Masszázsmedencét a teraszra! - Új perspektívában a külső terek berendezése

Kevesen gondolnak arra, hogy a terasz ülőgarnitúráját masszázsmedencére cseréljék, hogy a fotel helyett pezsgőfürdőben elmerülve szemléljék a házukat övező tájat. Pedig az ötlet tökéletes azok számára, akik többre vágynak egy szépen berendezett terasznál, verandánál. Azoknak, akik egy kis fényűzésre szomjaznak, ami elérhető.

A megszokás kétarcú. Egyrészt biztonságot, stabilitást kínál, arra viszont figyelni kell, hogy ne váljunk a rabjává, mert a végén belefásulhatunk. Legjobb, ha egyensúlyra törekszünk, tehát nyitottak vagyunk az újdonságokra, de nem bólintunk rá gondolkodás nélkül mindenre.

Mondunk erre egy egyszerű példát. Otthonunk megjelenését teljesen felforgathatja néhány új bútor elhelyezése, vagy a fal újrafestése, a burkolatok cseréje. Tehát ahhoz, hogy megváltozzon az atmoszféra, nem kell visszabontania a házat az alapokig. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan csempészhetünk némi luxust a teraszunkra anélkül, hogy különösebben átrendeznénk.

Érdeklődöm a VitalSpa termékek iránt

Masszázsmedence a teraszon

Új életre kel a környezet

A jakuzzi tulajdonosok jóval többet kapnak egy komfortos kikapcsolódási lehetőségnél: egy megváltozott érzékvilágot.

Masszázsmedence a teraszon

Mit értünk ez alatt? Valószínűleg az a legszemléletesebb, ha elmeséljük egy ügyfelünk élményét, aki évek óta ugyanott élt. Alapvetően szerette a házat és a környéket, szívesen ücsörgött, pihent a teraszon, de egy idő után úgy érezte, többre, némi változatosságra vágyik.

A kert újjáépítése helyett úgy döntött, beszerez egy masszázsmedencét a kerti kanapé mellé. Innentől kezdve nemcsak a ház összképe lett más, hanem gyakorlatilag minden. Mert amikor kényelmesen elhelyezkedett a pezsgőfürdőben és szétnézett, azt tapasztalta, hogy az addig megszokott táj kontúrjai élesebben rajzolódnak ki, a természet színei megélénkülnek, sőt a madarak is máshogy csicseregnek.

Érdeklődöm a VitalSpa termékek iránt

Miért? Egyrészt azért, mert megváltozott a nézőpont – szó szerint –, másrészt azért, mert a kellemesen simogató, forró fürdő ellazította testileg és mentálisan, így kiélezettebbé vált az érzékelése.

Masszázsmedence a teraszon

Miért ne lehetne egy jakkuzzinak ekkora varázsereje!? Tegye próbára a saját érzékszerveit! Látogasson el bemutatótermünkbe és próbálja ki személyesen a kiállított jakuzzimodelljeinket. Ha előzetesen szeretne egy nagyvonalú képet kapni a termékkínálatunkról, akkor a weboldalunkat átböngészve előre megtervezheti, hogy mely modelleket szeretné a teremben kipróbálni.

Tovább a bemutatóteremhez Felveszem a kapcsolatot a VitalSpa szakértőivel

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Kis erkélytől a nagy teraszig – burkolatok, világítás, berendezés

A tavasztól őszig tartó időszakban különösen felértékelődnek még a tágasnak nem mondható külső terek is. A legapróbb erkélynek is örülni tudunk, ha pedig a talpalattnyinál több hely is jutott, azt már szinte felér a mennyországgal. Feltéve, ha jól használjuk és paradicsomi állapotot teremtünk.

Nyaralás a kertben – a kerti vakáció nélkülözhetetlen kellékei

A kertünk - legyen bármekkora méretű - az egyik legjobb helyszíne lehet nyaralásunknak. Nincs más teendőnk tehát, mint minden kényelemmel és extrával felszerelni otthonunk külső tereit és kezdődhet a vakáció!

Fürdőszoba Kiállítás | 2020 | Pataktól a jakuzziig – Beszélgetés Ács Erzsébettel és Kiszely Beátával

Beszélgetés Ács Erzsébettel, a LOSZ elnökével és Kiszely Beátával, a 2019 Év lakberendezőjével.

Otthoni wellness jakuzzival és Swim Spa-val

A prémium minőségű Swim Spa jakuzzi egyszerre kínál lehetőséget a nyugodt kikapcsolódásra és a frissítő testedzésre.

A Himalájából az otthonunkba – a só egészséges és esztétikus megoldásai

Rendhagyó, eddig kevésbé ismert felhasználási módját mutatjuk be a sónak. A Himalája Sóház a Pakisztánból származó só számos felhasználási lehetőségét kínálja. Mi most elsősorban arra a szegmensre helyeztük a fókuszt, mely Magyarországon még talán kevésbé ismert: a sóra, mint lakberendezési megoldásra.

Masszázsmedence másképp: a különleges Softub

Mindannyiunkban él egy kép, vagy egy benyomás a masszázsmedencéről: ez maga a luxus, nagy helyigényű, komoly szerkezet, melynek telepítése szakértelmet, üzemeltetése pedig gondosságot igényel. A Softub azonban olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mely megcáfolja az összes sztereotípiát.

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!

A masszázsmedence karbantartása: víztisztítás, hőszigetelés, téliesítés

Ha olyan dolgokat kellene hirtelen felsorolnunk, melyek segítségével pihentető oázist varázsolhatunk otthonunkból, akkor a masszázsmedence biztosan az első háromba kerülne. A felhőtlen ejtőzésnek azonban némi ára van: jól működő masszázsmedence nem létezik karbantartás nélkül. Vegyük sorra a teendőket!

Maximális fürdő élmény Swim Spa-val

Uszodai, illetve valóságos fürdőbeli körülményeket nehéz, vagy csak komoly kompromisszumok árán lehet otthon megteremteni. Azonban a Wellis új kollekciója olyan megoldásokat kínál, melyekkel akár egy uszoda, vagy egy wellness központ lehetőségeit tudhatjuk magunkénak.