Hirdetés

Slate Lite az ultravékony kőburkolat

A szóban forgó 100%-ig természetes kőfelületű burkolatok súlyukat tekintve igazán könnyűek és hajlékonyak, meghazudtolva ezzel a kő alapvető sajátosságát.  E könnyűség nyitja meg a kapukat a korlátlan felhasználhatóság irányába.

Slate Lite Original kőburkolat

A Slate Lite Original - műgyanta, üvegszál, ragasztó anyag és természetes pala, mész és homokkő alapanyag rétegek összességéből tevődik össze. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően és a lapok felületkezelését követően bel- és kültéri burkolásra egyaránt alkalmas. Íme egy kőburkolat, melyet használhatunk falborításra, járólapnak vagy a csempe helyett a fürdőszobába, illetve szinte minden olyan felületre, melyről ez idáig azt gondoltuk, kővel való burkolásuk nem lehetséges. S ez még nem minden! A folyamatos innovációnak köszönhetően, a Slate Lite termékek megőrizték a piacvezető pozíciójukat, hiszen 2016-tól már 30 különböző szín és 3 méret közül tudnak választani a leendő vásárlók.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Lite EcoStone kőburkolat

Ez a burkolat szinte papírvékonyságú és palakő, valamint természetes rost szövet alapanyagának köszönhetően extrém mód hajlékony, valamint 100%-ban természetes összetevőinek köszönhetően környezetbarát is.

Falburkoláson kívül akár bútorok, ajtók, nyílászárók díszítésére is alkalmas. A Slate Lite EcoStone kőburkolatok 22 féle színben és 3 méretben kaphatóak.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

Slate Lite Translucent kőburkolat

A Translucent névre hallgató kőfurnér szemet gyönyörködtető látványt biztosít otthonunkba. Ez egy áttetsző felület, mely háttér világítással kombinálva egyedivé és hangulatossá varázsolja otthonunk különböző felületeit, legyen szó falról, bútorról vagy akár konyhapultról.

Slate Design kőfurnér

Slate Design kőfurnér

 

 Slate Lite Hungary

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

Egy utazás mindig inspirálóan hat, felfrissít, segít kizökkeni a megszokott keretek közül. Egy tervező esetében pedig különleges jelentősséggel bír, ha eltérő szemlélettel, újszerű hozzáállással találkozhat. Ennek nyomait fedezhetjük fel Mihálydeák Krisztina munkáján is.

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Kevés dologra vágyunk jobban mostanában, mint pozitív szemléletre, vidámságra, valamint a biztonságra. Ez mutatta az utat 2021 Pantone színeihez, így esett a választás az Ultimate Grey és az Illuminating színekre.

Mire figyeljünk, ha kőburkolatot vásárolunk?

A természetes kövek burkolatként történő felhasználása – úgy tűnik – soha nem megy ki a divatból. Éppen ezért a választás meglehetősen nehéz: hova, milyen méretű, típusú kőburkolat illik? Tanácsok a szakértőtől.

A beton hatástól a levél mintáig – Mivel burkolunk 2021-ben?

Ami a hidegburkolatokat illeti, izgalmas trendeknek nézünk elébe. Sok minden továbbra is népszerű és találunk számos újdonságot, melyek felkelthetik a figyelmünket.

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Vajon tudjuk-e mi mindent kell szem előtt tartanunk, mivel kell feltétlenül számolnunk, mielőtt a fürdőszoba felújításába belevágunk? Ezzel a check-listtel nem fogunk tévedni.

Okosotthon 46 négyzetméteren

Az Év fürdőszobája pályázat győztes lakberendező párosa, Pongó Kriszta és Magyar Tibor egyik legfrisebb munkája, a tetőtérben kialakított modern, sok szempontból rendhagyó kis lakás tervezése.

Mit tehetünk a belső terek higiéniájáért? – Káros mikroorganizmusoknak ellenálló fal- és felületfestékek, burkolatok, steril felüleletek

Az időnk jelentős részét épületekben – otthonunkban, zárt térben lévő munkahelyen, iskolában, üzletekben, hivatalokban – töltjük. A belső terek levegőjének jó minősége, általános higiéniája nemcsak jó közérzetünkhöz, hanem egészségünk érdekében is fontos. A jelenlegi járvány helyzet pedig rámutat arra, hogy a jövőben ezen tényezők még inkább felértékelődnek.