PVD bevonatú csaptelepek, zuhanyrendszerek és kiegészítők

A Strohm Teka-nál szenvedélyünk, hogy vásárlóink számára a legjobb termékeket fejlesszük ki.

Kutatás-fejlesztési részlegünkön nemzetközi tervező csapattal együttműködve innovatív megoldásokat fejlesztünk ki, ebből emelünk ki most néhányat.

A PVD egy olyan felületkezelési folyamat mely amellett, hogy esztétikus, növeli a termék tartósságát, mindemellett a hagyományos felületkezelési eljárásokkal összehasonlítva sokkal környezetbarátabb.

A PVD felületkezelési eljárást több iparág is előszeretettel használja. Találkozhatunk vele az autóiparban, az orvosi műszergyártásban, vagy éppen a különféle konyhai eszközök gyártása során.

Vigyen életet fürdőszobájába a Strohm Teka PVD bevonatú termékeivel, találja meg izléséhez és fürdőszobájához legjobban illő színeket és élvezze gondtalanul a fürdőszobában töltött időt.

Miért sokkal ellenállóbb a PVD csaptelep a krómozott csaptelepeknél?

  • Mert a hagyományos vagy festett felületekénél magasabb a kopásállósága.
  • Mert UV fény ellenálló, nem veszít a szín fényességéből az idők során.
  • Mert forrás biztos, elszíneződéséhez legalább 400ºC kell.
  • Mert magasabb az ellenállósága a hagyományos tisztítószerekkel szemben.

A Strohm Teka, két teljes csaptelep családot kínál PVD bevonattal, négy különböző színben, zuhanyrendszerekkel és fürdőszobai kiegészítőkkel együtt.

Tekintse meg az Itaca és Sense családokat weboldalunkon és válassza az Ön izléséhez legjobban illő termékeket a négy különböző színből: bársony arany, szelíd rózsaarany, merész fekete és tüzes bronz.

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023