5+1 gyönyörű termék, melyeket megtalálsz a januári Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Hamarosan újra megnyitja kapuit a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, mely a korábbi évekhez hasonlóan bővelkedik az innovációkban és a szemet gyönyörködtető újdonságokban. Alábbi válogatásunk a leginkább figyelemre méltó termékekből egy csokorra való.

1. Dekoratív csempék, harmonikus terek

Sokak számára a fürdőszoba a nyugalom szigete, ahova otthonuk falai között visszavonulhatnak töltődni, felfrissülni. Csempeválasztásnál érdemes figyelembe venni, hogy olyan színek és felületek jelenjenek meg a helyiségben, melyek támogatják az ellazulást, harmonikussá teszik a teret. A Bau-Styl által forgalmazott csempe kollekció enyhén matt felületével, selymes tapintásával, kifinomult színvilágával támogatja a pihenésre szánt “én időt”. A nyugalmat árasztó színek tökéletes alapot kínálnak a különleges dekorlapok alkalmazásához, így akár egyedivé is varázsolható a helyiség.

Bau-Styl Ragno Papers csempe

Ragno Papers csempe

Bau-Styl

2. Természetes hatású burkolat vizes helyiségekbe is

A fa- vagy kőburkolat látványát, természetes megjelenését a fürdőszobában is szeretnénk viszontlátni. Attól azonban érthető módon ódzokodunk, hogy a féltett fapadlónk károsodjon és idő előtt tönkremenjen. A kő- és fahatású padlók tökéletesen vízállók, így bármelyik vizeshelyiségben alkalmazhatók. Nyugodtak lehetünk afelől, hogy a felületük hosszú évekig ép marad, sőt, portaszítók, antibakteriálisak és könnyen tisztántarthatók. Újrahasznosítható tulajdonságaiknak köszönhetően egészség- és környezetbarát burkolattal van dolgunk. Nem utolsósorban, ez a burkolat padlófűtéshez is jó választás.

E-padló fa- és kőhatású burkolat

Fa- és kőhatású burkolat

3. A luxus szinonímája

A kényelmes és megfelelő méretű kád a fürdőszoba alapeleme. Kétségtelen, hogy egyre kevésbé érjük be ezzel a két tulajdonsággal és manapság sokkal többet várunk egy fürdőkádtól. 2022 egyik nagy dobása az a kád, mely leöblíthető peremével a feszített víztükrű medencék megjelenését idézi, Szabadon álló kivitelben a tágas fürdőszobák leglátványosabb részlete lesz, de a beépíthető modell is vonzza a tekintetet. Színazonos le- és túlfolyó garnitúrával kiegészítve kifinomult és elegáns hatást kelt bármelyik stílusú fürdőszobában.

Kolpa san Lux kád

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

4. Radiátor, mint látványelem

Kevés fürdőszobában használatos berendezés ment át akkora átalakuláson, mint a fürdőszobai radiátorok. A legutolsó modellekről gyakran már azt is nehéz megállapítani, hogy pontosan micsodák, annyira művészi alkotás jelleget öltenek. A fürdőszobai radiátor minden tekintetben ezt a trendet követi: mintha Jeff Koons egyik munkája jelenne meg a fürdőnkben, markáns látványával dominálja a teret. Természetesen eredeti funkcióját is maradéktalanul betölti, gyorsan és hatékonyan fűti a helyiséget.

Sapho Evolla fürdőszoba radiátor

Fürdőszobai radiátor

5. Hangulatos szaunázás

Egy otthoni szauna nem csupán a tökéletes ellazulást segíti, hosszútávon az egészségünkre gyakorolt jótékony hatását is érezni fogjuk. A szauna használatot számos kiegészítővel tehetjük még kellemessebbé, vagy akár luxus szintre is emelhetjük. Az egyedileg, a szaunába épített LED falon kedvenc tájaink jelennek meg, így egy kiadós szauna szeánsz közben vagy utána a havas hegyek, folyóvölgyek, netán egy trópusi tengerpart látványában gyönyörködhetünk. Nem csak testünk pihen, elménk is kikapcsol.

Ideadekor egyedi LED panel szaunába

Egyedi LED panel a szaunába

+1. Exkluzív üvegajtó a fürdőszobában

Az elegáns, szellős tereket varázsolja még látványosabbá az üvegajtó, melynek osztóprofillal ellátott változatai válaszfalként is alkalmazhatók. Egy tágas fürdőszobában, ahol a fürdő, zuhanyzó területét szeretnénk szimbolikusan határolni, vagy az otthoni wellness helyiségben a szauna és a medence vagy a jakuzzi közötti részt választanánk le, nem csak funkcionális okokból, esztétikailag is érdemes az üvegajtó mellett döntenünk. Szokatlan, ám stílusos választás egy üvegajtó a fürdőbe, különösen akkor, ha a fürdőszobánk a hálóból nyílik.

Ajtógyár IdeaLine üvegajtó

Üvegajtó

TOVÁBBI ÉRDEKESSÉGEK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSON

Lakberendezési tanácsadás a Homeinfo és a LOSZ közös standján

A Lakberendezők Országos Szövetségének (LOSZ) lakberendezői minden felújítással, tervezéssel kapcsolatos kérdésedre választ adnak.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

Ingyenes hőszivattyú tanácsadás az Ariston standján

Az Ariston hőszivattyú specialistája tájékoztat a hőszivattyús fűtési rendszerekről, azok alkalmazhatóságáról, hogy az otthonodban milyen lehetőségek lehetnek egy ilyen megújuló energiával működő rendszer telepítésére. Ne maradj le a szabad időpontokról.

SZABAD IDŐPONTOK, FOGLALÁS

A Kiállítás fő támogatói: Arezzo Design, Bau-Styl, Villeroy & Boch, Radaway, Wellis

JEGYET VÁSÁROLOK A FÜRDŐSZOBA ÉS OTTHONI WELLNESS KIÁLLÍTÁSRA

Pénteken nyit a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállítás 2023