Pihenés a maximumon, wellness otthon – A januári Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás legígéretesebb spa és wellness termékei

Mi már ismerjük a receptet egy kiadós otthoni lazításhoz és ezt most megosztjuk leendő látogatóinkkal is: íme, a 4 legkívánatosabb wellness eszköz, melyekkel érdemes közelebbről megismerkedni a hamarosan nyíló Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon.

Extra kényelem a jakuzziban

Manapság szinte minden tevékenységhez találunk telefonos applikációt, nem lehet kivétel a jakuzzi vezérlése sem. A VitalSpa mobilos “Távoli jakuzzivezérlés” alkalmazással az okosotelefonunkról bárhonnan elindíthatjuk, átprogramozhatjuk a masszázsmedencénket. Ellenőrzés alatt tarthatjuk a fűtési ciklusokat, a szűrési programot és minden fontos beállítást. Így nem csak tökéletes kényelmünkről, hanem a jakuzzi energiatakarékos működéséről is könnyedén gondoskodhatunk. Ami a legjobb, hogy a medencét bárhonnan, bármikor előkészíthetjük, hogy az energiatakarékos üzemmódból az azonnali fürdőzést élvezzük, amint hazaértünk.

VitalSpa Távoli jakuzzi vezérlés mobilos alkalmazás

Teremts hangulatot a szaunázáshoz!

Egy otthoni izzasztókamra nem csupán a tökéletes kikapcsolódáshoz, vagy felfrissüléshez járul hozzá, hosszútávon az immunrendszerünkre gyakorolt jótékony hatását is érezni fogjuk. A szauna használata még kényelmesebbé tehető, de akár luxus szintre is emelhető néhány jól megválasztott kiegészítő segítségével. Ilyen lehet egy szaunába épített LED panel, melyen kedvenc tájaink jelennek meg, így egy kiadós szeánsz közben vagy utána a havas hegyek, folyóvölgyek, netán egy trópusi tengerpart látványában gyönyörködhetünk. Nem csak testünk pihen, elménk is kikapcsol.

IdeaDekor LED panel

Tartalom és forma harmóniája egy masszázsmedencében 

Az otthoni wellness leginkább áhított eszköze a masszázsmedence. Nem csupán a tökéletes lazítást és kényelmes kialakítást várjuk tőle, hanem a tetszetős megjelenést és a csendes, energiatakarékos működést is. A különleges látvánnyal bíró, puhafalú, kerek medence tervezői nagy hangsúlyt fektettek a gépészet és az anyaghasználat mellett a dizájnra is. Az eredmény az egyedi, elegáns forma, a változatos masszázsprogramok és a további, kényeztető kiegészítők, így a fürdőzési szokásainkhoz és otthonunkhoz igazíthatjuk kedvenc használati tárgyunkat.

SpaTrend Softub Portico masszázsmedence

Otthoni wellness tér üvegajtóval

Az elegáns otthoni wellness tér látványát teszi izgalmassá a hagyományokkal szakító üvegajtó, melyből most különleges, fémszövettel laminált változatok is elérhetők. Ezek nem csupán ajtóként, hanem térelválasztóként is jól alkalmazhatók, hiszen úgy határolnak, hogy közben a szellős, tágas térérzet megmarad. A nyíló vagy tolóajtók mellett speciális nyitásmódokkal is találkozunk, így semmi akadálya annak, hogy az egyedi igényeinknek megfelelő ajtót is kiviteleztessük.

Ajtógyár JAP Ideanet üvegajtó

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján

Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

A kiállításon bemutatkozó, különleges prémiumtermékekről ebben a cikkünkben olvashatsz, itt pedig a leglátványosabb innovációkat találod.

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023