Masszázsmedencét a teraszra! - Új perspektívában a külső terek berendezése

Kevesen gondolnak arra, hogy a terasz ülőgarnitúráját masszázsmedencére cseréljék, hogy a fotel helyett pezsgőfürdőben elmerülve szemléljék a házukat övező tájat. Pedig az ötlet tökéletes azok számára, akik többre vágynak egy szépen berendezett terasznál, verandánál. Azoknak, akik egy kis fényűzésre szomjaznak, ami elérhető.

A megszokás kétarcú. Egyrészt biztonságot, stabilitást kínál, arra viszont figyelni kell, hogy ne váljunk a rabjává, mert a végén belefásulhatunk. Legjobb, ha egyensúlyra törekszünk, tehát nyitottak vagyunk az újdonságokra, de nem bólintunk rá gondolkodás nélkül mindenre.

Mondunk erre egy egyszerű példát. Otthonunk megjelenését teljesen felforgathatja néhány új bútor elhelyezése, vagy a fal újrafestése, a burkolatok cseréje. Tehát ahhoz, hogy megváltozzon az atmoszféra, nem kell visszabontania a házat az alapokig. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan csempészhetünk némi luxust a teraszunkra anélkül, hogy különösebben átrendeznénk.

Érdeklődöm a VitalSpa termékek iránt

Masszázsmedence a teraszon

Új életre kel a környezet

A jakuzzi tulajdonosok jóval többet kapnak egy komfortos kikapcsolódási lehetőségnél: egy megváltozott érzékvilágot.

Masszázsmedence a teraszon

Mit értünk ez alatt? Valószínűleg az a legszemléletesebb, ha elmeséljük egy ügyfelünk élményét, aki évek óta ugyanott élt. Alapvetően szerette a házat és a környéket, szívesen ücsörgött, pihent a teraszon, de egy idő után úgy érezte, többre, némi változatosságra vágyik.

A kert újjáépítése helyett úgy döntött, beszerez egy masszázsmedencét a kerti kanapé mellé. Innentől kezdve nemcsak a ház összképe lett más, hanem gyakorlatilag minden. Mert amikor kényelmesen elhelyezkedett a pezsgőfürdőben és szétnézett, azt tapasztalta, hogy az addig megszokott táj kontúrjai élesebben rajzolódnak ki, a természet színei megélénkülnek, sőt a madarak is máshogy csicseregnek.

Érdeklődöm a VitalSpa termékek iránt

Miért? Egyrészt azért, mert megváltozott a nézőpont – szó szerint –, másrészt azért, mert a kellemesen simogató, forró fürdő ellazította testileg és mentálisan, így kiélezettebbé vált az érzékelése.

Masszázsmedence a teraszon

Miért ne lehetne egy jakkuzzinak ekkora varázsereje!? Tegye próbára a saját érzékszerveit! Látogasson el bemutatótermünkbe és próbálja ki személyesen a kiállított jakuzzimodelljeinket. Ha előzetesen szeretne egy nagyvonalú képet kapni a termékkínálatunkról, akkor a weboldalunkat átböngészve előre megtervezheti, hogy mely modelleket szeretné a teremben kipróbálni.

Tovább a bemutatóteremhez Felveszem a kapcsolatot a VitalSpa szakértőivel

Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Konyha a szabadban – ahogy te szeretnéd

A legizgalmasabb idei kültéri trendek egyike a komplett, épített kerti konyha – egy olyan tér, amely minden, a konyhákkal szemben támasztott elvárásnak megfelel: rengeteg tároló- és munkafelületet tartalmaz, mosogathatsz, hűthetsz és süthetsz benne, emellett formatervezett és stílusos, valamint teljesen időjárásálló.

Tó2 – A kerti élet örömei

Izgalmas bemutatótérrel bővült a hazai kertberendezési piac. A Törökbálinton található Tó2 – Your Outdoor Living kert központ szinte minden témát lefed, ami egy kert esetén szóba kerülhet.

Kis erkélytől a nagy teraszig – burkolatok, világítás, berendezés

A tavasztól őszig tartó időszakban különösen felértékelődnek még a tágasnak nem mondható külső terek is. A legapróbb erkélynek is örülni tudunk, ha pedig a talpalattnyinál több hely is jutott, azt már szinte felér a mennyországgal. Feltéve, ha jól használjuk és paradicsomi állapotot teremtünk.

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk - legyen bármekkora méretű - az egyik legjobb helyszíne lehet nyaralásunknak. Nincs más teendőnk tehát, mint minden kényelemmel és extrával felszerelni otthonunk külső tereit és kezdődhet a vakáció!

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.