Ezeket a termékeket biztosan imádni fogod a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Nincs új a nap alatt – gondolhatnánk, de mindenkit szeretnénk megnyugtatni, hogy az idei Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás rácáfol erre. Január 27-29. között olyan dolgokat láthatunk, melyet nagyon sokan és nagyon gyorsan szeretnének saját fürdőszobájuk falai között tudni. Mutatjuk, melyek ezek.

Fürdőzés luxus színvonalon

Elnyúlni egy fürdőkád kellemesen meleg vízében, ez a mindennapok luxusa, ám a gyorsan hűlő víz, a kád takarítása már kevésbé vonzó elfoglaltság. Az Arezzo Design öntött márvány térkádja a szokásosnál hosszabb ideig tartja melegen a vizet és a fürdőszoba látványeleme is lehet. A Maryland kád anyaga természetes eredetű kőkompozit, a mindennapi használat után is megőrzi színét, felülete rendkívül síma, tapintása kellemes, meleg érzetű. Szerkezetének köszönhetően ellenáll a szennyeződéseknek, így a higiéniára sem lehet panaszunk.

Arezzo Design Maryland térkád

Burkolatok különleges felülettel

A fürdőszobánk stílusához legjobban illő burkolatot nehéz kiválasztani, ezért nagy könnyebbséget jelenthetnek azok a burkolólapok, melyek szinte bármilyen stílusú térbe jól illenek. A Bau-Styl FAP Ceramiche burkolatai között találjuk az eklektikus karakterű ROMA STONE falburkolatokat és porcelánköveket. A márvány-, kő- és kordenlapok, valamint a természet ihlette matt és fényes dekorációk négy különböző felülettel, de ugyanazzal a hatással rendelkeznek: energikus megjelenés, könnyű illesztés, gazdag színválaszték.

Bau-Styl FAP Ceramiche ROMA STONE falburkolat

Természet ihlette csempék

Csempét, járólapot hosszú évekre, akár évtizedekre választunk, ezért fontos a burkolatok hibátlan minősége. A modern gyártási technológiával készülő lapok nem feltétlenül a legutolsó trendet követik, sokkal inkább meghatározzák azt, így lehetséges a gazdag és exkluzív termékpaletta, melyről gyerekjáték kiválasztani a megfelelőt. A fa- és kőhatású burkolatok népszerűsége töretlen, úgy tűnik, hogy ez a stílus bevonul az örökzöldek közé. Csupán a felületek megjelenésében fedezhetünk fel eltéréseket: selyem- és magasfényű, csúszásmentes változat, kül- és beltéri alkalmazás. Klasszikus és modern stílushoz egyaránt jól illenek, ami eleve megkönnyíti a választást.

Csempe és Kert Baldocer csempék, járólapok

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Zuhanykabin tolóajtóval

Kisebb méretű fürdőszobákban az ajtó nyitása értékes helyet vesz el a térből, és ez a zuhanykabin ajtajára is vonatkozik. Nem csak látványos, helytakarékos megoldást is kínál a tolóajtóval felszerelt zuhanykabin, melynek felső sínrendszerű, csapágyazott görgőkön futó ajtaja biztonságos és könnyen használható. A dizájnnak köszönhetően víz csak a legritkább esetben érheti a mechanikát, így az tartós, nem kell a meghibásodástól tartanunk. A fix rész és a tolóajtó között kényelmes rés található, ennek köszönhetően a szerkezet és mindkét üvegfelelüt könnyen tisztán tartható. A fém részletek fekete színben is elérhetők.

Kolpa san Virgo tolóajtós zuhanykabin

Mosdó másképp

Időnként érdemes szakítani a hagyományokkal. Ebben a szellemben alkották meg azt a különleges mosdó kollekciót, melynek anyaga nem kerámia, hanem a jellegzetes megjelenést nyújtó inox. A vákum kamrában párologtatással, vékony rétegben felvitt PVD felületkezeléssel ellátott mosdók ellenállnak a korróziónak, savaknak, kopásnak és magas hőmérsékletnek, szinte lehetetlen bennük kárt tenni. A kecses, szinte légies mosdók egyszerű, geometrikus formákat – kör, illetve téglalap – kaptak, így egyaránt tökéletes választás minimalista és klasszikus terekbe is.

Sapho Aurum mosdó

Műalkotás a fürdőszobában

Hála a hibátlan formatervezésnek, manapság sok használati tárgyunkról állíthatjuk, hogy olyan, akár egy műalkotás. Egy mosdó is lehet ilyen, ha formavilága, kivitelezése nem csupán kifogástalan, hanem időtálló és megfelelő esztétikai minőséget képvisel. A lekerekített, ovális forma harmóniát sugall, a hagyományos és minimalista terekbe is jól illik. A selyemfényű felület, a kellemes tapintás az anyaghasználatról és a modern technológiák alkalmazásáról árulkodik, a hófehér szín pedig a kifinomult eleganciát csempészi a terekbe.

RAVAK YARD mosdó

TOVÁBBI PRÉMIUM TERMÉKEK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSON

Melyek lesznek az idei kiállítás figyelemre méltó prémium termékei? Ebben a cikkünkben megtalálod. A legnépszerűbb és leglátványosabb termékekről pedig itt olvashatsz.

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján

Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2024