Hirdetés

Bramac Star tetőcserepek: Esztétikum és tartósság

A tetőcserépgyártás legújabb technológiáját képviselve megérkeztek a BMI Bramac Star-bevonattal ellátott cserepei. A Magyarországon 1984 óta jelenlévő cég legújabb fejlesztése egyesíti a betoncserép legjobb tulajdonságait az esztétikus megjelenéssel. A folyamatosan változó, egyre gyakoribb szélsőséges időjárási körülmények az épületek tetőszerkezeteit is egyre nagyobb kihívások elé állítják – ezt a szempontot tartotta szem előtt a BMI Bramac, amikor kifejlesztette Star tetőcserepeit.

Lépést tartani a változó igényekkel

Mindennapi életünk használati tárgyainak fejlődési útjai az összetettség irányába mutatnak, például az autónk fogyasszon egyre kevesebbet, kímélje a környezetünket, de azért lóduljon meg, ha odalépünk; a telefonunk tudjon egyre többet, de azért az akkumulátora ne merüljön le fél nap alatt, miközben persze díjnyertes fotókat is akarunk vele készíteni… és még sorolhatnánk. Lépést tartani a változó igényekkel nem egyszerű, de ezt tartotta szem előtt a Magyarországon 35 éve jelenlévő BMI Bramac is, amikor kifejlesztette a Római Star és a Tegalit Star tetőcserepeket.

Tartós és szép

Innovatív megoldásainak köszönhetően a Star tetőcserepek a tetőcserépgyártás új generációját képviselik, ami a felhasználók szempontjából többek között a következő előnyöket hordozza magában:

Fényes, rendkívül sima felület

Speciális kialakításuknak köszönhetően a Star tetőcserepek úgy nyújtanak kiemelkedően hosszantartó védelmet, hogy közben a fényes felületről sem kell lemondanunk. Mindez az egyedülálló szendvicstechnológiának köszönhető: a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg közé egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg kerül felhordásra, amely megbízhatóan eltömíti a nyitott pórusokat és különlegesen sima felületet eredményez.

Speciális orr-képzés a Tegalit Star tetőcserepeknél

A cserepek orr-részének tömörsége, simasága befolyásolhatja még a tető esztétikai megjelenését, mert az ott megtapadó szennyeződések ronthatják a fedés vizuális összképét. Ettől azonban mostantól nem kell tartanunk, mert a Tegalit Star tetőcserepek ​orr-része ​is ugyanolyan kezelést kapott, mint a tetőcserép felülete, ami javítja a tető​ védelmi képességét és tartósságát, ráadásul színstabilitását is megőrzi az egyre szélsőségesebb időjárási körülmények között is.

Emellett a cseréptest kimagasló szilárdságának köszönhetően a Star tetőcserepek ellenállnak a fagynak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel, ugyanis a BMI Bramac Prémium kategóriás tetőcserepeinél a sötét színek esetében alkalmazott fényvisszaverő felület extra védelmet nyújt tetőfelület túlmelegedése ellen. A Thermo Protector technológia jóvoltából a sötét színű tetőcserepek is jobban visszaverik a Nap infravörös sugarait, így a nyári kánikulában sem forrósodnak fel annyira. Ennek köszönhetően a jó átszellőzéssel kialakított tetőszerkezet esetén a belső lakótér hőmérséklete is kedvezőbb lehet.

Széles színválaszték

A Római Star tetőcserepek

  • téglavörös,
  • rubinvörös,
  • sötétbarna,
  • antracit,

a Tegalit Star tetőcserepek pedig

  • téglavörös,
  • rubinvörös,
  • sötétbarna,
  • antracit,

színben érhetők el a BMI Bramac kínálatában.

Bramac Star tetőcserepek

Garancia a teljes tetőre a BMI Bramac-tól!

A felújítást, vagy új épület teljeskörű tetőfedését tervezők számára kiemelten fontos információ, hogy komplett tetőrendszer vásárlása esetén a BMI Bramac 15 év rendszergaranciát vállal a teljes tetőre, minden rendszerelemre és kiegészítőre, illetve 30 év garanciát ad a tetőcserepei fagyállóságára, vízzáróságára és mérethűségére.

Érdekel a termék

 | 
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Hetek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Tetőcsere, tetőfelújítás, napelem – Ezekre ad pénzt az állam

Új tető állami támogatással

Trendi, energiahatékony zöldtetők - Fejünk felett épülhet a zöld jövő

Gyorsabb kivitelezés, hosszabb távú megoldás – tetőszigetelés okosan

Erre nagyon figyeljen! Változnak a hőtechnikai követelmények 2021-ben

Beköszöntött a levegőt tisztító tetők korszaka

A csillagok nem csak az égen ragyognak, hanem már a tetőkön is - Ismerd meg az új Star tetőcserepeket!

Tetőablak helyhez és funkcióhoz igazítva

Tető - készüljünk fel a szélsőséges időjárásra!

Nimbus Garden – Jövő a jelenben. Az energiamegtakarítás és a környezetvédelem tökéletes ötvözete

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Síklemezes tetőfedés – a tradíciók és a modern technológia látványos találkozása

A 9 legszebb háztető és homlokzat fémlemez fedéssel

Ha virágzó kertet és kényelmes kertészkedést szeretnénk, válasszunk megfelelő öntözőrendszert!

Vásárlási listák
További vásárlási listák