Mit tudnak a legmodernebb bejárati ajtók? Új motívumok és bővített felhasználási terület

Miután a Hörmann az elmúlt években az összes alumínium házbejárati ajtaját - alapkivitelben - RC 3 betörésgátló felszereltséggel és 10 évre szóló biztonsági garanciával dobta a piacra, az idén a motívumok és a színek kibővített választékára helyezte a hangsúlyt. A speciális - körfolyosón történő felhasználáshoz – új, hőszigetelt, hanggátló házbejárati ajtó áll az építkezők, felújítók rendelkezésére, mely a gyártó adatai szerint, ilyen tulajdonságokkal, csak a Hörmann-nál kapható.

Black.edition ajtóvasalatok

A Hörmann házbejárati ajtó program mind az alumínium, mind pedig az acél/alumínium házbejárati ajtókat magában foglalja. A felszerelés és a design követelményeitől függően, az építtetők és felújítók kiválaszthatják az igényeiknek megfelelő házbejárati ajtót. A black.edition kivitelű ajtóvasalatokkal, most további egyedi tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre, így az aktuális trendi fekete szín is bekerülhet a lakótérbe. A RAL 9005 fekete színű, matt, porszórt ajtóvasalatok modern megjelenést biztosítanak. Így a Hörmann összes alumínium házbejárati ajtója, valamint acél, alumínium házbejárati ajtói, felszerelhetők fekete színű körrozettás külső és belső kilinccsel, valamint fekete pántokkal. Ezek az ajtóvasalatok harmonikus összképet alkotnak, mindemellett a Hörmann black.edition kivitelű ajtóvasalataival is összhangban vannak.

Hőrmann bejárati ajtó

A Thermo65 acél/alumínium házbejárati ajtó újdonságai

A körfolyosóról nyíló bejárati ajtók esetében különösen fontos a megfelelő hanggátlás és a jó hőszigetelés, mivel itt közvetlenül a folyosóról lehet bejutni a lakóépület egyes lakásaihoz. A Thermo65 acél/alumínium házbejárati ajtó a gyártó adatai szerint csak a Hörmann-nál kapható hőhídmentes hanggátló ajtóként, mely így teljesen ideális erre a felhasználási területre is. Az alapkivitel részeként járó süllyeszthető padlótömítéssel ez a termék teljesíti a 2. hanggátlási osztályt, az opcionálisan kapható aljzatküszöbbel pedig a hanggátlás 43 dB-re (3. hanggátlási osztály) hitelesített. Ráadásul a hőhídmentes hanggátló ajtó nagyon jó hőszigetelési értékkel rendelkezik, az U-érték akár 0,95 W/m3K is lehet.

Hőrmann bejárati ajtó

A Hörmann a Thermo65 acél/alumínium házbejárati ajtó programot négy új, üvegezett motívummal bővítette. Ide tartozik többek között a filigrán és elegáns megjelenésű 610 S ajtómotívum, mely rászerelt üvegezőkeret nélküli változat. A másik három motívum nemesacél keretes négyzet, illetve rombuszüvegezéssel rendelkezik.

Hőrmann bejárati ajtó

A Thermo65 ajtó esetében az üvegezések kiválasztási lehetőségei az úgynevezett tükrös kémlelőüveggel lettek bővítve. Az üveg a világosabb oldalon visszatükröződik, így a belső térbe nem lehet betekinteni. A sötétebb oldal felől a világosabb felé viszont lehetséges az átlátás.

A ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó újdonságai

A ThermoSafe alumínium házbejárati ajtók esetében is bővíti az eddigi motívumválasztékot a Hörmann. 14 féle klasszikus designú motívum érkezik újonnan az eddigiekhez. Tizenegy ilyen motívum csúcsminőségű ornament üvegezéssel, három motívum pedig kazettás megjelenésű belemart profilírozással rendelkezik. A gyártó így kielégíti a klasszikus motívumok iránti növekvő igényt, melyet például a régi épületek felújítására kérnek, vagy amelyek a vidéki stílusú házakkal harmonizálnak. Opcionálisan a házbejárati ajtók belső oldala kérhető klasszikus motívumokkal, hogy az a Hörmann ClassicLine beltéri ajtókkal összhangban legyen.

Hőrmann bejárati ajtó
 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Miért válasszunk beépíthető háztartási gépeket? 7+1 figyelemre méltó készülék

A nyílászáró-beépítés aranyszabályai

Otthonfelújítási tippek a Hörmanntól

Tippek tetőablak választáshoz – felújítóknak

Hörmann homee – Rugalmas Smart Home rendszer a nagyobb kényelemért

Így válasszunk nyílászárót! – 3 fontos szempont a csalódások helyett

Cseregyanús tetőtéri ablakok – ROTO akció

„Na, ez jó vétel volt!” – Amikor a nyílászáró hosszú távú befektetés

Emelő-toló, bukó, toló, párhuzamosan tolható? Hová milyen teraszajtót válasszunk és mi a különbség?

Így dobd fel az otthonod a karantén alatt – A Hörmann tippjei felújításhoz, átalakításhoz

5 pénztárca kímélő környezettudatos szempont építkezésnél

Napfényes penthouse lakás – Fókuszban a különleges beltéri ajtó

Összekötve a természettel - Prémium nyílászáró megoldások

Megtervezhetjük garázskapunkat – most azt is megmutatjuk, hogyan!

Egy kocka mind felett! - Új okosotthon vezérlőt mutatott be a Hörmann

Vásárlási listák
További vásárlási listák