Hirdetés

Attraktív kombináció, azaz térkövek a szépség, minőség és praktikum jegyében

Természetes burkolórendszerek vagy szürke aszfalt? Amennyiben legfőbb szempont az esztétikus megjelenés, akkor a választás nem lehet kérdéses. A térkövek sokféle kombinációs lehetőséget kínálnak, amelyek összhatása igazi szépséggel ajándékozza meg szemünket.

Ismerje meg Ön is a KK Kavics Beton kínálatának legújabb térköveit, amelyek nemcsak minőségükkel, de egyben egy új technológiának köszönhetően varázslatos színeikkel teszik még teljesebbé palettánkat.

A Savaria Natur térkőrendszer a Classic változat továbbgondolása. Fektetési mintája követi a szabálytalan, mégis látványos koncepciót. Nincsenek egyenesen futó fugák, vagy mértani formák. A speciális gyártási eljárás és az egyedi felületkezelés természetes hatást eredményez. Igazi értéket képviselő, pattintott felületű, rusztikus követ csodálhatunk benne. A valódinak tűnő erezet és a kopottas, szabálytalan élvezetés azt sugallja, hogy évszázadok viharai formálták a követ.

20110921_kivitelezes_burkolatok_2

Hamisítatlan déli hangulatot hoz magával a Savaria Classic, amelynek attraktív megjelenése ötletes csomagolással párosul. Nem szükséges bonyolult mintákkal bajlódnia, a gyárilag előre összeállított kombináció egyszerűvé teszi a lerakását. A Savaria Classic színvilágát a barnás Terra, a vöröses Lava, a sötét- és világosszürke Andezit és a Topáz árnyalatok uralják.

20110921_kivitelezes_burkolatok_3

A Toledo lehetővé teszi, hogy a térkövek tökéletes harmóniát alkossanak az őket ölelő természettel, és egységbe foglalják kertjét a ház uralkodó színeivel.

A kétféle színben kapható termék rendkívül modern és letisztult. Az egyik variációban a mészkő és homok színek dominálnak, a másik változat esetén pedig a mészkő, homok és antracit árnyalatok a meghatározóak.

20110921_kivitelezes_burkolatok_5

Sikerült a természet életrevaló színeit és egy mindig vidám formavilágot ugyanabba a kőbe égetni. Így született meg a Bologna burkolórendszer. Játékos megjelenését enyhén hullámos felületének köszönheti, amelyek a lerakás után tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Színeiben a természet szépsége köszön vissza, megnyugvással töltve el a szemet és a lelket.

20110921_kivitelezes_burkolatok_4

Ne feledje, hogy a KK Kavics Beton térkövek nemcsak esztétikus megjelenésükkel hódítanak! Időtállóak, variálhatók és könnyen, sérülés nélkül felszedhetők, majd újra lerakhatók. Aki térkövet választ, az a minőség állandósága mellett dönt!

Forrás: www.kavicsbeton.hu

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák