Épített és kész zuhanykabin újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Ha kicsi a fürdőszobánk azért, ha tágas, akkor pedig azért érdemes elgondolkodni egy zuhanykabin elhelyezésén. A legnagyobb kérdés az, hogy milyen legyen? Épített? Készen vásárolt? Járható? Üvegfalú? Minden, zuhanykabinnal kapcsolatos kérdésünkre választ kapunk a hamarosan nyíló Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon.

Zuhanyfülkék különleges burkolata

A zuhanyzó kialakításakor az egyik legfontosabb, megtaláni a tökéletes burkolatot. A BauStyl prémium terméke, a BetteAir, egy újgenerációs zuhanyfelületet, mely valójában a világ első, filigrán kialakítású, a padlóba szinte beleolvadó zuhanycsempéje. Gazdag méret- és színválaszték jellemzi: nyolc féle méret és harmincegy szín, így szinte bármelyik épített zuhanyfülkébe jól illeszkedhet.

BauStyl BetteAir zuhanyfelület

Zuhanyszett feketében

Ha megtaláltuk az ideális zuhanyfülkét, a következő lépések egyike, hogy a tökéletes zuhanyszettet – fej- és kézizuhany, zuhany csaptelep és tartozékok – is beszerezzük. Az év egyik nagy trendjébe tartoznak a fekete színű, porbevonatú zuhanyszettek és kiegészítők, melyek markáns ugyanakkor elegáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának.

KLUDI LOGO zuhanyszett

Tolóajtós zuhanykabin

A tolóajtó az egyik leginkább helytakarékos megoldás kicsi fürdőszobákba, nincs ez másként a zuhanyfülkével sem: látványos és négyzetméter kímélő megoldást kínál a tolóajtóval felszerelt változat. A csapágyazott görgőkön futó ajtó könnyen használható, tartós és biztonságos, a víz szinte nem is érintkezik a mechanikával, könnyen tisztántartható.

Kolpa San Virgo zuhanykabin

Állítsd a sarokba!

Ugyancsak a kis méretű fürdőszobák tulajdonosai örülhetnek a negyedköríves, sarokbelépős zuhanykabinnak. Az elegáns megjelenésről a Silver Brill ezüst bevonatú, magasfényű galvanizált profilok és kiegészítők gondoskodnak. Az üvegtáblák 6 mm vastag biztonsági üvegből készültek, normál használat mellett tökéletesen biztonságosak. A zuhanykabin közvetlenül a burkolatra is helyezhető.

Kolpa San Atlas zuhanykabin

Modern és klasszikus terekbe

Kisebb és nagyobb terekben, szinte bármilyen stílusú fürdőszobában jól mutat a nyíló ajtóval és fix oldalfallal rendelkező, 200 mm magassággal rendelkező zuhanykabin újdonság. Magasfényű, galvanizált ezüst bevonata vonzza a tekintetet, de aki a legutolsó trendet követné, választhat fekete színterezett színűt is.

Kolpa San Andromeda zuhanykabin

Zuhanyfülke egyedi felülettel

A Radaway egyik legnépszerűbb terméke a Print zuhanyfülke, melyre a gyártás során speciális digitális nyomtatóval, tartós és ellenálló kerámiafestékkel készülő képet égetnek. Az eljárásnak köszönhetően a kép nem kopik, ellenáll a tisztítószereknek és évekkel később is élénk színű, új szerű. A képet tetszés szerint magunk választhatjuk.

Radaway Print zuhanykabin

Fekete zuhanykabinok

A fekete szín jelenleg a fürdőszobák sztárja; a fekete zuhanykabin elegánssá, maszkulinná varázsolja a helyiséget, indusztriális jelleget kölcsönöz neki. A Radaway fekete zuhanyfülkéi, a Frame és a Factory rácsos megjelenését a díszléceknek köszönheti, melyek a felület tisztításánál sem jelentenek gondot. Az üveget tartós, UV-álló kerámiafestékkel szinezik, így időtálló és látványos.

Radaway fekete zuhanykabin

Aranyban pompázó zuhanykabin

Az arany szín használata luxus mgjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, aki klasszikus eleganciára törekszik, éljen vele. A Radaway Gold kabinok aranyszínű profilokkal teszik káprázatossá a helyiséget.

Radaway Gold zuhanykabin

A jövő megérkezett

Futurisztikus dizájnelemek teszik különleges megjelenésűvé a Radaway Furo zuhanykabinokat, a látvány sci-fi-be illő. A dekoratív kabinelemek diszkréten támogatják az üveg dominanciáját. Az innovatív kiegészítők között találjuk a nagy stabilitást biztosító alsó görgősávot, a küszöbbe integrált ütközésgátlót, a támasztórudakat, valamint a dekoratív kabin alkatrészeket.

Radaway Furo zuhanykabin
Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2024