Év fürdőszobája 2020. pályázat 

Hogyan képzeli el 2020. legszebb és legtrendibb fürdőszobáját?

A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt ötletpályázata

A pályázat céljai

Bemutatni azt az álomfürdőszobát, mely az aktuális trendeken és a dizájnon túl a fenntarthatóságot, a legújabb innovációt és műszaki megoldást is figyelembe veszi.
Legyen ez a fürdőszoba egy vízió, vagy éppen egy problémára ajánlott megoldás, ebben a pályázatban csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek.
A hazai lakberendező szakma népszerűsítése.

A pályázat tárgya

A pályázat témája: fürdőszoba. A pályázat nyílt ötletpályázat. A pályázók szabadon dönthetnek arról, hogy egy vagy több teljesen új, megálmodott tervvel pályáznak, vagy bármely, már régebbi tervüket alakítják át a pályázati dokumentációhoz.

Pályázati feltételek

Pályázók köre: Pályázhat a szakmát gyakorló lakberendező és belsőépítész, valamint minimum középfokú (OKJ) lakberendező végzettséggel, ill. szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező személy, vagy minimum középfokú, folyamatban lévő OKJ-s lakberendező tanulmányokat, ill. szakirányú felsőfokú tanulmányokat folytató hallgató.

A pályázó jogi felelősséggel tartozik az általa szolgáltatott adatok és dokumentumok valóságtartamáért. Ezen kötelezettség megszegéséért polgári jog szabályai szerint felel.

Nevezési díj nincs.

Beadandó pályázati anyag, dokumentáció

A pályázati anyag kizárólag elektronikus formában adható be palyazat@homeinfo.hu címre.

A tervezéshez bármilyen belsőépítészeti szoftver használható.

A CadLine Kft. az Az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosítja a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára, maximum 3 hónap időtartamra a pályázat időtartama alatt. A program kódokat e-mailben a marketing@cadline.hu címen tudják igényelni a résztvevők.

A pályázati anyag tartalma

 • Kitöltött pályázati adatlap
 • Minimum 3, maximum 5 enteriőrkép (nem fénykép), egyenként 3 db különböző perspektíva nézetből, mely a pályázat témájának jellegzetes jegyeit tartalmazza, mérete le-galább 1920x768 képpont.
 • Berendezési alaprajz pdf formátumban
 • Minden pályázathoz minimum fél A/4-es oldal és maximum egy A/4-es terjedelmű műleírás.
 • A nem LOSZ tagoknak: végzettség vagy folyamatban lévő tanulmányok igazolására alkalmas okirat másolata.

Kérjük, hogy a fürdőszoba tervekre ne tegyenek logókat, vagy egyéb vízjelet, grafikai elemet, feliratot. Az internetre közönség szavazás céljából kikerülő képeket a zsűrizést követően, egységesen névvel és a díj logójával vízjelezni fogjuk, így akadályozzuk meg a „képek ellopását”, jogellenes felhasználását.

Beadási határidő

2019. december 15.

A pályázat elbírálása

A pályázati anyagok beérkezése után az anyag sorszámot kap, így a zsűri már az anonim terveket bírálja el. A zsűri döntése ellen fellebbezési joggal nem élhet a pályázó.

A zsűri tagjai

 • Ács Erzsébet, elnök – Lakberendezők Országos Szövetsége,
 • Bene Béla, értékesítési vezető – Geberit Kft.
 • Csikós Gábor, technikai menedzser – Soudal Magyarország Kft.
 • Kánya Viktor, marketing vezető – Wellis Magyarország Zrt.
 • Oroszki Kata, ügyvezető – Méta Hungary Kft.
 • Vajányi László, cégvezető – Ravak Hungary Kft.

A pályázat díjazása

Összesen 1.500.000 Ft értékű díjat osztunk ki a zsűri és a közönség által díjazott pályázók között (I.-III. helyezett + a közönség szavazás nyertese).

A közönségdíjat a www.homeinfo.hu/ev-furdoszobaja/ oldalon, a zsűrizést követően közzétett tervek közül a legtöbb szavazatot kapott pályamunka nyeri el.

Különdíjat ad át:

 • 250 000 Ft értékben a Ravak Hungary Kft. „A leginnovatívabb fürdőszoba” kategóriában,
 • 250 000 Ft értékben 2 db Aqua Panna terméket ad át a Csomiép Kft.
  1. Deante gyár zuhanyoszlop fekete Arnika Néró. Értéke Bruttó 127 890 Ft (NAC_N1QK)
   • A fejzuhany átmérője 250 mm
   • Két funkciós zuhanyoszlop kézi zuhany és fejzuhany funkcióval.
   • Fekete zuhanycső 1500 mm
   • Állítható magasság 950-120 mm
  2. Defra bútor család 60-as Bútor. Bruttó Értéke 164 990 Ft (215-D-06006)
   • Lengyel bútor 63,5*79,9*40,2 cm
   • Kétfiókos szekrény tároló rekesszel
   • Magasfényű fehér
   • Fekete tartólábakkal.
 • 100 000 Ft értékben az CadLine Kft.

Díjátadó

Fürdőszoba Show VIP-fogadása, 2020. január 18. Budapest, BOK csarnok.

A pályázat eredményeinek bemutatása

A nyertesek pályázati anyagát a HOMEINFO.hu és a Lakberendezők Országos Szövetsége honlapján teszi közzé. HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége a beérkezett pályaműveket promóciós anyagain korlátlanul felhasználhatja.

További információ a pályázatról

A palyazat@homeinfo.hu email címen.

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelő: Develon Kft. (1116 Budapest, Barázda utca 18. fsz. 106.) mint a www.HOMEINFO.hu weboldal tulajdonosa, valamint a Lakberendezők Országos Szövetsége (LOSZ, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A.) mint közös adatkezelők.
Az adatkezelés célja: „Az év fürdőszobája 2020” című ötletpályázaton való részvétel biztosítása továbbá az esemény további promotálása, a nyertes pályamunkák közzététele, a nyertes pályázók nevének és elérhetőségének közzététele, ily módon szakmai előmenetelének, ismertségének támogatása.
A kezelt adatok köre: a pályázó által kitöltött jelentkezési lapon megadott személyes adatok (név, lakcím, e-mail cím, telefonszám), továbbá a pályázó által beküldött dokumentumokon szereplő személyes adatok (pl. képzést adó/igazoló intézmény neve, bizonyítvány/igazolás azonosítója és az azon feltüntetett személyes adatok).
Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása és az adatkezelő jogos érdeke [GDPR 6. cikk. (1) bekezdés a) és f) pont, Infotv. 5.§ b) pont].
Az adattárolás határideje: az adatkezelés céljának megvalósulásáig, illetve legkésőbb egy évig.
Az adatkezelés módja: elektronikusan.
Az adatközlés elmaradásának következménye: a pályázó nem tud részt venni a pályázaton.
Az adattovábbítások címzettjei: a pályázati kiírásban közzétett zsűritagok. A pályázatok elbírálása álnevesítés mellett történik, a zsűritagok a pályázók személyes adatait legfeljebb csak a pályamunkák elbírálását követően ismerik meg.

A pályázati feltételeket nem teljesítő pályázók személyes adatait a kizárásról szóló döntés közlésével egyidejűleg töröljük.

A jelen adatkezelési tájékoztatóban nem rendezett kérdésekben, valamint a honlapon való közzétételre (pl. jogok és jogérvényesítés módja) a www.HOMEINFO.hu továbbá a www.lakberendezok.hu weboldalon közzétett Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak az irányadóak.