Merülj el a látnivalókban és válogass! – A legszebb kádak a januári Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

A fürdőkád nem csupán kötelező része a fürdőszobának, egyre gyakrabban kényelmi elem, és ami még fontosabb, látványosságként is jelen lehet a helyiségben. Bemutatjuk a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás leendő sztártermékeit, 6 különleges fürdőkádat.

Amikor a fürdőkád maga a luxus

Az Arezzo Design öntött márvány térkádja a legkényesebb ízlésűeket is függővé teszi. Nem lehet többé panasz a gyorsan kihűlő vízre, hiszen a Maryland kád a megszokottnál hosszabb ideig biztosítja a kellemes meleget. Anyaga természetes eredetű kőkompozit, melynek köszönhetően a felület a gyakori használat után is megőrzi színét, tapintása kellemesen síma, meleg érzetű. A szennyeződésekkel szemben rendkívül ellenálló, így a higiéniára sem lehet panaszunk.

Arezzo Design Maryland térkád

Akár egy medence

Manapság sokkal többet várunk egy kádtól, mint hogy csak elférjen a fürdőszobában. Az utóbbi évek egyik nagy szenzációja az a kád, mely leöblíthető peremével a feszített víztükrű medencék megjelenésére hajaz. Elérhető szabadon álló kivitelben is, ha ezt választjuk, a fürdőszobánk leglátványosabb részlete lesz, de a beépíthető modell is felhívja magára a figyelmet. Színazonos le- és túlfolyó garnitúrával kiegészítve kifinomult és elegáns hatást kelt bármelyik stílusú fürdőszobában.

Kolpa san Lux kád

Kád zen stílusban

A fürdés is lehet rituálé. Ezt az elvet szem előtt tartva, valamint a japán zen világát követve született meg a BauStyl-nál elérhető Duravit Zencha kollekció fürdőkádja. Legfőbb jellegzetessége a letisztultság, ezért lekerekített, kecses ívben és kifelé iráynuló élben véződő formája elsősorban a modern, minimál stílusú terekben érvényesül. A kollekció különleges ismérve, hogy kiváló minőségű anyagokból készült.

BauStyl Duravit Zencha kád

Kulcsszó: a fenntarthatóság

Manapság egyre inkább a fenntartható módon gyártott és így használható eszközök kerülnek a figyelem középpontjába. Ez alól a fürdőkád sem lehet kivétel, erről árulkodik a tartósságáról és időtálláságáról híres, rendkívül látványos darab. A kerámia időtlen anyag, az egyszerű, elegáns forma pedig exkluzív megjelenést kölcsönöz a kádnak, így ez számos környezetben jól használható.

Laufen LUA kád

Álljon szabadon!

Kevés áhítottabb fürdőszobai berendezés létezik, mint a térben, akár a helyiség közepén szabadon álló kád. Az M-Acryl szabadon álló kádak látványos megjelenésük mellett tartósak és a csúcsminőséget képviselik, Többféle formából és stílusból választhatjuk ki a fürdőszobánkhoz legjobban illőt, hogy aztán a helyiség dísze és a lazítás legvonzóbb eszköze legyen 15 év garancia jár melléjük.

M-Acryl szabadon álló kád

Egyedi és elegáns

Ha jól választunk, a kád a fürdőszobánk ékszere lehet, stílusossá, különlegessé varázsolhatja a helyiséget. A Villeroy & Boch Theano fürdőkádjait a modern, játékos dizájn jellemzi. A szabadon álló kádak lekerekített éleikkel és tetszés szerint választható színes külső peremmel új értelmet adnak a fürdőszoba berendezésének. Az áramvonalas kialakításnak az egyediséget kedvelők fognak különösen örülni. Már szürke színben is elérhetők.

Villeroy & Boch Theano kád

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján

Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

A kiállításon bemutatkozó, különleges prémiumtermékekről ebben a cikkünkben olvashatsz, itt pedig a leglátványosabb innovációkat találod.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás fő támogatói:
Arezzo Design, Bau-Styl, Villeroy&Boch, Radaway, Wellis

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023