Újdonságok

Fedezze fel, hogy milyen újdonságok várják önt a kiállításon!

ÚJDONSÁGOK

SCHÖNOX AB lemezre épülő vízszigetelő rendszer

Az újabb, innovatív megoldások közül a Sika Hungária Kft. a nyugat és észak-európai országokban már évek óta teret nyert SCHÖNOX AB lemezre épülő ETAG-022 – es minősítéssel rendelkező vízszigetelő rendszert ajánlja. A SCHÖNOX AB lemezre épülő vízszigetelő rendszer technológiájának köszönhetően jóval nagyobb feszültségeket képes leépíteni, nehezebben szakad el, sokkal jobban bírja a hátoldali páranyomást és ellenállóbb a vegyszeres terheléssel szemben a kent szigetelésekkel összehasonlítva.

EXCURSION PREMIER masszázsmedence

A FreeFlow Spas PREMIER sorozatának fantasztikus, új dizájnja megkapó, kontrasztos színkombinációval tökéletesen illik a modern otthonokba és kertekbe. Az öt férőhelyes, egy fekvő helyes EXCURSION PREMIER masszázsmedence tökéletes kikapcsolódást nyújt az egész család számára. A lazítás élményéhez a jakuzzi által nyújtott teljes testmasszázson túl hozzájárul a medence oldalába beépített hűtő rekesz is, így kényelmesen hátradőlve élvezhetjük a forró víz és jéghideg ital egymást kiegészítő hatását.

Modo New Black III X Factory Walk-In zuhanyfal

A Modo New Black Factory kabinjai tökéletesen alkalmazkodnak a belső terekhez, amelyeket a New York-i padlók és az ipari formatervezés ihlette. A kerámiafestékkel készült fekete rács hangsúlyozza a fürdőszoba nyers és elegáns jellegét. Mivel a geometriai dekorációt az edzés során üveggel kombinálják, a kabin megkülönbözteti tartósságát, átlagon felüli minőségét, kopásállóságát. A Modo X sorozatot a megnövekedett stabilitás jellemzi a 10 mm vastag üveg használata miatt.

ZUMBA mosogató csaptelep

A közelmúlt legsikeresebb FERRO terméke ez a modern mosogató csaptelep és minden esélye megvan arra, hogy hosszú ideig vezető szerepet töltsön be a konyhai csaptelepek piacán. Hét szín közül választhatjuk ki a megfelelőt: fekete, fehér, sárga, ezüstszínű, zöld, beige és menta. Hamarosan megjelenik a piros színű változat is. A Zumba egyik fő jellemzője a rugalmas kifolyócső, mely szinte bármilyen alakúra hajlítható. Ha a választott színt meguntuk, a csaptelep kifolyócsövét – mely több színben is elérhető – egyszerű lesz kicserélni.

Zenia – Design fürdőszobai radiátor

A 2018-as év újdonsága az innovatív Zenia modell volt, mely nem hagyományos radiátor, inkább multifunkciós fűtőeszköz. Akár okostelefonos alkalmazással is programozható és szerelhető falsík alá is, így egyáltalán nem foglal helyet a fürdőszobában.

Mio mosdó

A kecses vonalak keltik életre fürdőszobáját, könnyű a tapintása. A nagyvonalú aszimmetrikus kád, mosdó, WC és bidé kiemelkedő íve tisztán látható. A Mio-N bútorok sokrétű választéka nagy változatosságot kínál, és tökéletesen illeszkedik a mosdóhoz.

Salgar Boheme fürdőszobabútor

A “vintage chic” stílus újragondolása a Salgartól. Az új Boheme kollekció a retró stílust ötvözi modern letisztult vonalakkal. 70 és 90 cm-es szélességben és két fajta felülettel (fehér fa, matt szürke) érhető el. A vele kombinálható kiegészítők (tükrök, oldalszekrény) teszik teljesség a sorozatot.

Freedom W szabadon álló akrilkád

A Freedom W kád a szabadság érzetét nyújtja. Egyesíti a térben álló és a klasszikus kádak előnyeit. Lekerekített formája a biztonság érzését kelti. A szabadon álló kád gyengéd vonalai biztosítják a pihenés természetes folyamatát. A minőségi akrilnak, amelyből a kád készül, számos praktikus előnye van. Jóval melegebb és lassabban hűl ki, ezért kényelmes teret biztosít a hosszú fürdőzéshez.

Philly Loft Horizon

Az épített zuhanyfülkék kényelmes használatát segíti, különleges megjelenésüket kiemeli egy formatervezett, az adott enteriőrbe jól beilleszthető walk in zuhanyfal. A Philly Loft fekete elox profillal, 6 mm-es, ESG biztonsági, transparent üveggel felszerelt zuhanyfal, mely az indusztriális stílus jellegzetességeit kínálja. A Horizon verzió egy vízszintes, külső, fekete aluminium profilokkal ellátott üvegfelület. A Philly Loft látványosan kiegészíti a fürdőszobákban manapság kedvelt monokróm színvilágot.

SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó

Az új SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó játszi könnyedséggel kezelhető és a 3-fokozatú gőzmennyiség-szabályozásnak köszönhetően, valamennyi felületkezelt keménypadlóhoz alkalmas – még fához is. A gőzfelmosó rövid idő alatt felfűthető, és a bármikor megtölthető és kivehető, vízkőmentesítő patronnal ellátott friss vizes tartálynak köszönhetően különösen gyorsan használatra kész, kezelése pedig gyerekjáték. Eltávolítja a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-át.

Geberit One öblítőperem nélküli WC-kerámia Turbo Flush technológiával

A TurboFlush® technológiának köszönhetően a WC öblítésének folyamata során a víz oldalirányból áramlik a kerámiába, és spirális mozgást hajt végre benne. A vízáram optimalizált irányításán keresztül az öblítés nem csak nagyon csendes, hanem rendkívül alapos is. Ezen kívül még számos innovatív, remek funkció áll az Ön kényelmének szolgálatában.

FINION – komplett fürdőszobai kollekció

Sokoldalúsággal és egyediséggel párosuló finom, letisztult formaterv, magas minőségű anyag és kidolgozás. A Finion, a Villeroy & Boch prémium kategóriás fürdőszobai kollekciója a pihenés és jó közérzet oázisát biztosító luxust visz a fürdőszobába exkluzív fürdőszobai kerámiatermékeivel, elegáns bútordarabjaival, stílusos világítás koncepciójával és magas minőségű monolit kádjával.

AXOR MyEdition – Cserélhető fedőlapú csaptelepek

Új koncepció a csaptelepek között. A MyEdition csaptelepek fedőlapjai tetszés szerint cserélhetőek. Választhat amerikai luxus dió furnér fedőlapot, Dél-Tirolból származó fehér Lasa márványt, Észak-Spanyolországi fekete Nero Marquina márványt vagy akár európai eredetű nappa bőrt. Minden fedőlap egyedi erezetet/mintát tartalmaz.

Az igazi luxus abban rejlik, hogy személyes álmai megvalósulnak. Az AXOR FinishPlus 15 féle exkluzív PVD felülete új szabványokat állít fel: csillogás, robusztus tartósság. Választhat színt az aranyól a fekete krómig, lehet csiszolt vagy polírozott, egyszínű vagy kétszínű. A legkorszerűbb technológiával készült mérnöki munka.

Valiryo testszáritó

A Valiryo testszáritó minden modern fürdőszobában megállja a helyét, letisztult elegáns vonalvezetésével. Fő előnye hogy akár a zuhanykabinba is telepithető, igy rögtön zuhanyzás után megszárithatja magát, anélkül hogy el kellene hagynia a kabint.

A Valiryoval egy alapjaiban új élmény várja Önt , mely antibakteriális, bőr és környezetbarát módja a nedves test megszáritásának.

A Valiryo teljes testszáritója valódi wellness élményt hoz fürdőszobájába!

Kényelmes, egészséges, higiénikus és környezetbarát!

BMT Bagni fürdőszoba bútorok

Az olasz BMT Bagni fürdőszoba bútorok kiemelkednek a megszokott kínálatból, hiszen olyan darabok készülnek a San Marino mellett található gyárban, amelyek a fürdőszoba központi elemévé is válhatnak vagy akár háttérbe is húzódhatnak – igény szerint.

Idei újdonságként az Icon széria kerül bemutatásra, ami a kézműves hagyományokat és az időtlen stílust ötvözi, mindezt úgy, hogy a valódi olasz stílus minden változatában felfedezhető. Sőt! Egyedi gyártás esetén a szériák teljesen személyre szabhatók, így a kombinációk száma szinte végtelen!