Hirdetés

Várjon el többet a padlófűtés-szabályozástól

NEA SMART 2.0 – helyiségenkénti szabályozás a komfortért, dizájnosan

Modern technológiákat alkalmazunk életünk szinte minden területén. Miért ne tennénk ugyanezt a hőfokszabályozás esetében az otthonunkban is? Mit szólna ahhoz, ha a fűtés minden tekintetben az Ön igényei szerint szabályozná a hőmérsékletet? Fedezze fel a NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozót, amelytől többet várhat el.

Padlófűtés szabályozás sajátossága

Rehau NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozó

A padlófűtéssel fűtött helyiség a nagy hőtároló képessége miatt nagyon stabil rendszert alkot. Ez egyrészt azt jelenti, hogy az átmeneti hőmérsékletingadozások gyorsan kiegyenlítődnek, másrészt az erősen lehűlt helyiség felfűtése hosszabb időt vesz igénybe. Ez a sajátosság speciális követelményeket támaszt az alkalmazott szabályozással szemben. A NEA SMART 2.0 helyiségenkénti felületfűtés-hűtés szabályozó az évtizedes tapasztalatok alapján rendszerben került kifejlesztésre.

A padlófűtés rendszerek vonatkozásában csak a helyiségenkénti szabályozás biztosítja az energiahatékonysági célkitűzések maximális elérését, a legmagasabb komfortot.

Tudjon meg többet a NEA SMART 2.0 helyiségenkénti felületfűtés-hűtés szabályozásról!

Sok smart funkció

  • A NEA SMART 2.0 helyiséghőmérséklet-szabályozó gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről a kellő időben, méghozzá helyiségenként egyedileg.
  • A NEA SMART 2.0 megjegyzi a fűtési és használati jellemzőket, és automatikusan hozzájuk igazodik – az Ön beavatkozása nélkül. Ha mégis szeretne manuálisan beavatkozni, bármikor megteheti: akár magán a készüléken, a világ bármely pontjáról alkalmazáson, vagy az Amazon Alexa beszédvezérlésen keresztül.
  • A geofencing-technológiának köszönhetően a padlófűtés csak akkor fűt, amikor Ön otthon van – vagy hazafelé tart. Amikor elmegy otthonról, a NEA SMART 2.0 csökkenti a hőmérsékletet, és ez által energiát takarít meg.

A telepítés elött a rendszer tervezése elengedhetetlen. A kiviteli tervek szerves része a kapcsolási rajz, ami az egyes felületfűtési köröket, illetve, ha szükséges a hőközponti elemeket is tartalmazza. Csak ezek alapján lehetséges megadni, hogy a szabályzó mely komponenseit használjuk, és azokat miként csatlakoztatjuk.

A NEA SMART 2.0 segítségével rugalmasan lefedheti a legkülönfélébb felületfűtési és -hűtési követelményeket, a családi háztól kezdve a 60 helyiségből álló komplex megoldásokig.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Ha szeretné megtapasztalni a NEA SMART 2.0 komfortját, akkor nem kell újra építkeznie, mivel a helyiség hőmérsékletszabályozó tökéletesen alkalmas felújításokhoz is. A meglévő szabályozó gyorsan és egyszerűen kicserélhető a NEA SMART 2.0-ra. A vezeték nélküli technológia feleslegessé teszi a kábelezést. A vésés és vakolás gyakorlatilag teljesen elhagyható. De a vezetékes változatok is alkalmasak az egyszerű cserére szinten minden meglévő rendszer esetén.

A rendszer beüzemeléséhez nem szükséges külön program használata, egy táblagép vagy mobiltelefon böngészőjének segítségével elvégezhetők a beállítások.

A NEA SMART 2.0 felhő alapú rendszer biztosítja a fűtésszerelő számára a távkarbantartási lehetőséget, ami radikálisan csökkentheti az időigényes, drága helyszíni kiszállást – egyidejűleg növeli a tulajdonos elégedettséget.

Rehau NEA SMART 2.0 felületfűtés-hűtés helyiséghőmérséklet-szabályozó

Elegáns megjelenés, magas komfort

A hőmérséklet-szabályozó kiváló megjelenésű és elegáns formatervezésű, kétféle színben: egyszerű és feltűnésmentes fehér, vagy a tekintetet vonzó fekete. Az időtlenül modern LED-es mátrix kijelző és a visszafogottan világító keret meggyőző. A NEA SMART 2.0 ezáltal tökéletesen beleillik az otthonába, és Ön minden tekintetben jól érezheti magát.

Szeretne kivitelezői árajánlatot kapni? Készítse el 5 perc alatt Ön!

Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Ahány kád, annyi lehetőség – újdonságok az M-Acryltól

Ahány ház, annyi szokás – foglalja össze a közmondás azt az általános megállapítást, hogy ahány ember, annyiféle életérzés, gondolkodásmód, illetve ezekből fakadó igények létezhetnek. Ahány kád, annyi lehetőség – fűzhetjük tovább a nyitógondolatot, hiszen ma már a fürdőszobai jelenlétünk messze túlmutat a tisztálkodáson, ez a helyiség fokozatosan vált egyre inkább az otthoni pihenés színterévé. Ennek hangsúlyos eleme a fürdőkád, amelyekből eddig is széles kínálatot biztosított, 2020 azonban további újdonságokkal szélesítette a termékpalettát.

Patikamérlegen a hőszigetelés vastagsága

A 2021. január 1-je után új építésű lakóépületek esetén előírt közel nulla energiafelhasználás eléréséhez a hőszigetelési vastagságoknak elkerülhetetlenül növekednie kell. Ez tény és szakemberek évek óta figyelmeztetnek a közeledő változásra. Tévedés viszont, hogy ez csak az építési költségek komoly emelkedésével lehetséges.

Több, mint fűtés: Ariston hőszivattyúk a megújuló energia erejével

Ha három ismérvet kellene felsorakoztatni, hogy miért érdemes beruházni az Ariston által gyártott Nimbus NET hőszivattyú-család valamelyik tagjára, akkor ezek lennének azok: hatékony, megtérülő és környezettudatos.

Betatherm: itthon is erősödik a külföldön már befutott radiátor-gyártó

A nemzetközi sikerek után a hazai piacra is fokozott figyelmet fordít a Betatherm, így a miskolci cég saját fejlesztésű radiátorai itthon is egyre népszerűbbek.

Fűtés másképp: LG Therma-V Monobloc-os hőszivattyúk

Az ősz beköszöntével ismét slágertémává válnak az alternatív fűtési megoldások. Manapság számos különféle, a távhőtől és az általános gázos fűtési megoldásoktól eltérő rendszerek is elérhetők a korszerűsítésre, vagy új otthon kialakítására vállalkozók számára.

Családi ház felújítása 3. rész – A fűtésrendszer korszerűsítése

„Aki olyan mértékű felújításra szánja el magát, mint mi, legjobb, ha a fűtésrendszert egy alapos újragondolásnak veti alá.” Személyes tapasztalatok egy - többé-kevésbé - saját kezűleg végzett felújításról.

Régi borospincéből építész műterem Budajenőn

Felújtani, átalakítani, az eredeti funkciókat elhagyni és újragondolni, komoly munka, de látva az eredményt, kimondhatjuk: megéri fáradozni.

Miért hasznos beltéri ventilátort alkalmazni? – Működés és szerelés

A beltéri ventilátor alkalmazása egy sokak számára ismert problémára kínál megoldást: az egymással szomszédos, ám eltérő hőmérsékletű helyiségek tehetők ily módon komfortossá.