Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események

Megnéztem, kipróbáltam, megértettem – GABO ablakok testközelből: így készülnek a prémium minőségű nyílászárók

Ekkora ziccert nem lehet kihagyni, le is csaptam a lehetőségre. Hiszen újságíróként érdekel minden, ami új, érdekes, és amiről tudom, hogy az olvasó számára hasznos tartalmat jelent majd itt, az oldalon. Ezzel a motivációval írtam meg eddigi cikkemet is a GABO ablakok termékeiről. Ezúttal a gyártó, az Ablakszerker Kft. meghívására testközelből győződhettem meg róla, hol és hogyan készülnek azok a magas minőséget képviselő nyílászárók, melyek sok-sok évre, akár évtizedekre megoldást nyújtanak azok számára, akik a 100%-ban magyar tulajdonú székesfehérvári cég termékei mellett teszik le a voksukat, legyen az egy szálloda Nyugat-Európában, vagy éppen egy kis hétvégi ház Magyarországon.

Építkezik? Felújít? A GABO ablakok önt is várják!

Betekinteni a kulisszák mögé mindig izgalmas tapasztalatszerzés. Egy kirakós darabjaiként összeáll a teljes kép, hány embernek mennyi és milyen munkája van abban, hogy például egy széles panorámát biztosító, hatalmas emelő-toló teraszajtót szinte szürreálisan könnyen, minimális erő kifejtésével, egy ujjal is könnyedén mozgatható. Mint ahogyan erről én is meggyőződhettem, amikor a bemutatóteremtől elindulva végigjártam a gyártás egyes fázisait. És ez a jó sorrend: előbb kész állapotában szemügyre venni, megfogni, kipróbálni a prémium minőségű nyílászárókat, majd látni, milyen elemekből és hogyan áll össze az a termék, amit aztán beépítünk az otthonunkba.

GABO nyílászárók

Nagyon fontos, hogy a GABO ablakok vezetői, munkatársai kifejezetten bátorítják az építkezőket, felújítókat, hogy látogassanak el székesfehérvári központjukba, és testközelből győződjenek meg arról, hogy az általuk kiválasztott ajtókba, ablakokba pontosan azok az alkatrészek kerülnek, melyeknek a minőség érdekében ott a helyük. Sőt, amennyiben azt a legjobb végeredmény érdekében szakmailag indokoltnak tartják, még túl is teljesítik a szigorú nemzetközi szabványoknak való megfelelést. Ennek a gyártási alapfilozófiának is köszönhető, hogy aki GABO nyílászárókat építtet be, az az ablakaira, a bejárati vagy teraszajtóra nézve még sok-sok évvel, akár évtizedekkel később is jó érzéssel mondhatja, hogy „Na, ez jó vétel volt!”

Ehhez azonban arra is szükség van, hogy a nyílászárókat a gyártó előírásai szerint, szakszerűen építsék be. Ezt a munkát az adott projektre delegált alvállalkozók végzik, a GABO ablakok szakmai irányítása, elvárásai és felügyelete mellett.

GABO nyílászárók

Önbecsapós „spórolás” helyett: megoldások hosszú távra

Éppen ezért, amikor döntést hozunk, hogy mennyi pénzt szánunk ajtókra, ablakokra, tartsuk szem előtt: nyílászárót nem néhány évre választunk, ezért édeskevés, hogy egy ajtó, ablak csak jól néz ki (ha egyáltalán…), ha aztán a kispórolt, vagy éppen belerakott, de gyatra minőségű alkatrészek miatt sorra jönnek elő a problémák. A GABO ablakok termékeinél ezekkel a bosszúság-faktorokkal nem kell számolni, mert biztosak lehetünk benne, a műanyag, illetve alumínium nyílászáróik minőségi alapanyagok és alkatrészek felhasználásával, folyamatosan ellenőrzött, precíz megmunkálással készülnek, a beépítésről pedig a cég szakemberei gondoskodnak, akik minden szükséges tanáccsal ellátják az ügyfeleket.

ÉRDEKLŐDÖM A GABO ABLAKOK SZOLGÁLTATÁSAI IRÁNT

Harmóniában a környezettel

A prémium minőség mellett az Ablakszerker Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy termékeit minél környezetkímélőbb módon állítsa elő, így a két üzemcsarnokának tetejére napelemrendszert telepítettek a közelmúltban, eleget téve ezzel az energiaoptimalizált üzemeltetésnek, saját környezetvédelmi elvárásaiknak. Ugyancsak a környezettudatos gyártási filozófiához kapcsolódik, hogy nem engedik meg maguknak a „spórolásnak” azt a luxusát, hogy folyamatosan használt akkumulátorokkal terheljék a környezetet, ezért a munkaállomásokra a legjobb (így drágább) csavarbehajtókat, az összereléshez szükséges eszközöket biztosítják.

GABO nyílászárók

A legstabilabb magyar cégek között

Mivel az Ablakszerker Kft-nek nem a gyors, hitelekkel „felturbózott” növekedés a célja, anyagi erőforrásaik jól átgondolt felhasználásával, hitel felvétele nélkül képesek évről évre gyarapodni. Ennek megfelelően érthető, ugyanakkor Magyarországon nem sok vállalat (a cégek 0,63%-a!) mondhatja el magáról, hogy a pénzügyi stabilitásról és megbízhatóságról árulkodó Bisnode tanúsítványból az AAA Gold minősítéssel rendelkeznek.

AJÁNLATOT KÉREK

Népszerűek a témában

A nyílászáró-beépítés aranyszabályai

Láthatatlan határ nappali és terasz között

Jobbat választunk, ha nincs ki megjavítsa?

Ez is érdekelhet

10+1 termék, amiért megéri kilátogatni a Bútor, Lámpa, Lakástextil Kiállításra

Így csaljunk a csempével: hidegburkolattal is formálhatjuk a teret

Kültéri világítás lépésről lépésre

Legyen neked is DESIGN ELEM a fürdőszobádban a törölközőszárítód!

Higiénia, praktikum és esztétikum a fürdőszobában

Szabad mozgás a fürdőben, avagy minden, amit tudnia kell az akadálymentesített fürdőszobákról

Ahogyan még soha nem gondolt a zuhanyajtókra

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Ajtómeghajtással egy világjárvány ellen - Érintésmentes megoldással csökkenthető a fertőzések terjedése

Modern és minimalista enteriőrök látványos beltéri ajtói – típusok, felületek, anyagok

Mi az energiamérleg, és miért érdemes javítani rajta?

5 pénztárca kímélő környezettudatos szempont építkezésnél

Napfényes penthouse lakás – Fókuszban a különleges beltéri ajtó

Mit tudnak a legmodernebb bejárati ajtók? Új motívumok és bővített felhasználási terület

Összekötve a természettel - Prémium nyílászáró megoldások

Megtervezhetjük garázskapunkat – most azt is megmutatjuk, hogyan!

Jobbat választunk, ha nincs ki megjavítsa?

Ki mondta, hogy egy garázskapu nem lehet trendi?

Az ablak nem gyerekjáték - Hogyan válasszunk nyílászárót a gyerekszobába?

A nyílászáró-beépítés aranyszabályai

Így fogunk 2023-ban zuhanyozni (válogatás a legizgalmasabb trendekből)

Tippek és tanácsok a panelek energetikai korszerűsítéséhez

Ennyit spórolhat 10 év alatt egy jó ár-érték arányú zuhanykabinnal

10 + 1 tipp otthonunk sikeres energetikai korszerűsítéséért

Térformálás design elemekkel