LOSZ időpontfoglalás

LOSZ időpontfoglalás

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

Foglaljon időpontot és kérdezzen!

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésére választ adnak. A tanácsadás időtartama 20 perc. Kérjük, hogy a lefoglalt időpont előtt öt perccel fáradjon a Homeinfo és a LOSZ közös standjához!

Öt tipp egy lakberendezőtől…

  • Vigyen magával alaprajzot vagy legalább egy méretekkel ellátott rajzot, ahol bejelölte a nyílászárók helyét, méretét - padlástér esetében a falak találkozási szögeit is.
  • Írja össze a tanácsadás előtt, hogy mit szeretne kérdezni! Teljes vagy részleges felújítást tervez? Sorolja fel, hogy mit változtatna meg! A szakemberek segítenek a munkálatokat logikai sorrendbe állítani, hogy költséghatékonyan újíthassa fel otthonát.
  • Ha otthonát most kezdi tervezni, a térrendezéssel kapcsolatban kérjen szakmai tanácsokat!
  • Előfordulhat, hogy egy falszakasszal van problémája? Fényképezze le, írja le a méreteket! A fotó azért lényeges, hogy a tanácsadó láthassa a teret, a helyiségben használt színeket stb.
  • Forduljon szakértőhöz akkor is, ha szeretett, de megkopott bútorától nem akar megválni! Kérjen segítséget, ha nem tudja eldönteni, hogy milyen fűtést válasszon! Hasznos tanácsok mellett a lakberendezők a szakipari munkákhoz is ajánlanak Önnek szakembereket.

Nincs több szabad időpont.