Különleges prémium termékek is bemutatkoznak a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Ahogy évről évre már megszokhattuk, idén is a legnevesebb márkák képviselői jelennek meg termék újdonságaikkal a január 27-29. között nyitvatartó Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon. A prémium szegmens kínálata mindig rendkívül népszerű, sok látogatót vonz, hiszen igazi látványosságokkal lepi meg a közönséget. A következő válogatásunk olyan prémium termékeket ajánl, melyeket mindenképpen érdemes közelebbről is megismerni.

Új fogalom a belsőépítészetben

Amikor azt gondolnánk, hogy burkolatból nem lehet már újat mutatni, akkor a Bau-Styl Atlas Concorde burkolatai között vessünk egy pillantást a Marvel Gala burkolólapokra. A felületeket drágakövek ihlették: gránit, kvarcit, kristályok, márvány – ezek színe, különleges rajzolata köszön vissza az extra méretekkel rendelkező lapokról. Öt természetes és intenzív szín jelenik meg a kerámia burkolatokon, melyek kifinomult eleganciával töltik meg fürdőszobánkat.

Bau-Styl Atlas Cocorde Marvel Gala burkolat

A jövő megérkezett a fürdőszobákba

Egy kényelmes és elegáns fürdőszobában a higiénia alapvető elvárás. A Villeroy & Boch innovációja nem csak a rendkívüli tisztaságról gondoskodik, működése is energiatakarékos. Az új TwistFlush WC öblítés egyszerre higiénikus és víztakarékos: az innovatív technológia az irányított vízörvény fizikai erején alapul, így erőteljes WC öblítést tesz lehetővé. A szennyeződéseket szinte a teljes belső részről eltávolítja, az öblítővizet pedig sokkal hatékonyabban használja fel, mint hagyományos társai. Minden öblítéssel vizet takarítunk meg, miközben a WC kifogástalanul tiszta lesz.

Villeroy & Boch TwistFlush WC

Újgenerációs burkolat zuhanyfülkébe

A zuhanyzó kialakítása során rengeteg probléma merülhet fel, ezek egyike a jól megválasztott csempe. A Bau-Styl bemutatja a BetteAir újgenerációs zuhanyfelületet, mely valójában a világ első, filigrán kialakítású, a padlóba szinte beleolvadó zuhanycsempéje. A méret- és színválaszték olyan gazdag – nyolc féle méret és harmincegy szín – hogy szinte bármelyik épített zuhanyfülkébe jól illeszkedik. A biztonságot szem előtt tartva, a csempéhez BetteAnti-Slip-Sense csúszásgától felület is kérhető. Ezen a különleges felületen a súrlódási hatás csak a vízzel való érintkezéskor aktiválódik. Szárazon viszont semmilyen különbség nem látható és tapintható, a többi burkolathoz képest.

Bau-Styl BetteAir zuhanyfelület

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Játék a formákkal

Egy különleges, látványos mosdó egyedi megjelenést kölcsönöz minden fürdőszobának. A Villeroy & Boch bemutatja a Loop & Friends kollekciót, mely játékos geometriájával bármilyen stílusú helyiség megunhatatlan alapdarabjává teszi a mosdót. A tervezők merész, matt színek alapján egy színkoncepciót alkottak, ez pedig együtt a tetszőleges formájú mosdóval a fürdőszobánkat kivételes, csak ránk jellemző hellyé alakítja. Kerek, ovális, szögletes – a jó dizájn önmagáért beszél!

Villeroy & Boch Loop & Friends mosdó

Hagyományos anyag modern technológiával

Ragaszkodunk a hagyományokhoz, de 21. századi módon szeretnénk élni. Nem egyszerű, de a Bau-Styl Terracreta termékcsaládjában található Marca Corona burkolat éppen ezt nyújtja. A Terracreta a legújabb ipari technológiával készül, megjelenésében mégis népszerű és ismerős látványt kínál: a kézzel formázott anyag plasztikusságát és a tradicionális majolika díszítés jellegzetességeit fedezhetjük fel rajta. A Lacca dekorelem háromdimenziós felülete, mélykék színe különleges fényt kölcsönöz a fürdőszobának. Ez a burkolt felület meghatározó látványeleme lesz nem csak a modern, hanem a klasszikus tereknek is.

Bau-Styl Terracreta Marca Corona burkolat

Ajtó egy szellős térhez

A modern, tágas és világos fürdőszobák ajtaja manapság gyakran készül üvegből. Érthető, hiszen az üvegfelület nem vesz el a szellős, átlátható térből, nem zárja le, nem kelti az átjárhatatlanság érzetét. A prémium minőségű üvegajtó kollekció bármelyik darabja elegánssá és harmonikussá varázsolja a helyiséget. Ha fürdőszobánk megfelelően szeparált, esetleg a hálószobából nyílik, érdemes egy sokoldalú és látványos üvegajtó mellett döntenünk.

JAN Vetrite üvegajtó

TOVÁBBI PRÉMIUM TERMÉKEK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSON

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Érdekességekről és innovációkról, melyeket érdemes közelebbről megismerni ebben a cikkünkben olvashatsz.

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján

Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS