Hirdetés

Várjon el többet a padlófűtés-szabályozástól

NEA SMART 2.0 – helyiségenkénti szabályozás a komfortért, dizájnosan

Modern technológiákat alkalmazunk életünk szinte minden területén. Miért ne tennénk ugyanezt a hőfokszabályozás esetében az otthonunkban is? Mit szólna ahhoz, ha a fűtés minden tekintetben az Ön igényei szerint szabályozná a hőmérsékletet? Fedezze fel a NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozót, amelytől többet várhat el.

Padlófűtés szabályozás sajátossága

Rehau NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozó

A padlófűtéssel fűtött helyiség a nagy hőtároló képessége miatt nagyon stabil rendszert alkot. Ez egyrészt azt jelenti, hogy az átmeneti hőmérsékletingadozások gyorsan kiegyenlítődnek, másrészt az erősen lehűlt helyiség felfűtése hosszabb időt vesz igénybe. Ez a sajátosság speciális követelményeket támaszt az alkalmazott szabályozással szemben. A NEA SMART 2.0 helyiségenkénti felületfűtés-hűtés szabályozó az évtizedes tapasztalatok alapján rendszerben került kifejlesztésre.

A padlófűtés rendszerek vonatkozásában csak a helyiségenkénti szabályozás biztosítja az energiahatékonysági célkitűzések maximális elérését, a legmagasabb komfortot.

Tudjon meg többet a NEA SMART 2.0 helyiségenkénti felületfűtés-hűtés szabályozásról!

Sok smart funkció

  • A NEA SMART 2.0 helyiséghőmérséklet-szabályozó gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a kellő időben, méghozzá helyiségenként egyedileg.
  • A NEA SMART 2.0 megjegyzi a fűtési és használati jellemzőket, és automatikusan hozzájuk igazodik – az Ön beavatkozása nélkül. Ha mégis szeretne manuálisan beavatkozni, bármikor megteheti: akár magán a készüléken, a világ bármely pontjáról alkalmazáson, vagy az Amazon Alexa beszédvezérlésen keresztül.
  • A geofencing-technológiának köszönhetően a padlófűtés csak akkor fűt, amikor Ön otthon van – vagy hazafelé tart. Amikor elmegy otthonról, a NEA SMART 2.0 csökkenti a hőmérsékletet, és ez által energiát takarít meg.

A telepítés elött a rendszer tervezése elengedhetetlen. A kiviteli tervek szerves része a kapcsolási rajz, ami az egyes felületfűtési köröket, illetve, ha szükséges a hőközponti elemeket is tartalmazza. Csak ezek alapján lehetséges megadni, hogy a szabályzó mely komponenseit használjuk, és azokat miként csatlakoztatjuk.

A NEA SMART 2.0 segítségével rugalmasan lefedheti a legkülönfélébb felületfűtési és -hűtési követelményeket, a családi háztól kezdve a 60 helyiségből álló komplex megoldásokig.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Ha szeretné megtapasztalni a NEA SMART 2.0 komfortját, akkor nem kell újra építkeznie, mivel a helyiség hőmérsékletszabályozó tökéletesen alkalmas felújításokhoz is. A meglévő szabályozó gyorsan és egyszerűen kicserélhető a NEA SMART 2.0-ra. A vezeték nélküli technológia feleslegessé teszi a kábelezést. A vésés és vakolás gyakorlatilag teljesen elhagyható. De a vezetékes változatok is alkalmasak az egyszerű cserére szinten minden meglévő rendszer esetén.

A rendszer beüzemeléséhez nem szükséges külön program használata, egy táblagép vagy mobiltelefon böngészőjének segítségével elvégezhetők a beállítások.

A NEA SMART 2.0 felhő alapú rendszer biztosítja a fűtésszerelő számára a távkarbantartási lehetőséget, ami radikálisan csökkentheti az időigényes, drága helyszíni kiszállást – egyidejűleg növeli a tulajdonos elégedettséget.

Rehau NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozó

Elegáns megjelenés, magas komfort

A hőmérséklet-szabályozó kiváló megjelenésű és elegáns formatervezésű, kétféle színben: egyszerű és feltűnésmentes fehér, vagy a tekintetet vonzó fekete. Az időtlenül modern LED-es mátrix kijelző és a visszafogottan világító keret meggyőző. A NEA SMART 2.0 ezáltal tökéletesen beleillik az otthonába, és Ön minden tekintetben jól érezheti magát.

Szeretne kivitelezői árajánlatot kapni? Készítse el 5 perc alatt Ön!

 | 
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Világos, a bejárati ajtót bezárjuk, ha elutazunk. Miért nem tesszük ugyanezt a vízvezetékkel is?

Kompakt okosotthon rendszer: a nagyobb kényelem könnyed megoldása

Kandalló – soha nem megy ki a divatból. Új anyagok, innovatív tűzterek, energiatakarékosság

Élvezd a kerted egész évben! Teraszmelegítés felsőfokon

82 év alatt újulhat meg a teljes családi ház állomány Magyarországon. Unokáink már látni fogják?

Patikamérlegen a hőszigetelés vastagsága

Több, mint fűtés: Ariston hőszivattyúk a megújuló energia erejével

Betatherm: itthon is erősödik a külföldön már befutott radiátor-gyártó

Fűtés másképp: LG Therma-V Monobloc-os hőszivattyúk

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

REHAU RAUVISIO noir: a szépség érintése

A matt újradefiniálása a bútorfelületeken - REHAU nemes matt kollekció

Gyönyörű bútorfelületek fényes és matt kivitelben

112 dekor és széles szaniter választék az eredménye a REHAU és a Hyundai összefogásának

Energiafogyasztásban dobogós helyen a lakosság

Vásárlási listák
További vásárlási listák