Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Masszázsmedencét a teraszra! - Új perspektívában a külső terek berendezése

Kevesen gondolnak arra, hogy a terasz ülőgarnitúráját masszázsmedencére cseréljék, hogy a fotel helyett pezsgőfürdőben elmerülve szemléljék a házukat övező tájat. Pedig az ötlet tökéletes azok számára, akik többre vágynak egy szépen berendezett terasznál, verandánál. Azoknak, akik egy kis fényűzésre szomjaznak, ami elérhető.

A megszokás kétarcú. Egyrészt biztonságot, stabilitást kínál, arra viszont figyelni kell, hogy ne váljunk a rabjává, mert a végén belefásulhatunk. Legjobb, ha egyensúlyra törekszünk, tehát nyitottak vagyunk az újdonságokra, de nem bólintunk rá gondolkodás nélkül mindenre.

Mondunk erre egy egyszerű példát. Otthonunk megjelenését teljesen felforgathatja néhány új bútor elhelyezése, vagy a fal újrafestése, a burkolatok cseréje. Tehát ahhoz, hogy megváltozzon az atmoszféra, nem kell visszabontania a házat az alapokig. Ezúttal azt mutatjuk meg, hogyan csempészhetünk némi luxust a teraszunkra anélkül, hogy különösebben átrendeznénk.

Masszázsmedence a teraszon

Új életre kel a környezet

A jakuzzi tulajdonosok jóval többet kapnak egy komfortos kikapcsolódási lehetőségnél: egy megváltozott érzékvilágot.

Masszázsmedence a teraszon

Mit értünk ez alatt? Valószínűleg az a legszemléletesebb, ha elmeséljük egy ügyfelünk élményét, aki évek óta ugyanott élt. Alapvetően szerette a házat és a környéket, szívesen ücsörgött, pihent a teraszon, de egy idő után úgy érezte, többre, némi változatosságra vágyik.

A kert újjáépítése helyett úgy döntött, beszerez egy masszázsmedencét a kerti kanapé mellé. Innentől kezdve nemcsak a ház összképe lett más, hanem gyakorlatilag minden. Mert amikor kényelmesen elhelyezkedett a pezsgőfürdőben és szétnézett, azt tapasztalta, hogy az addig megszokott táj kontúrjai élesebben rajzolódnak ki, a természet színei megélénkülnek, sőt a madarak is máshogy csicseregnek.

Miért? Egyrészt azért, mert megváltozott a nézőpont – szó szerint –, másrészt azért, mert a kellemesen simogató, forró fürdő ellazította testileg és mentálisan, így kiélezettebbé vált az érzékelése.

Masszázsmedence a teraszon

Miért ne lehetne egy jakkuzzinak ekkora varázsereje!? Tegye próbára a saját érzékszerveit! Látogasson el bemutatótermünkbe és próbálja ki személyesen a kiállított jakuzzimodelljeinket. Ha előzetesen szeretne egy nagyvonalú képet kapni a termékkínálatunkról, akkor a weboldalunkat átböngészve előre megtervezheti, hogy mely modelleket szeretné a teremben kipróbálni.

Kapcsolódó cikkek

A zuhanykabinon túl: trendteremtő fekete zuhanyfalak és kádparavánok

Egy fekete zuhanyfal, vagy kádparaván a fürdőszobában leginkább használóinak nyitottságáról, merész ízléséről árulkodik. A legrissebb trendek pedig mindenképpen őket igazolják.

Zuhanykabinok görgős ajtóval – újratervezett precíz működés, exkluzív kivitel

Hol vannak már az akadozó, könnyen vízkövesedő, bosszantó görgős zuhanykabinok?! Szerencsére ezeket leváltották modern utódaik, melyek mind működésüket, mind megjelenésüket tekintve magasan felülmúlják a régi darabokat.

Férőhelyek kontra személyek. Hogyan határozzuk meg a férőhelyek számát jakuzzi vásárlásnál?

A gyártók szinte mindig megadják, hány férőhelyes a masszázsmedencéjük, ám ez megtévesztő lehet és lássuk be, nehezen elképzelhető, hogy egy 2x2 méteres medencében öt ember kényelmesen elfér. Éppen ezért a kiválasztásnál a férőhelyek száma helyett inkább azzal számoljunk, hogy a szalonban hány személyesnek tüntetik fel az adott modellt.

Fontos dolog, melyről a medence építést tervezők gyakran elfeledkeznek

Egy kertes ház számtalan lehetőséget rejt magában: egyik ezek közül a kerti medence. A medence szezon viszonylagos rövidsége miatt azonban más alternatívában is érdemes gondolkodnunk.

SpaTrend Expo – a legjobb program ősz kezdésre!

Az igazi jakuzzi szezon még csak most kezdődik! Látogassunk el az év egyik legnagyobb szabású jakuzzi kiállítására és vásárára, a SpaTrend Expóra!

Családi élményfürdő a jakuzziban - a program, amikor senki nem nyúl az okostelefonja után

A közös, családi fürdőzés pihentető élményt jelenthet a szülőknek és a gyerekeknek egyaránt. Mi kínálhatna jobb helyet erre, mint egy kényelmes jakuzzi?

Otthon a kertben – Kiegészítőkkel lesznek igazán hangulatosak a külső terek

Miután kertünk funkcióit az igényeinkhez igazítottuk és a kerti bútorok, árnyékolók, lámpák, tárolók is a helyükre kerültek, már csak egy lépésre vagyunk attól, hogy mindez otthonunk igazán hangulatos szegletévé váljon. Az i-re a pontot a kiegészítőkkel tehetjük fel.

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Jól átgondolt tervezéssel otthonunk alapterülete a kert, illetve a terasz irányába is növelhető. Ekkor azonban gondoskodnunk kell a megfelelő szél- és napvédelemről, a kellemes klímáról.

A hidegburkolatok összehangolása a megfelelő szaniterekkel és kiegészítőkkel – Hogyan válasszunk jól?

Nem elég rátalálni a nekünk tetsző csempére vagy padlólapra, hiszen a munka java csak ezután következik. A burkolathoz a hozzáillő szanitereket, kiegészítőket is ki kell választani és külön öröm, ha a jó minőségi segédanyagokat is be tudjuk szerezni egy helyen.