Weboldal
Elérhetőség
info@spatrend.hu
+36 30 / 936 58 85

A SpaTrend a tökéletes otthoni spa élmény megteremtésében élen járó HotSpring gyár elegáns és kifinomult vonalvezetésű masszázsmedencéit kínálja széles választékban.

A HotSpring masszázsmedence gyár termékei a világ egyik leginnovatívabb és leghatékonyabb energiafelhasználású jakuzzik. A tengerentúli vállalatóriás több, mint 40 éve készít egyedülálló masszázsrendszerekkel és vízkarbantartást megkönnyítő berendezésekkel ellátott medencéket, amellyel az üzemeltetési költségeket meglepően alacsonyan tarthatjuk. Több évtizedes tapasztalat és egyedülálló ügyfélszolgálat gondoskodik ügyfeleink feledhetetlen masszázsélményéről, kikapcsolódásáról és a medencéink gondtalan használatáról. A legmodernebb technológiai újításokkal felszerelt medencék a kényelmi szempontok mellett valóra váltják az egészségmegőrzésre, relaxálásra és kényeztető luxusra vágyók kívánságait is.

A jakuzzik mellett a SpaTrend termékkínálatából lehetőség van a wellness tér teljes berendezésére is, ellenáramoltatós úszómedencék, kerti bútorok, árnyékolók, kerti grillek, kemencék széles választéka várja a SpaTrend bemutatótermeiben a wellness szerelmeseit.

Cikkek

HotSpring masszázsmedencék

Kényelem a wellness térben – minőségi pihenés a teraszon

SpaTrend Expo Masszázsmedence Kiállítás és Vásár 2022. február 25. – március 6.