Hirdetés

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

Egy saját medence a kertben vagy a házban egyszerre kínálja a biztonságos és kellemes otthoni időtöltés lehetőségét, valamint jelentősen növeli az ingatlan értékét.

A világjárvány jelentősen átírta nyaralási szokásainkat, szabadidős tevékenységeinket. A fokozott higénia és a család biztonságának kérdése sokkal nagyobb fókuszt kapott, mint korábban. Ezek ismeretében biztonsággal kijelenthetjük, hogy manapság egy otthoni medence már egyáltalán nem luxus, sokkal inkább az egészségmegőrzés, kikapcsolódás, közös családi program eszköze.

Aki arra vágyik, hogy az otthoni nyaralás, tartalmas időtöltés előnyeit élvezze, annak érdemes előre gondolkodnia és már most felvenni a kapcsolatot a medence építés és felújítás területén világvezető francia céggel, a DESJOYAUX magyarországi képviseletével. 50 év medenceépítési tapasztalatával, magyarországi és nemzetközi minőségi referenciával várjuk Önt a TÓ2-ben. Óriási előny, hogy a DESJOYAUX-nál mindent megkap az úszómedencéhez. Első osztályú medenceszolgáltatást kínálunk a medence karbantartásától a medence felújításáig.

DESJOYAUX medence

DESJOYAUX által szabadalmaztatott, és azóta az egész világot meghódító koncepció alapjaiban megreformálta a medenceépítést: a tökéletes minőséget, a megbízhatóságot és a formatervezési szabadságot hangolta össze a környezetbarát technikai megoldásokkal, valamint a gyors építési idővel. Bármilyen hihetetlen, a földmunkák után akár egy héttel használatra készen állhat a medencénk.

DESJOYAUX medence

Hogyan lehetséges ez? A DESJOYAUX medence gépészete egy önálló egység, ami feleslegessé teszi a földalatti vízcsőcsőrendszer, a kiegyensúlyozó tartály és a külső szivattyú kiépítését. A 100% -ban francia gyártmányú, szabadalmaztatott DESJOYAUX medenceszűrő egység minden típusú medencéhez alkalmas megoldás, új és felújított betonmedencéhez úgyszintén. Bizonyított hatékonyság, könnyű karbantartás és esztétika, ezek jellemzik a DESJOYAUX medencéket.

DESJOYAUX medence

A DESJOYAUX hazai képviselője kültéri és fedett medencéket egyaránt megépít. Szabadon szárnyalhat a fantázia, bármilyen formájú és méretű medence tervezhető, egyedi, testre szabott megoldásokkal, fürdéshez, úszáshoz, az egészség megőrzéséhez vagy csak a pihenéshez. A folyamatos úszásélményhez ellenáramoltató berendezés integrálására is van lehetőség.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

A DESJOYAUX medence szerkezete

A medence építésének alapelve, hogy a falakat alkotó paneleket karbonáttal kevert újrahasznosított polipropilénből állítják össze, a medence méretének és alakjának megfelelően. Ezután a zsaluzatot egyetlen művelettel felszerelik, megerősítik és betonnal kiöntik, olyan technikákat alkalmazva, melyek garantálják a biztonságot és a hosszú élettartamot.

DESJOYAUX medence

A DESJOYAUX szűrőrendszer előnyei

Vége a drága és bonyolult árokásásnak a föld alatti vízcsőrendszerhez - a DESJOYAUX medencékhez erre nincsen szükség. A nyilvánvalóan kisebb helyigény mellett óriási jelentőségű, hogy ezzel együtt megszűnik az esélye a földalatti vízszivárgásának. A szűrőrendszer nem terheli feleslegesen a szennyvízelvezetést, és jelentősen csökkenti a vízfogyasztást. A DESJOYAUX által tervezett, szabadalmaztatott és gyártott exkluzív rendszernek köszönhetően egész évben könnyen tisztán tarthatjuk medencénket.

Míg egy hagyományos homokszűrő 30 mikronnál szűr, a DESJOYAUX szűrőközege akár 6 mikronos szűrési finomságot is lehetővé tesz, ezzel biztosítva a kivételes vízminőséget. A vizet a skimmerből 6-30 mikronos szűrési finomságú membránba szívják. A szállítófúvókákon keresztül ezt a szűrt vizet visszavezetik a medencébe, így a teljes vízmennyiség ugyanazon a vízforgatási és tisztítási folyamaton megy keresztül. Az előszűrőben található fertőtlenítő termékek kiegészítik a membrán hatását, így a medencébe csak a rovaroktól, levelektől vagy bármely más részecskétől megtisztított, tökéletesen tiszta víz kerül vissza.

DESJOYAUX medence

Újabb előny, hogy a teljes víztömeg átforgatását gyorsan, mindössze 2 óra alatt végzi a berendezés, összehasonlítva a szokásos átlagosan 6 órával, ami a tökéletes vízminőség mellett magasfokú hatékonyságot és jelentős energiamegtakarítást is eredményez.

Fontos szempont, hogy ez a gyorsan telepíthető szűrőrendszer megoldást kínál a korábban épített betonmedencékhez is.

További előnyök

  • A medence téliesítése melepően egyszerű.
  • Egyszerű szűrőtisztítási karbantartás, alacsonyabb karbantartási költségek.
  • Csendes és gazdaságos.

A DESJOYAUX magyarországi képviseleténél a Tó2-ben mindent egy helyen megtalál, megrendelhet.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

A bioklimatikus komfort új dimenziója: PRATIC CONNECT

Élet a zöldben – Otthon a kertben

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Ki miért vesz VitalSpa jakuzzit? - „Egy kanapé helyett vettük, hogy le tudjunk ülni a barátokkal beszélgetni”

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

Okos megoldások a kertben - Tökéletes kényelem, gombnyomásra

Az otthon egy érzés, kültéren is! Hangulatos elemek a kertbe a Tó2-től

SZÁLLODAI MEGOLDÁSOK KONFERENCIA: Fürdőszobák és wellness terek fejlesztése, korszerűsítése

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

3 ok, amiért érdemes részt venni a Burkolói workshopon

Vásárlási listák
További vásárlási listák