafestékkel készülnek a képek, amit az edzés során 600 C° felett égetnek az üvegre. Így a kép nem kopik le, ellenáll a tisztítószereknek, és az évek múlásával is tartós és élénk színű marad. A képet kiválaszthatja a (már bevált) meglévő nyomatok közül, vagy kérheti saját fotójával (így még egyedibb hatást érhet el).

Radaway éjfekete zuhanykabinok

Egy fekete zuhanykabin eleganciát, erőt, misztikumot sugároz. A fekete színt az üvegen szigorúan fekete színt hatással érjük el. A 'Frame' és 'Factory' modelleknél érezhetően megkönnyíti az életét, hogy nem kell a rácsok díszléceinek a tisztításával pepecselni. Az üveget végigsimítva talán az ujjbegyével érezheti a profil jelenlétét.

A tartós, UV-álló kerámiafestéket az edzés során az üveggel kombinálják. Az így kapott magával ragadó látvány időtálló, évtizedekben mérhető. Gyors takarítás, gyönyörű kabinkülső!

Radaway Gold – bearanyozza a fürdőszobáját

Radaway Gold zuhanykabinok az arany tündöklésével ragyogják be a teret.

A letisztult vonalvezetésű aranyszínű zuhanykabinok a hivalkodásmentes eleganciát testesítik meg. A visszafogott szépségű kabinok ékévé válhatnak klasszikus és a modern fürdőszobáknak egyaránt.

Az arany profilok, leheletnyi luxust csempésznek a fürdőszobájába, így teszik káprázatossá az estéit és reggeleit.

Radaway Furo zuhanykabinok

Sci-fi-be illő látvány a fürdőszobában. Futurisztikus dizájnelemek klasszikus szépségideálokkal ötvözve.

A Furo zuhanyzóiban a dekoratív kabinelemek diszkréten támogatják az üveg dominanciáját. A zuhanykabinok letisztult, modern formavilága mellett pedig okos újításokat találunk. Ilyen innovatív elemek a nagy stabilitást biztosító alsó görgősáv, a küszöbbe integrált ütközésgátló, a választható támasztórudak és a dekoratív kabin alkatrészek (például a görgőket elrejtő takarósapka).

Classic koncepció

Időtlen, klasszikus vonalak jellemzik a ráncfelvarráson átesett új CLASSIC koncepciót.

Nexty zuhanykabin

Minimalista, modern zuhanykabin, amely csupán egy lépés a tökéletességhez.

YARD mosdó

Kézmosás, mint műalkotás.

10°Free black csaptelep

Letisztult stílus feketében.

Relax Max Spa – Marquis masszázsmedencék

A Relax Max Spa kínálatában már a több mint 40 éves múltra visszatekintő Marquis masszázsmedencéi is elérhetőek! A márka mottója a teljes körű otthoni wellness élmény megteremtése, amelyről a díjnyertes minőség, az innovatív mérnöki megoldások és az egyedi funkciók gondoskodnak.

SAPHO – Aurum inox mosdók

A hagyományoktól eltérően az Aurum anyaga nem kerámia, hanem inox, ami jellegzetessé teszi megjelenésüket. Az Aurum mosdók egy vákum kamrában párologtatással, vékony rétegben felvitt PVD felületkezeléssel vannak ellátva. Ez a speciális eljárás gondoskodik a kemény, korróziónak, savaknak, kopásnak és magas hőmérsékletnek ellenálló felületről.A kecses, szinte légies mosdók egyszerű, geometrikus formákat – kör, illetve téglalap – kaptak, így az Aurum egyaránt tökéletes választás lehet minimalista és klasszikus terekbe is.

SAPHO - EVOLLA fürdőszobai radiátor

A Sapho legújabb design radiátorai a fűtési funkción túl a művészi elem funkcióját is betöltik a fürdőszobában.

SAPHO - SAMILLA fürdőszobai radiátor

A Sapho legújabb design radiátorai a fűtési funkción túl a művészi elem funkcióját is betöltik a fürdőszobában.

SAPHO – Solaris csaptelepek

Karcsú csapteleptest, amelyet indusztriális stílusú részletek egészítenek ki, ez a SOLARIS sorozat.

A minimalista kialakítású, polírozott krómozott kivitel beilleszthető bármely fürdőszobabelsőbe.

Az elegáns matt fekete kivitel remek választás lehet egy loft stílusú fürdőszobába.

A sorozathoz matt arany és matt rózsaarany színű emelőkarok is tartoznak, amelyek feldobják a csaptelepek látszólag hűvös technikai kialakítását.

Softub Portico masszázsmedence

A Softub masszázsmedence tervezői a csendes, energiatakarékos, puha falú jakuzzi megalkotásakor nemcsak a gépészetre és anyaghasználatra, hanem a dizájnra is odafigyeltek. A kerek masszázsmedence elegáns, egyszerű és letisztult vonásai és változatos masszázsprogramjai feldobhatóak további kényeztető kiegészítőkkel, így a fürdőzési szokásokhoz és a kert hangulatához igazítható a jakuzzi környezetének összképe.

Chill Lounge kör alakú polyrattan lépcső

2023 újdonsága a Softub Portico masszázsmedencékhez készült Chill Lounge kör alakú polyrattan lépcső. A Chill Lounge lépcső nem csupán a jakuzziba történő egyszerű ki és beszállást teszi kényelmessé, hanem méltó módon keretezi a játékos, kerek formájú Softubot, teljes mértékben körbeöleli a jakuzzit.
Ez a különleges kiegészítő komplex bútordarabként szolgál- dizájnelem, lépcső, fotel és tároló- a jakuzzi körül, helyet ad a fürdőzéshez szükséges kellékeknek törölközőnek, köntösnek, és még kellemesebbé varázsolja a jakuzzizás pillanatait.

180° Zuhanyrendszer rejtett kézizuhannyal

Szabadalmaztatott forgatható zuhanyrendszer, mely lehetővé teszi, hogy egy gyendég, csavaró mozdulattal elrejthessük a kézi zuhanyfejet és a gégecsövet, mely mágneses rögzítésnek köszönhetően, hsználaton kívül teljesen a felszállócsőhöz simul.
A használata egyszerű, csak el kell csavarni a felszállócsövet, ezzel felfedve a kézi zuhanyt, majd használat után pedig könnyedén vissza kell csavarni, hogy egy esztétikus fürdőszoba kép maradjon a használó után
A gégecső elrejtése nem csak esztétikai kérdés: segít megakadályozni a cső összecsavarodását, és csökkenti a bőrkontakt és kidörzsölődés veszélyét. Így megelőzi a baktériumok és kórokozók elszaporodását.
A 180° termék Antibakteriális változata zuhanyzás után a rendszerben maradt vizet automatikusa levezeti; mivel a zuhanyban nem marad pangó víz, megelőzi a bőrkárosító baktériumok elszaporodásának lehetőségét.

LAVI termékcsalád

Skandináv ihletésű, tiszta, esztétikus formák, melyek a funkcionalitás mellett díszítik a fürdőszobát. Minden termék a króm felület mellett Festett Fekete, Festett Fehér és Amazonasz tölgy színek kombinációjában érhető el.
A termékcsalád részei az ívesen lekerekített bútor, öntöttmárvány mosdópulttal, ráhelyezett vagy félig süllyesztett mosdótállal; forgatható ovális tükörrel, led háttérvilágítással: a bútorösszeállítás elérhető Fehete- fehér, Fehér és Fehér Amazonasz tölgy színkombinációban
A LAVI termékcsalád csaptelepei 3 különböző méretben érhetők el, továbbá, bidé csaptelepek, kádtöltő csaptelepek, zuhany csaptelepek szettel és zuhanyrendszerben valamint süllyesztett csaptelepek érhetők el melyek színvilágában a festett fehér-tölgy, festett fekete-tölgy színben és króm bevonattal érhetők el.
A LAVI termékcsalád bútorai Push to Open mechanizmussal nyílnak, és Soft Close záródásnak köszönhetően hang nélkül záródnak, így téve még kifinomultabbá és lágyabbá a fürdőszobai pillanatokat.

DESSIN termékcsalád

Matt fehér- Fekete, vagy Amazon tölgy-Matt fehér színkombinációban elérhető, teljesen kihúzható 2 fiókos szekrényű fürdőszobabútor, három különböző méretben érhető el (60-80-100 cm).
Dessin zuhanytálca letisztult fehér színben, változatos méretválasztékkal érhető el, vegyi anyagokkal és az UV- sugarakkal szemben is nagy ellenállású, csúszásmentes felületet biztosít, mely ultra lapos (2,5cm) felületének köszönhetően letisztult és modern képet ad a fürdőszobának.
A Dessin termékcsalád része a könnyen tisztítható, peremmentes Soft Close záródású WC, fali bidé és szabadon álló kád is. A termékcsalád minden kermámia terméke, gondos odafigyeléssel, Spanyoloszrágban készül.

Inca bútor összeállítás Fekte Tölgy színben

Inca Fekete Tölgy fürdőszoba bútor, 2 vagy 3 fiókos kivitelben, Soft Close záródással, süllyesztett kerámia mósdóval, 60 vagy 80 centi széles méretválasztékkal érhető el.
Az Inca Fekte tölgy összeállítás része a Fekte tölgy oldalszekrény, valamint a szögletes Inca tükör és a hozzá illő Inca LED lámpa.
Az Inca Fektete tölgy összeállításhoz illő fekte csaptelep családunkat, a szögletes formajegyeket magán viselő Fekete Soller termékcsaládot ajánljuk.
Az Inca termékcsalád bútorválasztékában a Fektete Tölgyön kívül megtalálható még: Denver tölgy és a Fehér fényes felület is.

Fekte Soller csaptelep család

Vasúti peronok ihlette szögletes formák és a festett fekete szín találkozása az egész termékcsaládban megjelenik.
A termékcsalád része: mosdó csaptelep 4 különbözőő méretben, Easy Fix rögzítéssel az L és XL méreteknél, bidé csaptelep, kádtöltő és zuhany csaptelep, termosztátos zuhany csaptelep, süllyesztett 1 és 2 utas csaptelep.
Easy Fix rögzítésnek köszönhetően a csaptelep akár szerszámok nélkül is rögzíthető a mosdópulthoz.
Soller termosztátos zuhanyrendszer a hideg csapteleptest rendszeren kívül biztonsági 38-fokos hőmérséklet STOP funkcióval van ellátva, így véd a forrázással és égetéssle szemben.
A Fekete Soller csaptelep családhoz a fekete szín kedvelőinek a Fekete Tölgy Inca bútorösszeállításunkat ajánljuk.

Sunwood

A Sunwood Magyarország Kft. az évtizedek óta behúzható napellenzők, pergolák és télikert árnyékolók piacvezető márkáinak forgalmazója. Többféle megoldást kínálunk az elérhető legmodernebb kivitelezésben, termékeink a hazai és az import piacon is egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek. Saját gyártással 2000 óta foglalkozunk, amely töretlen ütemben fejlődik, így mára a portfóliónk pergola-garázs gyártással, egyedi alumínium kerítés rendszerekkel, valamint homlokzati-és belső térelválasztó dekorelemek gyártásával bővült. A professzionális gyártási folyamatok mellett elengedhetetlen a sikert biztosító magasan képzett és innovatív menedzsment, valamit egy jól működő vállalatirányítási rendszer. Munkánk során a legmagasabb szintű ügyfél-elégedettségre törekszünk, amely természetesen nem tudna megvalósulni egy kiváló termék és szorgalmas csapatmunka nélkül.

„BALI” Bioklimatikus okospergola rendszer

• Bioklimatikus, alumínius lamellás rendszer
• 135 fokban forgatható lamella szerkezet
• Alap színek: fekete, fehér, antracit
• Irányított esővíz elvezetés rendszeren belül és kívül
• Horizontális meleg hatású LED fény
• Okostelefonról applikációról vezérelhető
• 60 kg/m2 hó terhet visel
• 117 km/h szélterhelésre tervezve
• Többféle opcionálisan választható kiegészítő

„AEROLUX” Bioklimatikus pergolarendszer

• Alumínium, billenthető- és elhúzható lamellaszerkezet
• Távirányítóval vezérelhető
• Alap színek katalógus alapján
• 125 kg/m2 hó terhet visel
• 117 km/h szélterhelésre tervezve
• Irányított esővíz elvezetés rendszeren belül és kívül
• Többféle opcionálisan választható kiegészítő

Valore bútorok

Minőség, egyediség és praktikum jellemzi bútorainkat. Modern, letisztult formák, széles színválaszték. Tökéletes funkcionalitás, kompromisszumok nélkül. Megfelelő választás, egyedi terek kialakítására.

Valore Bianca

A VALORE BIANCA a világ legjobb tervezőirodáinak és a luxustermékek készítése iránti szenvedélyt osztó emberek együttműködésének köszönhetően jött létre. Ez egy olyan márka, amely megfelel a klasszikus és többdimenziós enteriőrt értékelő emberek igényeinek.

TwistFlush – A kefementes jövő elkezdődött a WC-ben

A forradalmian új TwistFlush WC-öblítés rendkívüli tisztaságot és higiénikus öblítési eredményeket biztosít, és mindemellett kivételesen víztakarékos. A titok: a TwistFlush technológia az irányított vízörvény fizikai erejét felhasználva erőteljesen öblíti le a WC szinte teljes belső részét, eltávolítva belőle a hulladékot. Másfelől, a TwistFlush az öblítővizet sokkal hatékonyabban használja fel, és értékes vizet takarít meg minden öblítéskor.

Subway 3.0 - Egy életre tervezre

A nap első és utolsó állomása: a fürdőszoba. Ez az, ahol reggel készülődünk, este pedig leeresztünk, és ahol időt találunk saját magunk és a családunk számára. Röviden: a fürdőszoba minden otthon egyik legfontosabb helyisége. Nincs olyan kollekció, amely jobban tükrözné ezt a véleményt, mint a Villeroy & Boch Subway termékcsaládja. A felfrissített Subway 3.0 felkészíti a családi fürdőszobát a jövőre – a szabadalmaztatás alatt álló TwistFlush WC-vel, ami minden egyes öblítésnél vizet takarít meg, a tartós anyagokkal, az okos funkciókkal és az időtlenül szép dizájnnal. Az eredmény olyan fürdőszoba, amely hosszútávra szól, miközben és élvezhető is.

Loop & Friends – különleges helyekre

Kerek, ovális, szögletes – a jó dizájn önmagáért beszél. Éppúgy, mint a Loop & Friends mosdókollekció, amely tudja, hogyan kell játszani a formákkal és geometriákkal, miután sok éven át bizonyított a fürdőszoba dizájn területén. 2021-re a Villeroy & Boch új, mégis ismerős arculatot adott a Loop & Friends bestsellernek: a mosdók finomabbak, stílusosabbak lettek. Merész matt színek alapján egy színkoncepciót alakítottak ki, ami tökéletes ahhoz, hogy a fürdőszoba egy kivételes hellyé alakuljon át.

Theano – Kifejezetten elegáns

A Villeroy & Boch Theano fürdőkádjait modern, játékos dizájn jellemzi. A szabadon álló Quaryl® kádak lekerekített éleikkel és opcionális színes külső peremmel lenyűgözőek. Áramvonalas a kialakítás kifejezetten a különleges dizájnt kedvelőknek, most már szürke színben is.

VitalSpa „4 évszak” hőszigetelés

A „4 évszak” hőszigetelő rendszer hatékonyan tartja meg a vízből származó hőenergiát, és segíti az energiaköltségek alacsony szinten tartását. A zárt cellás BASF PU habszigetelés a medence akril héjának teljes külső felületén, és a medence természetes fa burkolatának teljes belső felületén és a medencetalapzat teljes felületén jelen van, ezzel hatékonyan gátolja a víz hőmérsékletvesztését. Az időjárásálló, többrétegű masszív medencetalpazatot nem tudják megtámadni sem a rágcsálók, sem a rovarok. Használaton kívül pedig az UV-álló thermotető gátolja a víz felületének hőleadását, a víz kipárolgását és tartja a medencén kívül a piszkot, a kisállatokat és a rovarokat.

VitalSpa: Távoli jakuzzivezérlés mobilról

A VitalSpa jakuzzikhoz letölthető alkalmazással okostelefonjáról, bárhonnan egy gombnyomással bekapcsolhatja, átprogramozhatja masszázsmedencéjét. Kontrollálni tudja a fűtési ciklusokat, a szűrési programot, és az egyéb beállításokat. Így masszázsmedencéje energiatakarékosan fog működni. Medencéjét pedig bárhonnan, bármikor előkészítheti energiatakarékos üzemmódból az azonnali fürdőzéshez.

YourPergola - Basic termékcsalád

- fix méretes pergolák
- motoros vagy manuális
- fehér és antracit matt színben elérhető
- kiegészítőkkel bővíthető: oldalárnyékolás, LED világítás, üveg tolóajtó

YourPergola - Climatic termékcsalád

- egyedi méret
- elforgatható vagy elhúzható tetős kivitel
- alapban fehér és antracit strukturált színben de kérésre szinten bármilye színben és kombinációban elérhető legyen az fa hatású vagy Metal
- modern, letisztult design
- nincsenek látható csavarok a tartóoszlop, a sarkak és a rögzítő elemek között
- integrált, többirányú esővíz elvezetés
- beépíthető LED-világítás variációk ( spot, lamella, körben LED, fehér vagy RGB)
- modern kiegészítőkkel is párosítható mint Smart Home, Audio, Fűtés, szigetelt lamella, automatizálás

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023