RE.SOURCE: kényelem és funkcionalitás egyben

Víz változatosan. Egyszerűen. Okosan

A napi vízfogyasztást meghatározó főbb jellemzők az életkor, a nem és az aktuális tevékenység, környezeti hőmérséklet. Az EFSA, Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság majd 50 oldalas tanulmányának ajánlása felnőtt férfi: 2,5, nő: 2 liter/nap. Ha vízfogyasztásról beszélünk, azonnal jön a következő szempont, a minőség! Egyszerűen fogalmazva: vezetékes vagy palackos ásványvizet részesítsem előnyben?

Rehau RE.SOURCE okos vízadagoló

Vezetékes vagy palackos ivóvíz

Az ivóvíz minőségi követelményeire és az ellenőrzés rendjére vonatkozó előírásokat a 201/2001. (X. 25.) Kormányrendelet tartalmazza. Kérdés a fogyasztó számára, hogy az idegen anyagok milyen határértékekkel találhatók a természetes és kezelt vizekben.

Az ásványvizek palackozása a kezdetekben ideiglenes fogyasztás céljából történt. Ezekre a vizekre jellemző, hogy a káros anyag tartalom alacsony, de ha a hasznos ásványi anyagok a kellő mértéknél nagyobb vagy kisebb arányban vannak jelen, akkor a hosszú távú fogyasztás meggondolandó! Nehézkes beszerzés, drága, összetételét figyelembe kell venni.

A vezetékes vizek minősége szigorúan és folyamatosan ellenőrzött. A hasznos ásványi anyagok mennyisége megfelelő, de a kiterjedt hálózatok miatt szükséges vízkezelés nem kívánatos anyagok adagolását is szükségessé teszi. Kényelmes, olcsó, összetétel központilag ellenőrzött.

Szűrt vezetékes víz. A minőségi ívóvizet kedvező áron a vezetékes víz hatékony házi szűrés mellett biztosít. Természetesen szűrés nélkül is fogyasztható, de otthonában előnyös megoldás a víz szűrése.

Vízszűrésről röviden

Az aktív szenet tartalmazó szűrők a minőségi, háztartási vízszűrésre a legelterjedtebb műszaki megoldás, mely alkalmas a klór és a szennyező anyagok eltávolítására. Az emberi szervezet számára fontos ásványi anyag tartalom a kalcium, magnézium és kálium azonban megmarad a szűrt vízben.

A fordított ozmózis (RO) elvén történő szűrés során az ásványi anyagok is teljességgel kiszűrésre kerülnek,amelyeket vissza kell juttatni a vízbe fogyasztás elött. Nyitott kérdés, hogy ez a működés előny vagy sem.

Mi a legjobb választás?

Nem is olyan egyszerű a válasz, hiszen a vízminőség és a költségek mellett másodlagosan kapcsolódnak egyéb meggondolások is, mint környezet szennyezése a PET palackok révén, kényelmetlenség a cipekedés következtében, szűrő berendezés esetén annak beszerzési, üzemeltetési és szerviz költsége.

RE.SOURCE, az okos vízadagoló

Kiemelkedő megoldás a RE.SOURCE, az okos vízadagoló, mely kényelem és funkcionalitás egyben. A RE.SOURCE révén mindenkor higiéniai szempontból kifogástalan és jóízű vizet ihat.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

Egy készülék, számos lehetőség: sok csaptelep létezik, de a RE.SOURCE nem egy csaptelep, hanem okos vízadagoló. Használata felsőfokon biztosítja a higiéniai szempontból kifogástalan és jóízű szűrt ivóvizet, amely lehet hűtött, szénsavval dúsított vagy tűzforró. Mindez egyetlen készülékből, gombnyomásra! Külön vezeték szolgál a szűrt és a szűrés nélküli víz számára.

Az egyedülállóan szép innovatív érintő kijelzője vonzza a tekintetet.

MEG SZERETNÉM VÁSÁROLNI A TERMÉKET

Az egyéni igények szerint a RE.SOURCE három változatban áll rendelkezésre, melyek egyaránt alkalmasak lakossági, irodai és közületi használatra is.

 • RE.SOURCE BASIC mechanikus karral,
 • RE.SOURCE PREMIUM érintő kijelzővel,
 • RE.SOURCE PREMIUM+ érintő kijelzővel és forróvíz funkcióval.
Rehau RE.SOURCE okos vízadagoló

RE.SOURCE az okos vízadagoló szűrési teljesítménye

 • Aktív szenes szűrővel rendelkezik, mely a Pre-Coat technológiának köszönhetően 4-5-ször nagyobb szűrőfelülettel rendelkezik, mint a hagyományos aktív szenes szűrők.
 • Kapacitása 5 000 liter víz, cseréje azonban évente javasolt.
 • Kiszűri a vízből az 0,5μm-nél nagyobb szennyeződéseket.
 • Eltávolítja a lerakódásokat, mint a rozsda vagy homok, fém maradványokat, mint az ólom és a vas, de a klórt és az organikus anyagokat is, mint a biofilm.
 • Akár 1400 l szénsavval dúsított víz előállítására alkalmas a készülék, mivel még a 10 kg-os CO2 palack is csatlakoztatható hozzá.
 • A berendezés hűtött víz kapacitása 15 liter /óra.
 • A RE.SOURCE PREMIUM+ vízforralójának űrtartalma 500 ml.
 • A készülék óránként 6 liter forró vizet tud előállítani.
 • Hat lépésben, villámgyorsan építhető be az okos vízadagoló a Plug & Play rendszernek és a mindent tartalmazó szerelési csomagnak köszönhetően.
Rehau RE.SOURCE okos vízadagoló
Rehau RE.SOURCE okos vízadagoló
Rehau RE.SOURCE okos vízadagoló

Az okos vízkezelő használatával pénzt takarít meg és egyben nem kell többé nehéz pakkokat cipelni, ezáltal a környezet is védi. Viszlát PET palack! Viszlát cipekedés!

Szeretne kivitelezői árajánlatot kapni? Készítse el 5 perc alatt Ön!

Ez is érdekelhet

Tervezz ötcsillagos tetőt a gasztronómiából inspirálódva!

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Ezeket érdemes mérlegelni, ha napelem telepítésén gondolkozunk

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Sci-fi-be illő látvány a fürdőben - Furo zuhanykabinok

Plusz egy helyiség tavasztól őszig - Kerti- és teraszárnyékoló rendszerek

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Wellness helyiség és fürdőszoba prémium minőségben berendezve

Jelenlétszimuláció a biztonságos okosotthonért

Okosotthon egyszerűen

REHAU FLIPDOOR, a tárolás művészete

Nem szeretnénk mindent hallani… - Hatékony zajcsökkentés hangcsillapított szennyvízvezetékkel

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Jakuzzi szezon egész évben

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Világítás vezérlés – Fényt az otthonokba!

A legjobb megoldás a legjobb munkakörnyezetért – itt az emberközpontú világítás!

Akár 7 nap alatt elkészülhet a medencénk – Mutatjuk, hogyan

VIMAR, az elektromos szerelvények Ferrarija

Különleges csaptelepek, melyek feldobják a fürdőt, konyhát

Vásárlási listák
További vásárlási listák