Hirdetés
Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

Mit tudnak a legmodernebb bejárati ajtók? Új motívumok és bővített felhasználási terület

Miután a Hörmann az elmúlt években az összes alumínium házbejárati ajtaját - alapkivitelben - RC 3 betörésgátló felszereltséggel és 10 évre szóló biztonsági garanciával dobta a piacra, az idén a motívumok és a színek kibővített választékára helyezte a hangsúlyt. A speciális - körfolyosón történő felhasználáshoz – új, hőszigetelt, hanggátló házbejárati ajtó áll az építkezők, felújítók rendelkezésére, mely a gyártó adatai szerint, ilyen tulajdonságokkal, csak a Hörmann-nál kapható.

Black.edition ajtóvasalatok

A Hörmann házbejárati ajtó program mind az alumínium, mind pedig az acél/alumínium házbejárati ajtókat magában foglalja. A felszerelés és a design követelményeitől függően, az építtetők és felújítók kiválaszthatják az igényeiknek megfelelő házbejárati ajtót. A black.edition kivitelű ajtóvasalatokkal, most további egyedi tervezési lehetőségek állnak rendelkezésre, így az aktuális trendi fekete szín is bekerülhet a lakótérbe. A RAL 9005 fekete színű, matt, porszórt ajtóvasalatok modern megjelenést biztosítanak. Így a Hörmann összes alumínium házbejárati ajtója, valamint acél, alumínium házbejárati ajtói, felszerelhetők fekete színű körrozettás külső és belső kilinccsel, valamint fekete pántokkal. Ezek az ajtóvasalatok harmonikus összképet alkotnak, mindemellett a Hörmann black.edition kivitelű ajtóvasalataival is összhangban vannak.

Hőrmann bejárati ajtó

A Thermo65 acél/alumínium házbejárati ajtó újdonságai

A körfolyosóról nyíló bejárati ajtók esetében különösen fontos a megfelelő hanggátlás és a jó hőszigetelés, mivel itt közvetlenül a folyosóról lehet bejutni a lakóépület egyes lakásaihoz. A Thermo65 acél/alumínium házbejárati ajtó a gyártó adatai szerint csak a Hörmann-nál kapható hőhídmentes hanggátló ajtóként, mely így teljesen ideális erre a felhasználási területre is. Az alapkivitel részeként járó süllyeszthető padlótömítéssel ez a termék teljesíti a 2. hanggátlási osztályt, az opcionálisan kapható aljzatküszöbbel pedig a hanggátlás 43 dB-re (3. hanggátlási osztály) hitelesített. Ráadásul a hőhídmentes hanggátló ajtó nagyon jó hőszigetelési értékkel rendelkezik, az U-érték akár 0,95 W/m3K is lehet.

Hőrmann bejárati ajtó

A Hörmann a Thermo65 acél/alumínium házbejárati ajtó programot négy új, üvegezett motívummal bővítette. Ide tartozik többek között a filigrán és elegáns megjelenésű 610 S ajtómotívum, mely rászerelt üvegezőkeret nélküli változat. A másik három motívum nemesacél keretes négyzet, illetve rombuszüvegezéssel rendelkezik.

Hőrmann bejárati ajtó

A Thermo65 ajtó esetében az üvegezések kiválasztási lehetőségei az úgynevezett tükrös kémlelőüveggel lettek bővítve. Az üveg a világosabb oldalon visszatükröződik, így a belső térbe nem lehet betekinteni. A sötétebb oldal felől a világosabb felé viszont lehetséges az átlátás.

A ThermoSafe alumínium házbejárati ajtó újdonságai

A ThermoSafe alumínium házbejárati ajtók esetében is bővíti az eddigi motívumválasztékot a Hörmann. 14 féle klasszikus designú motívum érkezik újonnan az eddigiekhez. Tizenegy ilyen motívum csúcsminőségű ornament üvegezéssel, három motívum pedig kazettás megjelenésű belemart profilírozással rendelkezik. A gyártó így kielégíti a klasszikus motívumok iránti növekvő igényt, melyet például a régi épületek felújítására kérnek, vagy amelyek a vidéki stílusú házakkal harmonizálnak. Opcionálisan a házbejárati ajtók belső oldala kérhető klasszikus motívumokkal, hogy az a Hörmann ClassicLine beltéri ajtókkal összhangban legyen.

Hőrmann bejárati ajtó
Népszerűek a témában

Napfényes penthouse lakás – Fókuszban a különleges beltéri ajtó

Láthatatlan határ nappali és terasz között

Így válasszunk nyílászárót! – 3 fontos szempont a csalódások helyett

Ez is érdekelhet

Hörmann bejárati ajtók

EGLO connect okoslámpa: A fény, ahogy Te AKAROD!

Design elem és funkcionalitás a fürdődben az AREZZO design-tól

Újítsd fel garázsod műgyanta vékonybevonattal!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Most érdemes igazán napelemben gondolkozni

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Így élvezheti a fürdőszobája panorámáját zuhanyzás közben és teheti tágasabbá a teret egyszerre Walk-In zuhanyfallal

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Így válasszunk bejárati ajtót! Design, biztonság, tartósság – és még számos fontos szempont

Kockából építhető mindenre kiterjedő okosotthon - A Hörmann Homee-val teljes okosotthon ökoszisztéma építhető

Nyiss a stílusodra! Körbenéztünk az Ajtógyár / Kilincsgyár beltéri ajtó és kilincs áruházban és megtaláltuk, amit kerestünk

Ajtómeghajtással egy világjárvány ellen - Érintésmentes megoldással csökkenthető a fertőzések terjedése

Hörmann - Tervezzük meg garázskapunkat! – Útmutató lépésről lépésre

Modern és minimalista enteriőrök látványos beltéri ajtói – típusok, felületek, anyagok

Mi az energiamérleg, és miért érdemes javítani rajta?

5 pénztárca kímélő környezettudatos szempont építkezésnél

Napfényes penthouse lakás – Fókuszban a különleges beltéri ajtó

Összekötve a természettel - Prémium nyílászáró megoldások

Megtervezhetjük garázskapunkat – most azt is megmutatjuk, hogyan!

Jobbat választunk, ha nincs ki megjavítsa?