Hirdetés

Ki mondta, hogy egy garázskapu nem lehet trendi?

Innovatív megoldással jelentkezett a világ egyik vezető garázskapu gyártója, a Hörmann. A most bevezetett termékcsalád trendi felületeket és egyedi motívumok megjelenítését teszi lehetővé a garázskapuk kialakításában. Az akár egyedi fényképet is tartalmazó felület hozza a gyártó magas színvonalú minőségét, melyet az unikális megjelenéssel kombinál. A fent említett innovatív megoldás már elérhető és rendelhető a gyártó honlapján.

A garázskapukat nemcsak funkcionálisan használjuk, hanem designelemként is fontos szerepet töltenek be otthonainkban. Annak érdekében, hogy még nagyobb legyen a tervezési szabadság a garázskapu kialakításában, a Hörmann új, strukturált trendfelületet vett fel a kínálatba. Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a gyártó lehetőséget biztosít arra, hogy a kapu felülete igény szerinti egyedi kapumotívumokkal vagy fényképekkel legyenek kialakítva.

Új trendi felület Slategrain palaszerű struktúrával

A strukturált kapufelületek nemcsak a modern kapumegjelenés miatt divatosak, hanem azért is, mert ezek a szerkezetek robusztusok, könnyen ápolhatók, az apró karcolások pedig kevésbé észrevehetők, mint a sima kapufelületen.

A Slategrain az új, trendi felület, mely palaszerű struktúrájával testesíti meg a modern kapudesignt, a strukturált felületek minden előnyét egyesítve. Az új Slategrain felület a tudatos építkezőknek és felújítóknak is érdekes választás lehet, mivel a többi kapufelülethez képest, ennek az ára is kedvezőbb. Ezek a szekcionált garázskapuk fehér és antracit színben kaphatók, valamint 15 kedvező árú preferált és egyedi RAL-színben is elérhetők.

Egyedi design a Hörmann új, Slategrain felületű garázskapuján

Egyedi kapudesign: saját kialakítású Duragrain felület

A garázskapu egy feltűnő designnak köszönhetően igazán figyelemfelkeltő is lehet. A rugalmasabb és egyedi igényekre szabott tervezés érdekében innovatív megoldást vezetett be a Hörmann: ez a Duragrain digitális nyomtatás, melynek segítségével - az építkezők és felújítók - igény szerinti, egyedi kapumotívumokkal vagy fényképekkel saját maguk alakíthatják ki a leendő garázskapu felületét. A kiváló minőségű Duragrain felület különösen robusztus, karcálló és UV-álló, így a tartós napsugárzás sem vezet a design kifakulásához. A tartósan szép kapufelület érdekében a szekcionált garázskapukat nagy szilárdságú védőlakkal vonják be, hogy megvédjék a külső behatásoktól.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Átszellőztetett homlokzati hőszigetelés ISOTEC Falpanelekkel

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Jobbat választunk, ha nincs ki megjavítsa?

Megnéztem, kipróbáltam, megértettem – GABO ablakok testközelből: így készülnek a prémium minőségű nyílászárók

Az ablak nem gyerekjáték - Hogyan válasszunk nyílászárót a gyerekszobába?

A nyílászáró-beépítés aranyszabályai

Otthonfelújítási tippek a Hörmanntól

Tippek tetőablak választáshoz – felújítóknak

Hörmann homee – Rugalmas Smart Home rendszer a nagyobb kényelemért

Így válasszunk nyílászárót! – 3 fontos szempont a csalódások helyett

Cseregyanús tetőtéri ablakok – ROTO akció

Ajtómeghajtással egy világjárvány ellen - Érintésmentes megoldással csökkenthető a fertőzések terjedése

Hörmann - Tervezzük meg garázskapunkat! – Útmutató lépésről lépésre

Beltéri ajtó trendek – üveg- és tolóajtók, minimalista megjelenés

Mi az energiamérleg, és miért érdemes javítani rajta?

5 pénztárca kímélő környezettudatos szempont építkezésnél

Vásárlási listák
További vásárlási listák