Burkolatok gazdag választéka a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon – ahogy még soha nem láttad

A burkolat nélkülözhetetlen és látványos eleme a fürdőszobának, de a lakáson belül, sőt, azon kívül is meghatározó szerepet játszik. A január 27-29. között látogatható Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás egyik fontos szegmense a minden eddiginél gazdagabb burkolat választék.

Drágakő ihletésű burkolatok

Öt természetes és intenzív szín jelenik meg a BauStyl által kínált Atlas Concorde Marvel Gala kerámia burkolatain, melyek kifinomult eleganciát varázsolnak a fürdőszobánkba. Bizony, van még új a nap alatt a burkolólapok világában: gránit, kvarcit, kristályok, márvány és ezek színe, jellegzetes rajzolata fedezhető fel az extra méretekkel rendelkező lapokon.

BauStyl Atlas Concorde Marvel Gala kerámia burkolat

Matt és selymes tapintású felületek

A nyugalmat árasztó, harmonikus miliő otthonunk legvonzóbb helyiségévé teszi a fürdőszobát. A BauStyl Ragno Papers csempe kollekciója enyhén matt felületével, selymes tapintásával, könnyed színvilágával hozzájárul a pihentető környezet kialakításához. A finom színek megfelelő alapot kínálnak a látványos dekorlapokhoz, így akár egyedivé is varázsolható a helyiség.

BauStyl Ragno Papers csempe kollekció

Burkolatok eklektikus terekbe

A BauStyl FAP Ceramiche burkolatai között található, eklektikus karakterű falburkolatok és porcelánkövek szinte bármilyen stílusú térbe jól illenek. A ROMA STONE márvány-, kő- és kordenlapok, valamint a természetes megjelenésű matt és fényes dekorációk négyféle felülettel, de ugyanazzal a hatással rendelkeznek: energikus megjelenés, könnyű illesztés, gazdag színválaszték.

BauStyl FAP Ceramiche ROMA STONE falburkolatok

Örökzöldek: fa- és kőhatású burkolólapok

Úgy tűnik, hogy a fa- és kőhatású burkolatok soha nem mennek ki a divatból. A felületek megjelenése változatos: selyem- és magasfényű, csúszásmentes, melyek kül- és beltéren egyarán jól alkalmazhatók. Klasszikus és modern terekbe jól illenek, a modern gyártási technológia pedig garancia a hibátlan minőségre.

Csempe és Kert Baldocer fa- és kőhatású burkolatok

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Legyen exkluzív a fürdőszoba!

Ha burkolatokról van szó, minden adott ahhoz, hogy különleges, exkluzív térré alakítsuk fürdőszobánkat. A 6, illetve 12 mm vastagságú, óriás porcelán burkolólapok optikailag tágasnak láttatják a helyiséget, a gazdag színvilág és a gyönyörű felületek az összkép harmóniájáról, egyediségéről gondoskodnak.

INFINITY The engenireed surface porcelán burkolat

Stílusteremtés burkolattal

Burkolólapokat mindenképpen nagy körültekintéssel válasszunk, hiszen ha rátalálunk a gazdag forma- és színvilággal rendelkező, tökéletes kollekcióra, saját elképzeléseinkre szabhatjuk fürdőszobánkat. Miről ismerszik meg a megfelelő burkolat? Kivételes részletek, aprólékos és stílusos kidolgozás adják a különböző iparágak jellemzőinek fúziójából született termékeket.

Paradyz My Way burkolólap kollekció

Fókuszban a részletek

Legyen szó fürdőszobáról vagy bármelyik helyiségről, mindannyian egyediségre vágyunk. Most egyszerűen elérhetők azok a neves tervezők keze alól kikerülő burkolatok, melyek kézzel tapintható közelségbe hozzák a luxus világát. Ezek mindegyike a legmagasabb minőséget és a stílusos megjelenést képviseli.

VALORE BIANCA luxus burkolatok

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján

Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

A kiállításon bemutatkozó, különleges prémiumtermékekről ebben a cikkünkben olvashatsz, itt pedig a leglátványosabb innovációkat találod. A felfedezésre váró innovációkat ebben a cikkben gyűjtöttük össze, a várhatóan legnépszerűbb látnivalók leírását itt találod.

A Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás fő támogatói:
Arezzo Design, Bau-Styl, Villeroy&Boch, Radaway, Wellis

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023