Weboldal
Elérhetőség
info@spatrend.hu
+36 30 / 586 20 07

A SpaTrend a tökéletes otthoni spa élmény megteremtésében élen járó HotSpring gyár elegáns és kifinomult vonalvezetésű masszázsmedencéit, a Softub pehelykönnyű pezsgőfürdőit, valamint a Freeflow könnyed és egyszerűen telepíthető masszázsmedencéit kínálja széles választékban. Olyan masszázsmedencéket is bemutatunk melyek a kisebb kertekbe, teraszokra is könnyen telepíthetők, a legszűkebb kertkapun a kertbe lehet vinni, vagy éppen gurítani őket.

A HotSpring masszázsmedence gyár termékei a világ egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb energiafelhasználású jakuzzik. A tengerentúli vállalatóriás több, mint 40 éve készít egyedülálló masszázsrendszerekkel és vízkarbantartást megkönnyítő berendezésekkel ellátott medencéket, amellyel az üzemeltetési költségeket meglepően alacsonyan tarthatjuk. Több évtizedes tapasztalat és egyedülálló ügyfélszolgálat gondoskodik ügyfeleink feledhetetlen masszázsélményéről, kikapcsolódásáról és a medencéink gondtalan használatáról.

A legmodernebb technológiai újításokkal felszerelt medencék a kényelmi szempontok mellett valóra váltják az egészségmegőrzésre, relaxálásra és kényeztető luxusra vágyók kívánságait is. A kiváló minőségben, precíz és megbízható működés céljával készülő masszázsmedencék a család minden tagja számára különleges élményt tartogatnak, miközben megőrzik praktikusságukat és letisztultságukat.

A jakuzzik mellett a SpaTrend termékkínálatából lehetőség van a wellness tér teljes berendezésére is, gőz és infra szaunák és gőzkabinok széles választéka várja a SpaTrend bemutatótermeiben a wellness szerelmeseit. A beltéren és kültéren egyaránt helytálló szaunák és gőzkabinok egészséges és élvezetes alternatívát jelentenek az otthoni relaxációhoz, feltöltik energiával testünket-lelkünket.

Szaunáink, gőzkabinjaink kialakításánál szem előtt tartjuk, hogy milyen stílusú környezetbe készül a wellness eszköz. Nagy hangsúlyt helyezünk a szerkezeti elemek minőségére, a design haladó és exkluzív legyen. Az egyedi tervezésnek és gyártásnak köszönhetően, a méretbeli és design-beli lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt.

Cikkek

Kényelem és teljesítmény – HotSpring masszázsmedencék

FreeFlow Spas masszázsmedencék

Softub masszázsmedencék