Hirdetés

Attraktív kombináció, azaz térkövek a szépség, minőség és praktikum jegyében

Természetes burkolórendszerek vagy szürke aszfalt? Amennyiben legfőbb szempont az esztétikus megjelenés, akkor a választás nem lehet kérdéses. A térkövek sokféle kombinációs lehetőséget kínálnak, amelyek összhatása igazi szépséggel ajándékozza meg szemünket.

Ismerje meg Ön is a KK Kavics Beton kínálatának legújabb térköveit, amelyek nemcsak minőségükkel, de egyben egy új technológiának köszönhetően varázslatos színeikkel teszik még teljesebbé palettánkat.

A Savaria Natur térkőrendszer a Classic változat továbbgondolása. Fektetési mintája követi a szabálytalan, mégis látványos koncepciót. Nincsenek egyenesen futó fugák, vagy mértani formák. A speciális gyártási eljárás és az egyedi felületkezelés természetes hatást eredményez. Igazi értéket képviselő, pattintott felületű, rusztikus követ csodálhatunk benne. A valódinak tűnő erezet és a kopottas, szabálytalan élvezetés azt sugallja, hogy évszázadok viharai formálták a követ.

20110921_kivitelezes_burkolatok_2

Hamisítatlan déli hangulatot hoz magával a Savaria Classic, amelynek attraktív megjelenése ötletes csomagolással párosul. Nem szükséges bonyolult mintákkal bajlódnia, a gyárilag előre összeállított kombináció egyszerűvé teszi a lerakását. A Savaria Classic színvilágát a barnás Terra, a vöröses Lava, a sötét- és világosszürke Andezit és a Topáz árnyalatok uralják.

20110921_kivitelezes_burkolatok_3

A Toledo lehetővé teszi, hogy a térkövek tökéletes harmóniát alkossanak az őket ölelő természettel, és egységbe foglalják kertjét a ház uralkodó színeivel.

A kétféle színben kapható termék rendkívül modern és letisztult. Az egyik variációban a mészkő és homok színek dominálnak, a másik változat esetén pedig a mészkő, homok és antracit árnyalatok a meghatározóak.

20110921_kivitelezes_burkolatok_5

Sikerült a természet életrevaló színeit és egy mindig vidám formavilágot ugyanabba a kőbe égetni. Így született meg a Bologna burkolórendszer. Játékos megjelenését enyhén hullámos felületének köszönheti, amelyek a lerakás után tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Színeiben a természet szépsége köszön vissza, megnyugvással töltve el a szemet és a lelket.

20110921_kivitelezes_burkolatok_4

Ne feledje, hogy a KK Kavics Beton térkövek nemcsak esztétikus megjelenésükkel hódítanak! Időtállóak, variálhatók és könnyen, sérülés nélkül felszedhetők, majd újra lerakhatók. Aki térkövet választ, az a minőség állandósága mellett dönt!

Forrás: www.kavicsbeton.hu

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

Vízáteresztő burkolat, térkő

Az egyszerre lezúduló nagyobb mennyiségű csapadék elvezetése egyre nagyobb feladat. A vízáteresztő burkolatok, térkövek megoldást jelentenek erre a gondra. Írásunkban ilyen vízáteresztő kövezetet mutatunk be.

Tervezze meg alaposan a térburkolatot!

Mielőtt nekilát a megvalósításnak néhány fontos pontot vegyen figyelembe és alaposan tervezzen. Az alapos előkészítés előfeltétele a kívánt végeredmény elérésének.

Térkő lerakása

A ház körüli „kisebb” építési munkálatok többségéről azt hisszük, hogy szakember nélkül is menni fog. A térkövezés is ilyen. Ebben a videóban megtudhatja melyek azok a dolgok, amelyekre különösebb figyelmet kell fordítani! Nézze meg a térkövezés folyamatát!

Különlegességek

A fürdőszoba takarítása plafontól a lefolyóig - vegyszerrel és nélküle

Beszürkült fuga? Penész? Fénytelen csaptelepek? Hogyan tartsuk újszerű állapotban a fürdőnket?

Stílusos színek a megújult Ceresit CE 40 fugázók között

Színesítse meg hétköznapjait prémium fugázókkal! A Henkel Magyarország Kft. a Ceresit termékkör esetében is folyamatosan törekszik arra, hogy a prémium minőség mellett olyan újításokat fejlesszen ki, amelyek igazodnak a mai kor követelményeihez és szükségleteihez. Ezért kerültek a színek a továbbfejlesztett Ceresit CE 40 termékünk középpontjába a legújabb Color Perfect formulával. Tökéletesen lehet vele dolgozni, és tökéletes velük együtt élni!

9 kérdés és válasz a burkolatokról – A legfontosabb tudnivalók kiválasztástól a kivitelezésig

Gyakran azt is nehéz eldönteni, hogy hideg- vagy melegburkolatot válasszunk-e, hiszen már az sem kőbevésett szabály, hogy hova, mi való. És akkor még nem beszéltünk a színekről, felületekről, méretekről, formákról, a fektetés módjáról, a felületek előkészítéséről. Aki burkolat választás előtt, vagy éppen a munka kellős közepén áll, ritkán biztos a dolgában. Íme, néhány szakértő tanács a Terrakotta Csempecentrum jóvoltából magabiztosoknak, eltökélteknek és bizonytalanoknak.