Hirdetés

112 dekor és széles szaniter választék az eredménye a REHAU és a Hyundai összefogásának

A REHAU és a HYUNDAI összefogásával az innovatív prémium termékek két nemzetközi képviselője egyesíti kompetenciáit. A RAUVISIO mineral egy sokoldalú ásványi alapanyag, amely egyesíti a műanyagok előnyös tulajdonságait a kőhatású felület látványával. UV-állóságuknak köszönhetően az ásványi alapanyagok bel- és kültéren egyaránt használhatók.

Homlokzati panelek, fali panelek, fürdőszobák, konyhák, szállodák és éttermek vagy laboratóriumok reprezentatív fogadóterei – az alkalmazás lehetőségeinek szinte semmi sem szabhat határt. 112 dekor és a lapokkal azonos színű szaniterek is rendelkezésre állnak mosogatókkal, mosdókagylókkal, zuhanytálcákkal és fürdőkádakkal.

REHAU Rauvisio mineral
REHAU Rauvisio mineral

A sokszínű dizájnt az elegancia, a kőhöz hasonló megjelenés, a meleg, kellemes tapintás teszi különlegessé. Ráadásul néhány dekorváltozat dizájn harmónát alkot a RAUVISIO crystal üveglaminát termékekkel, így azonos színű bútorlapok és frontok kivitelezhetők a bútorokon.

A termék egyik érdekessége, hogy könnyen hajlítható, így akár íves felületű bútorok tervezéséhez és kivitelezéséhez is tökéletesen alkalmas. A színazonos ragasztó használatának köszönhetően az illesztések láthatatlanok a felületen.

REHAU Rauvisio mineral
REHAU Rauvisio mineral

Kiváló minőséget képviselő, masszív, teljesen átszínezett ásványi anyag, kiemelkedő megmunkálási tulajdonságok és vonzó árak teszik különlegessé a REHAU / HANEX termékkínálatát. A műszaki támogatást megszokott minőségben a REHAU biztosítja.

A RAUVISIO mineral anyag használatával gyártott bútorok beszerezhetők bútorgyártó partnereinknél.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák