Slate Lite az ultravékony kőburkolat

A szóban forgó 100%-ig természetes kőfelületű burkolatok súlyukat tekintve igazán könnyűek és hajlékonyak, meghazudtolva ezzel a kő alapvető sajátosságát.  E könnyűség nyitja meg a kapukat a korlátlan felhasználhatóság irányába.

Slate Lite Original kőburkolat

A Slate Lite Original - műgyanta, üvegszál, ragasztó anyag és természetes pala, mész és homokkő alapanyag rétegek összességéből tevődik össze. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően és a lapok felületkezelését követően bel- és kültéri burkolásra egyaránt alkalmas. Íme egy kőburkolat, melyet használhatunk falborításra, járólapnak vagy a csempe helyett a fürdőszobába, illetve szinte minden olyan felületre, melyről ez idáig azt gondoltuk, kővel való burkolásuk nem lehetséges. S ez még nem minden! A folyamatos innovációnak köszönhetően, a Slate Lite termékek megőrizték a piacvezető pozíciójukat, hiszen 2016-tól már 30 különböző szín és 3 méret közül tudnak választani a leendő vásárlók.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Lite EcoStone kőburkolat

Ez a burkolat szinte papírvékonyságú és palakő, valamint természetes rost szövet alapanyagának köszönhetően extrém mód hajlékony, valamint 100%-ban természetes összetevőinek köszönhetően környezetbarát is.

Falburkoláson kívül akár bútorok, ajtók, nyílászárók díszítésére is alkalmas. A Slate Lite EcoStone kőburkolatok 22 féle színben és 3 méretben kaphatóak.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Lite Translucent kőburkolat

A Translucent névre hallgató kőfurnér szemet gyönyörködtető látványt biztosít otthonunkba. Ez egy áttetsző felület, mely háttér világítással kombinálva egyedivé és hangulatossá varázsolja otthonunk különböző felületeit, legyen szó falról, bútorról vagy akár konyhapultról.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

 

 Slate Lite Hungary

Kapcsolódó cikkek

Akadálymentes fürdőszobák – fontos szempontok, tippek, szabványok

Meglepő, de az akadálymentes terek kialakítása nemcsak a tartós fogyatékossággal élők és az időszakosan megváltozott képességű személyek vagy az idősek számára fontos kérdés.

Terasz burkolás a Sikával

Akár felújításról beszélünk, akár egy új erkélyben, teraszban gondolkodunk, komplett vízszigetelési, ragasztási rendszert kell kialakítanunk. Sika terasz készítése 6 lépésben.

A stílusos és időtálló készparketta

Ha melegburkolatról van szó, a parketta az elegancia és az otthonosság szinonimája. A környezetbarát technológiával készülő modern készparketták számos előnyös tulajdonságuk mellett a fa természetes látványát hozzák a belső terekbe.

Üzlettervezés mesterfokon: hangulatos és egyedi butik enteriőr

A belső tér praktikus kialakítása, a megfelelő hangulat megteremtése, mely számos egyéb szempont mellett a vásárlást is ösztönzi, az egyik legfontosabb momentuma egy új üzlet megnyitásának. A részletekbe avat be Vermes Dóri, tervező.

Időtálló és stílusos burkolatok kültérre

Amikor a külső terek rendezésére, átalakítására sor kerül, bárkit meglepetésként érhet, hogy milyen sokféle típusú és megjelenésű burkolatra lesz majd szükség. Éppen ezért a gondos tervezés és a kínálat alapos áttekintése elengedhetetlen a megfelelő termékek kiválasztásához.

Tető- és homlokzatburkolatok horganyzott acéllemezből

A horganyzott acéllemez megmunkálásával készülő burkolatok a homlokzatokon és a tetőkön egyaránt jól alkalmazhatók.

A stílusos és időtálló készparketta – felhasználás, karbantartás, trendek

A parketta a klasszikusnak számító melegburkolatok között az eleganciát, az otthonosságot képviseli, de nem csupán tradicionális megjelenésű, hanem modern, vagy minimalista stílusú enteriőrökbe is jól illik. A karbantartást, a felhasználás lehetőségeit, határait azonban fontos ismernünk.

Miért inkább parketta? – Válasszuk a készparkettát!

A melegburkolatok népszerűségi listáján töretlenül az élvonalba tartozó parketta előnyeit sokan szinte álmukból felkeltve is sorolni tudják. A legmodernebb termékek azonban több olyan remek tulajdonsággal is rendelkeznek, melyekkel elődeik nem.

A betonhatású burkolat az egyik legsokoldalúbb trend

Modern és tradicionális is lehet a megfelelő kiegészítőkkel az utóbbi évek legkedveltebb belsőépítészeti dizájneleme, a beton, illetve a beton hatású élvágott greslapok.