Hirdetés

Otthoni medence – lehetőség a tartalmas időtöltésre, az egészségmegőrzésre és a biztonságos nyaralásra

Egy saját medence a kertben vagy a házban egyszerre kínálja a biztonságos és kellemes otthoni időtöltés lehetőségét, valamint jelentősen növeli az ingatlan értékét.

A világjárvány jelentősen átírta nyaralási szokásainkat, szabadidős tevékenységeinket. A fokozott higénia és a család biztonságának kérdése sokkal nagyobb fókuszt kapott, mint korábban. Ezek ismeretében biztonsággal kijelenthetjük, hogy manapság egy otthoni medence már egyáltalán nem luxus, sokkal inkább az egészségmegőrzés, kikapcsolódás, közös családi program eszköze.

Aki arra vágyik, hogy az otthoni nyaralás, tartalmas időtöltés előnyeit élvezze, annak érdemes előre gondolkodnia és már most felvenni a kapcsolatot a medence építés és felújítás területén világvezető francia céggel, a DESJOYAUX magyarországi képviseletével. 50 év medenceépítési tapasztalatával, magyarországi és nemzetközi minőségi referenciával várjuk Önt a TÓ2-ben. Óriási előny, hogy a DESJOYAUX-nál mindent megkap az úszómedencéhez. Első osztályú medenceszolgáltatást kínálunk a medence karbantartásától a medence felújításáig.

DESJOYAUX medence

DESJOYAUX által szabadalmaztatott, és azóta az egész világot meghódító koncepció alapjaiban megreformálta a medenceépítést: a tökéletes minőséget, a megbízhatóságot és a formatervezési szabadságot hangolta össze a környezetbarát technikai megoldásokkal, valamint a gyors építési idővel. Bármilyen hihetetlen, a földmunkák után akár egy héttel használatra készen állhat a medencénk.

DESJOYAUX medence

Hogyan lehetséges ez? A DESJOYAUX medence gépészete egy önálló egység, ami feleslegessé teszi a földalatti vízcsőcsőrendszer, a kiegyensúlyozó tartály és a külső szivattyú kiépítését. A 100% -ban francia gyártmányú, szabadalmaztatott DESJOYAUX medenceszűrő egység minden típusú medencéhez alkalmas megoldás, új és felújított betonmedencéhez úgyszintén. Bizonyított hatékonyság, könnyű karbantartás és esztétika, ezek jellemzik a DESJOYAUX medencéket.

DESJOYAUX medence

A DESJOYAUX hazai képviselője kültéri és fedett medencéket egyaránt megépít. Szabadon szárnyalhat a fantázia, bármilyen formájú és méretű medence tervezhető, egyedi, testre szabott megoldásokkal, fürdéshez, úszáshoz, az egészség megőrzéséhez vagy csak a pihenéshez. A folyamatos úszásélményhez ellenáramoltató berendezés integrálására is van lehetőség.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

A DESJOYAUX medence szerkezete

A medence építésének alapelve, hogy a falakat alkotó paneleket karbonáttal kevert újrahasznosított polipropilénből állítják össze, a medence méretének és alakjának megfelelően. Ezután a zsaluzatot egyetlen művelettel felszerelik, megerősítik és betonnal kiöntik, olyan technikákat alkalmazva, melyek garantálják a biztonságot és a hosszú élettartamot.

DESJOYAUX medence

A DESJOYAUX szűrőrendszer előnyei

Vége a drága és bonyolult árokásásnak a föld alatti vízcsőrendszerhez - a DESJOYAUX medencékhez erre nincsen szükség. A nyilvánvalóan kisebb helyigény mellett óriási jelentőségű, hogy ezzel együtt megszűnik az esélye a földalatti vízszivárgásának. A szűrőrendszer nem terheli feleslegesen a szennyvízelvezetést, és jelentősen csökkenti a vízfogyasztást. A DESJOYAUX által tervezett, szabadalmaztatott és gyártott exkluzív rendszernek köszönhetően egész évben könnyen tisztán tarthatjuk medencénket.

Míg egy hagyományos homokszűrő 30 mikronnál szűr, a DESJOYAUX szűrőközege akár 6 mikronos szűrési finomságot is lehetővé tesz, ezzel biztosítva a kivételes vízminőséget. A vizet a skimmerből 6-30 mikronos szűrési finomságú membránba szívják. A szállítófúvókákon keresztül ezt a szűrt vizet visszavezetik a medencébe, így a teljes vízmennyiség ugyanazon a vízforgatási és tisztítási folyamaton megy keresztül. Az előszűrőben található fertőtlenítő termékek kiegészítik a membrán hatását, így a medencébe csak a rovaroktól, levelektől vagy bármely más részecskétől megtisztított, tökéletesen tiszta víz kerül vissza.

DESJOYAUX medence

Újabb előny, hogy a teljes víztömeg átforgatását gyorsan, mindössze 2 óra alatt végzi a berendezés, összehasonlítva a szokásos átlagosan 6 órával, ami a tökéletes vízminőség mellett magasfokú hatékonyságot és jelentős energiamegtakarítást is eredményez.

Fontos szempont, hogy ez a gyorsan telepíthető szűrőrendszer megoldást kínál a korábban épített betonmedencékhez is.

További előnyök

  • A medence téliesítése melepően egyszerű.
  • Egyszerű szűrőtisztítási karbantartás, alacsonyabb karbantartási költségek.
  • Csendes és gazdaságos.

A DESJOYAUX magyarországi képviseleténél a Tó2-ben mindent egy helyen megtalál, megrendelhet.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

A Himalájából az otthonunkba – a só egészséges és esztétikus megoldásai

Rendhagyó, eddig kevésbé ismert felhasználási módját mutatjuk be a sónak. A Himalája Sóház a Pakisztánból származó só számos felhasználási lehetőségét kínálja. Mi most elsősorban arra a szegmensre helyeztük a fókuszt, mely Magyarországon még talán kevésbé ismert: a sóra, mint lakberendezési megoldásra.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.

Masszázsmedencét a teraszra! - Új perspektívában a külső terek berendezése

Kevesen gondolnak arra, hogy a terasz ülőgarnitúráját masszázsmedencére cseréljék, hogy a fotel helyett pezsgőfürdőben elmerülve szemléljék a házukat övező tájat. Pedig az ötlet tökéletes azok számára, akik többre vágynak egy szépen berendezett terasznál, verandánál. Azoknak, akik egy kis fényűzésre szomjaznak, ami elérhető.

A jakuzzi is lehet az otthoni beszélgetések új helyszíne

Gondoltunk-e már arra, hogy a kanapét és annak jól bejáratott funkcióit jakuzzira cseréljük? Úgy tűnik, eljött az ideje ennek is, érdemes fontolóra venni az ötletet!