Hirdetés

Slate Lite az ultravékony kőburkolat

A szóban forgó 100%-ig természetes kőfelületű burkolatok súlyukat tekintve igazán könnyűek és hajlékonyak, meghazudtolva ezzel a kő alapvető sajátosságát.  E könnyűség nyitja meg a kapukat a korlátlan felhasználhatóság irányába.

Slate Lite Original kőburkolat

A Slate Lite Original - műgyanta, üvegszál, ragasztó anyag és természetes pala, mész és homokkő alapanyag rétegek összességéből tevődik össze. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően és a lapok felületkezelését követően bel- és kültéri burkolásra egyaránt alkalmas. Íme egy kőburkolat, melyet használhatunk falborításra, járólapnak vagy a csempe helyett a fürdőszobába, illetve szinte minden olyan felületre, melyről ez idáig azt gondoltuk, kővel való burkolásuk nem lehetséges. S ez még nem minden! A folyamatos innovációnak köszönhetően, a Slate Lite termékek megőrizték a piacvezető pozíciójukat, hiszen 2016-tól már 30 különböző szín és 3 méret közül tudnak választani a leendő vásárlók.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Lite EcoStone kőburkolat

Ez a burkolat szinte papírvékonyságú és palakő, valamint természetes rost szövet alapanyagának köszönhetően extrém mód hajlékony, valamint 100%-ban természetes összetevőinek köszönhetően környezetbarát is.

Falburkoláson kívül akár bútorok, ajtók, nyílászárók díszítésére is alkalmas. A Slate Lite EcoStone kőburkolatok 22 féle színben és 3 méretben kaphatóak.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Lite Translucent kőburkolat

A Translucent névre hallgató kőfurnér szemet gyönyörködtető látványt biztosít otthonunkba. Ez egy áttetsző felület, mely háttér világítással kombinálva egyedivé és hangulatossá varázsolja otthonunk különböző felületeit, legyen szó falról, bútorról vagy akár konyhapultról.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

 

 Slate Lite Hungary

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Új burkolat, új terasz – tippek teraszfelújításhoz

Ha teraszunk felújításán, bővítésén, esetleg terasz építésén gondolkodunk, a legnagyobb figyelmet a burkolat kiválasztásának érdemes szentelnünk.

Térformálás csempével - 5 tanács, hogyan használjuk a hidegburkolatokat kicsi helyiségekben

Számos trükk létezik, melyek alkalmazásával a legkisebb fürdőszoba is tágasabbnak tűnhet a valóságosnál. Az 5 legegyszerűbbet bemutatva bárki kedvet kaphat, hogy átalakítsa ezt a parányi helyiséget.

Díszítő elemek használata a burkolatoknál

A burkolt felület látványát, esztétikus megjelenését nem csupán a hibátlan kivitelezés befolyásolja, hanem a különböző kiegészítők, díszítőelemek alkalmazása is. Hogyan válasszuk ki a díszítőelemeket? Melyik burkolathoz, mi illik legjobban? Erre keressük a válaszokat.

Lakásátalakítás csúcsrajáratva: hogyan lehet egy nagyból öt kicsit kihozni?

Adott egy szokatlanul tágas, belvárosi lakás, melynek tulajdonosa úgy döntött, hogy a nagyból több kis apartmant szeretne kialakítani. Az elsőre szinte lehetetlennek tűnő küldetést Fogarasi Dianna enteriőrtervező ötletei nyomán sikerült kivitelezni. Mutatjuk, hogyan.

Wallplex falburkoló konyhapanel – Látványos és praktikus megoldás

Gyakran felmerülő kérdés, hogy milyen anyaggal burkoljuk a konyhai munkapult és a felső tárolók közötti, valamint a tűzhely mögötti falfelületet. Többféle megoldás létezik, de most egy új és népszerű megoldást mutatunk, a Wallplex falburkoló konyhapanelt, mely minden szempontból állja a versenyt más burkolatokkal.

Valódi fa! - Miért válasszunk trópusi fa előlapot fürdőkádunkhoz?

A természetes anyagok alkalmazásával kiemelhetjük fürdőszobánk eleganciáját. Az M-Acryl trópusi fa kádelőlapjainak köszönhetően fahatású burkolat helyett már igazi fát is választhatunk. A végeredmény pedig időtálló, vízálló felület és az egyedülálló látvány.

9 kérdés és válasz a burkolatokról – A legfontosabb tudnivalók kiválasztástól a kivitelezésig

Gyakran azt is nehéz eldönteni, hogy hideg- vagy melegburkolatot válasszunk-e, hiszen már az sem kőbevésett szabály, hogy hova, mi való. És akkor még nem beszéltünk a színekről, felületekről, méretekről, formákról, a fektetés módjáról, a felületek előkészítéséről. Aki burkolat választás előtt, vagy éppen a munka kellős közepén áll, ritkán biztos a dolgában. Íme, néhány szakértő tanács a Terrakotta Csempecentrum jóvoltából magabiztosoknak, eltökélteknek és bizonytalanoknak.

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Terasz burkolás a Sikával

Akár felújításról beszélünk, akár egy új erkélyben, teraszban gondolkodunk, komplett vízszigetelési, ragasztási rendszert kell kialakítanunk. Sika terasz készítése 6 lépésben.