Fürdőszoba Show 2020. január 17-18-19. Kíváncsi a legújabb fürdőszoba trendekre? Érdekel →

Notice: Undefined property: stdClass::$links_expirity in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/plugins/content/homeinfo/homeinfo.php on line 83

Attraktív kombináció, azaz térkövek a szépség, minőség és praktikum jegyében

Természetes burkolórendszerek vagy szürke aszfalt? Amennyiben legfőbb szempont az esztétikus megjelenés, akkor a választás nem lehet kérdéses. A térkövek sokféle kombinációs lehetőséget kínálnak, amelyek összhatása igazi szépséggel ajándékozza meg szemünket.

Ismerje meg Ön is a KK Kavics Beton kínálatának legújabb térköveit, amelyek nemcsak minőségükkel, de egyben egy új technológiának köszönhetően varázslatos színeikkel teszik még teljesebbé palettánkat.

A Savaria Natur térkőrendszer a Classic változat továbbgondolása. Fektetési mintája követi a szabálytalan, mégis látványos koncepciót. Nincsenek egyenesen futó fugák, vagy mértani formák. A speciális gyártási eljárás és az egyedi felületkezelés természetes hatást eredményez. Igazi értéket képviselő, pattintott felületű, rusztikus követ csodálhatunk benne. A valódinak tűnő erezet és a kopottas, szabálytalan élvezetés azt sugallja, hogy évszázadok viharai formálták a követ.

20110921_kivitelezes_burkolatok_2

Hamisítatlan déli hangulatot hoz magával a Savaria Classic, amelynek attraktív megjelenése ötletes csomagolással párosul. Nem szükséges bonyolult mintákkal bajlódnia, a gyárilag előre összeállított kombináció egyszerűvé teszi a lerakását. A Savaria Classic színvilágát a barnás Terra, a vöröses Lava, a sötét- és világosszürke Andezit és a Topáz árnyalatok uralják.

20110921_kivitelezes_burkolatok_3

A Toledo lehetővé teszi, hogy a térkövek tökéletes harmóniát alkossanak az őket ölelő természettel, és egységbe foglalják kertjét a ház uralkodó színeivel.

A kétféle színben kapható termék rendkívül modern és letisztult. Az egyik variációban a mészkő és homok színek dominálnak, a másik változat esetén pedig a mészkő, homok és antracit árnyalatok a meghatározóak.

20110921_kivitelezes_burkolatok_5

Sikerült a természet életrevaló színeit és egy mindig vidám formavilágot ugyanabba a kőbe égetni. Így született meg a Bologna burkolórendszer. Játékos megjelenését enyhén hullámos felületének köszönheti, amelyek a lerakás után tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Színeiben a természet szépsége köszön vissza, megnyugvással töltve el a szemet és a lelket.

20110921_kivitelezes_burkolatok_4

Ne feledje, hogy a KK Kavics Beton térkövek nemcsak esztétikus megjelenésükkel hódítanak! Időtállóak, variálhatók és könnyen, sérülés nélkül felszedhetők, majd újra lerakhatók. Aki térkövet választ, az a minőség állandósága mellett dönt!

Forrás: www.kavicsbeton.hu

Kapcsolódó cikkek

Tervezze meg alaposan a térburkolatot!

Mielőtt nekilát a megvalósításnak néhány fontos pontot vegyen figyelembe és alaposan tervezzen. Az alapos előkészítés előfeltétele a kívánt végeredmény elérésének.

Térkő lerakása

A ház körüli „kisebb” építési munkálatok többségéről azt hisszük, hogy szakember nélkül is menni fog. A térkövezés is ilyen. Ebben a videóban megtudhatja melyek azok a dolgok, amelyekre különösebb figyelmet kell fordítani! Nézze meg a térkövezés folyamatát!


Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/templates/homeinfo2017/TudastarHelper.php on line 24

Különlegességek

A terasz és az erkély vízszigetelése – Problémák és megoldások

Tél végén sok otthonban fény derül a nem megfelelő szigetelésekre, főleg a hézagoknál és áttöréseknél, melyekre mindenki a lehető leggyorsabb, legegyszerűbb, ugyanakkor tartós megoldást szeretné megtalálni. Itt az ideje végiggondolnunk, hogyan újítanánk fel régi teraszunkat, erkélyünket. Mielőtt kőműves kanalat ragadnánk, nézzünk át néhány fontos információt a kültéri burkolással kapcsolatban!

A legmodernebb eszközök kaputelefon helyett

A 2N interkomokkal használható új beltéri kommunikátor költséghatékony megoldást kínál otthonokba, lakásokba és lakóépületekbe.

Hidegburkolatok fuga nélkül

A hidegburkolat csoportba a jó hővezető, hideg tapintású anyagokból készült burkolatok tartoznak, ahol az alapanyag lehet természetes kőzet: például mészkő, márvány, gránit, vagy gyári termék, úgymint égetett agyag, kőőrlemény, műkő, beton.

Hidegburkolatok – Kopásállóságtól a csúszásmentességig

Amikor hidegburkolatot választunk, feltétlenül gondoljuk át, hogy mekkora igénybevételre, milyen hőmérsékeletre számíthatunk az adott helyiségben. A burkolat tulajdonságait ugyanis mindig a használat helyéhez kell igazítani.

Festett párna, egyszeri és megismételhetetlen

Ki ne szeretne olyan díszpárnát otthonra, amely egyedi, akár személyre szabott? Olyat, ami tökéletesen illeszkedik a berendezési tárgyaihoz és a lakás hangulatához, stílusához.

A térkő tavaszi tisztítása, felújítása

A növényápolás mellett a tavaszi kerti munkák része a díszburkolat, a térkő felújítása, gondozása. Ha hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni a lerakott térburkolatban, akkor szenteljünk időt a térkövek rendszeres karbantartására.

Önnek ajánljuk