Hirdetés

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei. A Magyarországon 1984 óta jelenlévő cég legújabb fejlesztése egyesíti a betoncserép legjobb tulajdonságait az esztétikus megjelenéssel. A folyamatosan változó, egyre gyakoribb szélsőséges időjárási körülmények az épületek tetőszerkezeteit is egyre nagyobb kihívások elé állítják – ezt a szempontot tartotta szem előtt a BMI Bramac, amikor kifejlesztette Star tetőcserepeit.

Lépést tartani a változó igényekkel

Mindennapi életünk használati tárgyainak fejlődési útjai az összetettség irányába mutatnak, például az autónk fogyasszon egyre kevesebbet, kímélje a környezetünket, de azért lóduljon meg, ha odalépünk; a telefonunk tudjon egyre többet, de azért az akkumulátora ne merüljön le fél nap alatt, miközben persze díjnyertes fotókat is akarunk vele készíteni… és még sorolhatnánk. Lépést tartani a változó igényekkel nem egyszerű, de ezt tartotta szem előtt a Magyarországon 35 éve jelenlévő BMI Bramac is, amikor kifejlesztette a Római Star és a Tegalit Star tetőcserepeket.

Tartós és szép

Innovatív megoldásainak köszönhetően a Star tetőcserepek a tetőcserépgyártás új generációját képviselik, ami a felhasználók szempontjából többek között a következő előnyöket hordozza magában:

Fényes, rendkívül sima felület

Speciális kialakításuknak köszönhetően a Star tetőcserepek úgy nyújtanak kiemelkedően hosszantartó védelmet, hogy közben a fényes felületről sem kell lemondanunk. Mindez az egyedülálló szendvicstechnológiának köszönhető: a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg közé egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg kerül felhordásra, amely megbízhatóan eltömíti a nyitott pórusokat és különlegesen sima felületet eredményez.

Speciális orr-képzés a Tegalit Star tetőcserepeknél

A cserepek orr-részének tömörsége, simasága befolyásolhatja még a tető esztétikai megjelenését, mert az ott megtapadó szennyeződések ronthatják a fedés vizuális összképét. Ettől azonban mostantól nem kell tartanunk, mert a Tegalit Star tetőcserepek ​orr-része ​is ugyanolyan kezelést kapott, mint a tetőcserép felülete, ami javítja a tető​ védelmi képességét és tartósságát, ráadásul színstabilitását is megőrzi az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények között is.

Emellett a cseréptest kimagasló szilárdságának köszönhetően a Star tetőcserepek ellenállnak a fagynak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel, ugyanis a BMI Bramac Prémium kategóriás tetőcserepeinél a sötét színek esetében alkalmazott fényvisszaverő felület extra védelmet nyújt tetőfelület túlmelegedése ellen. A Thermo Protector technológia jóvoltából a sötét színű tetőcserepek is jobban visszaverik a Nap infravörös sugarait, így a nyári kánikulában sem forrósodnak fel annyira. Ennek köszönhetően a jó átszellőzéssel kialakított tetőszerkezet esetén a belső lakótér hőmérséklete is kedvezőbb lehet.

Széles színválaszték

A Római Star tetőcserepek

  • téglavörös,
  • rubinvörös,
  • sötétbarna,
  • antracit,

a Tegalit Star tetőcserepek pedig

  • téglavörös,
  • rubinvörös,
  • sötétbarna,
  • antracit,

színben érhetők el a BMI Bramac kínálatában.

Bramac Star tetőcserepek

Garancia a teljes tetőre a BMI Bramac-tól!

A felújítást, vagy új épület teljeskörű tetőfedését tervezők számára kiemelten fontos információ, hogy komplett tetőrendszer vásárlása esetén a BMI Bramac 15 év rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, minden rendszerelemre és kiegészítőre, illetve 30 év garanciát ad a tetőcserepei fagyállóságára, vízzáróságára és mérethűségére.

Érdekel a termék

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

A tetőszigetelés okos megoldását képviselő ISOTEC egy olyan komplett rendszert kínál, melynek alkalmazásával hatékonyan küszöbölhetők ki a hagyományos technikák használatából eredő hibák.

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Jó dolog, amikor az ember össze tudja kötni a kellemeset a hasznossal és ugyanígy több szempontból jó nekünk, ha a praktikust kötjük össze a kötelezővel. Hiszen, ha már valamire „hivatalból” is oda kell figyelnünk, azt miért ne tennénk úgy, hogy abból minden tekintetben a lehető legjobban jöjjünk ki? Erre jó példa az ISOTEC tetőszigetelés.

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

Az újrahasznosított anyagokból készült tetőszigetelés segíti a káros anyagok semlegesítését, ráadásul világos bevonata miatt kevésbé veszi fel a hőt, így növeli az energiahatékonyságot.

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

A BMI Bramac azzal a céllal alkotta meg új Star tetőcserepeit, hogy hosszú évek múlva is olyan kellemes érzéssel pillanthassuk meg tetőnket, mint a beköltözés napján. Ideje, hogy felfedjük a hosszan tartó csillogás titkát.

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

A szakemberek Európa-szerte szívesen dolgoznak olyan tetőablakokkal, melyek a műszaki követelmények mellett a magán és intézményi beruházók különféle dizájn elvárásait is kielégítik. Legyen szó elavult tetőablakok cseréjéről, vagy a tetőablak egy épületrész rendeltetéséhez való illesztéséről, a Roto méretben, anyagban és funkcióban egyaránt kellő rugalmasságot kínál.

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Tekintsük át, ha modern és környezetbarát alumínium tető mellett döntünk, milyen védelemre számíthatunk!

Minden, amit tudnunk kell a cserepeslemezről – Útmutató A-tól Z-ig

Az időjárás még a legstabilabb tetőket sem kíméli. Idővel az anyagok elöregszenek, és egyre kevésbé alkalmasak eredeti funkciójuk ellátására. Amint a tető megérett a felújításra, többé nem megkerülhető a kérdés: milyen legyen az új tető? A cserepeslemez esztétikus, időtálló és gazdaságos megoldást jelent, tehát remek választás.